Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19 - Aston Villa (H) 31.12.2011, 16:00h

Istaknuti odgovori

Normalno,ocekujem pobjedu,mada kako igramo u zadnje vrijeme nebi me iznenadio ni remi.Ipak,pobjeda bez primljenog gola bila bi sjajan poklon za NG. :)

• Odgovori 120
  • Pregledi 11,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

hehe blago se vama koji imate BHT, nama ostalima preostaje zajebavanje sa streamovima... očekujem za kraj godine pobjedu, imam osjećaj da će bit 3-1 za nas, moramo i mi i igrači imat razlog da se napijemo, mada je dovoljan razlog nova godina ^_^

Wisey cuj amatere, pa ako smo u necemu dobri to je u komentarisanju, imamo najace komentatore predvodjene Igorom Kristicem B)

Naj jaci komentator na ovim prostorima je onaj sto kaze "greda ili vratnica" xD

• Autor

Wisey cuj amatere, pa ako smo u necemu dobri to je u komentarisanju, imamo najace komentatore predvodjene Igorom Kristicem B)

Jedini dobar komentator u BiH je bio Baho dok se nije prodao. A Igor Kristić ko da sahranu prenosi.

Jedini dobar komentator u BiH je bio Baho dok se nije prodao. A Igor Kristić ko da sahranu prenosi.

To si ti pomjesao njega sa nekim, nema jaceg i srcanijeg komentatora, a ne pametuje puno i ne prica previse stvari nevezane za fudbal kao neki ;)

E moj kume, da je tebi Sky, Al Jazeera i ostale džidža midže, ne bi ti ovako pričao. Ne znaš dok malo svijeta ne vidiš, u ovom slučaju ne čuješ. :)

Veliki respect jedino Marjanu koji je profesionalac i živa enciklopedija.

ja sam gledo svaku koja je bila na sportklubu , bila je jedna utakmica Chelsea na BHT to je bila utakmica protiv Norwicha 3-1 :) sjecam se.

Nadam se da cemo sutra slaviti pobjedu i da mozemo fino pit :D

E ovako je kod mene stanje kad nemoze Chelsea da zabije gol i kad se bore zadnjim minutama

http://www.youtube.com/watch?v=0INeUR4ukqo

E moj kume, da je tebi Sky, Al Jazeera i ostale džidža midže, ne bi ti ovako pričao. Ne znaš dok malo svijeta ne vidiš, u ovom slučaju ne čuješ. :)

Veliki respect jedino Marjanu koji je profesionalac i živa enciklopedija.

LoL da ne idemo dalje u offtopic ali ja sam imao hvala Bogu prilike gledati i na Sky i na Jazeera-i i na mnogim drugim kanalima, slusao preko 100 razlicitih komentatora ali osim Arapa i Brazilaca ostali se ne razlikuju po mnogo cemu, i da Marjan je dobar komentator ali upravo te informacije cija tetka se cime bavi pomalo smaraju, na pocetku je bilo zanimljivo ali kasnije je postalo sve vise smor sto ce ti reci skoro svako ko je gledao vise od 10 utakmica sa Marjanom, stvar je u kvaliteti a ne u broju informacija i u tome Igro prednjaci nad ostalima ;)

To si ti pomjesao njega sa nekim, nema jaceg i srcanijeg komentatora, a ne pametuje puno i ne prica previse stvari nevezane za fudbal kao neki ;)

Napalio si me, morat cu 2 h pregledavati golove repke / slusati ovu calovinu, brr sav se najezim :D

Sve ekipe iz vrha tabele su ove sezone pobjedile Villu.. City, Tottenham, United, Arsenal, Liverpul znaci svi tako da bi red bio da ih i mi pobjedimo :)

Sve ekipe iz vrha tabele su ove sezone pobjedile Villu.. City, Tottenham, United, Arsenal, Liverpul znaci svi tako da bi red bio da ih i mi pobjedimo :)

Sve ekipe iz vrha tablice su dobile QPR pa vidi kako smo mi prošli s njima... :) No sve u svemu očekujem pobjedu gustu ali pobjedu i KTBFFH!!!

Joj ako nedobijemo villu, veceras moj docek nove godine ce biti sranje jer ceme drug izjebat al bukvalno. Kud pukom prilikom liverpool dobi newcastle :D

Moramo ovo jednostavno dobit, nesmijemo nastavit seriju remija.

Noćas sam sanjao da nas je Villa dobila 4-3, za nas su strijelci bili Bane, Ramires i autogol nekog od Villinih :(

Nisam znao da je Bane tako dobar da može i s tribina davati golove. :lol:

Da je 3 boda, pa kakva god ona bila.. ;)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.