Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19 - Aston Villa (H) 31.12.2011, 16:00h

Istaknuti odgovori

Lol ja za 2 sata idem slavit a ti sad tek kupujes :huh:

Kupljeno prijatelju, nista ne brini. :D

I ja idem za 2 sata...

• Odgovori 120
  • Pregledi 11,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

naci nemamo ideju, igra nam se svodi na ubacivanja u šesnaesterac i eventualne dalekometne udarce ako se ukaze prilika.

jednom rjeÄju - LOŠE :D

e ovo nisam ocekivao majkemi :D

pa nemogu vjerovat

evo united kikso, tottenham 1-1 igra zasad, savršena prilika da smanjimo zaostatak i evo sta se dogodi -.-

ja inace jos uvijek mislim da smo mi i dalje u utrci za naslov ali ljudi MORAMO SE TRGNUT MALO!!!!!!

jesus pa šta ce nam napoli napravit ako ostanemo na ovome?

eto nam jos jednog, sjajno

pa jebo te bog usrani ej boze..bolje da nisam ni gledo , odo se napit , Abramovicu vadi pare ovako ne moze, kaze ne trebaju nam pojacanja halooo

evo i treceg

POstavlja se pitanje mozemo li mi ikoga pobijediti ???

OJjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj BOZEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! ! !

Pa ZASTO zasto tako lose igraju ? :( :( :( :(

ne gotovo je nemoze vise ovako

zao mi je ali za lamparda nema vise mjesta, kao ni za maloudu i jos neke, neka idu u galaxy ili psg ili sta ja znam kamo samo nek idu

bolje bi bilo da forsiramo mlade nade kao josh umjesto lamparda

naci nasa sudbina ove sezone ovisi iskljucivo o AVB-u

treba promjeniti roster malo, neke igrace izbaciiti, neke dovesti i to je to

ja sam siguran da ce abramovic osigurati sredstva za to

a ako AVB nista ne promjeni vec u januaru, tada smatram da treba na ljeto dovesti nekog drugog

AVB se zajebava, kao i Drogba, Meireles, Ramires!

Nadam se da ce nam 2012 biti bolja od ove ;)

Sretna Nova 2012

yebem im milostinju sve oni moraju usrati .treba kupiti nova 3-4 igraca i gotovo :P

ae raja nemojte se sekirati yebo ove picke , ostaje nam nova godina da to proslavimo veceras raja fin provod svima :)

Nije AVB kriv sto torres ne moze dati gol ili drogba nit je kriv sto je lampard pogrijesio.

Nema hljeba od nas ovako ako dodjemo kod napolia prosut ce nas ko rizu po terenu... :/

Ova tekma simbolizira ovu godinu. Zaboravimo je što prije i okrenimo se Novoj. Eto, sve najbolje i sretno nam bilo. A trebat će, s ovakvom ekipom, managerom i navijaÄima. :(

Nije AVB kriv sto torres ne moze dati gol ili drogba nit je kriv sto je lampard pogrijesio.

Nema hljeba od nas ovako ako dodjemo kod napolia prosut ce nas ko rizu po terenu... :/

u tom je i problem :D

drogba nije nista kriv zato njega treba i ostavit

ali lampard, vrijeme je da ode

isto i za torresa, ako mu godina dana nije dovoljna da pocne igrat kako spada onda kolko ce mu trebat? nema smisla cekat njega, treba dovesti nekog boljeg

vrlo jednostavno :D

Kriza druze kriza, tad nista ne ide jbg

kakva kriza? kriza je kad dobrim igracima ne ide.. nismo mi u krizi, mi smo u nedostatku kvaliteta druze...

Nova godina, nova nafaka... novi igraci ... :-D valjda

iskreno vec se pocinjem pitati sta AVB radi s nasim igracima na treningu :D

neznam, vrijeme ce pokazati

kakva kriza? kriza je kad dobrim igracima ne ide.. nismo mi u krizi, mi smo u nedostatku kvaliteta druze...

Nova godina, nova nafaka... novi igraci ... :-D valjda

e cuj da pobjedimo aston villu kvalitete sigurno imamo, ja sam u to 100% siguran ali ne valja nesto u momcadi, nesto dublje je tu u pitanju

Ne znam dali je iko od vas primetio ali ekipa igra mnogo bolje kad je pod pritiskom sto znaci da AVB ne zna kako da motivise igrace u ovakvim utakmicama

Ne znam dali je iko od vas primetio ali ekipa igra mnogo bolje kad je pod pritiskom sto znaci da AVB ne zna kako da motivise igrace u ovakvim utakmicama

slažem se s tobom

dajmo AVBu vremena do ljeta da vidimo sta ce uradit s ekipom...

moje misljenje je da je AVB zasad od Mercedesa napravio Hondu :D

Reka sam prošli tjedan da će nas veliki strateg odvest ravno u propast... Abrame dovedi Äovika koji ima bar 10 godina iskustva na klupama jakih klubova koji svaku utakmicu igra na pobjedu, a ovaj nek ide peć zanat u rusiju ili nazad u portugal... EKIPA NIJE MOTIVIRANA ŠETAJU PO TERENU.......

Lampard, Meireles, Drogba, Bosingwa, Fereirra su postali totalno beskorisni igraci.. a Ramires mi sve manje i manje ulijeva nade... I on je jedan od igraca koji zna samo vratiti loptu...

3 gola smo primili na sve tri greske nasih igraca i to na Stamford Bridgeu... Lampard amaterski grijesi, Fereirru prolaze ko malog djeteta a David Luiz ostavio igraca od sebe na 3,4 metra... Lose, totalno kao sto Wisey kaze ova igra i rezultat samo simbolizira ovu godinu....

Steta sto Torres ono nije pogodio ali vidim da neki govore kako ne moze dati gol, pa ko to moze kad su oko njega 2 ili 3 igraca.. prvo treba napraviti visak pa onda pricati o sansama... Nasi veznjaci uopste ne prave sanse napadacima pa naravno nema ni golova.. Torres je imao onaj dobar pas za Drogbu koju on na zalost nije iskoristio, da je mladji to bi bez sumnje bio golll

Sturridga treba malo spustiti na zemlju i objasniti mu da ne igra sam i da nisu sve ocu uprte u njega... Bez timske igre nema uspjeha....

Da jos dodam da smo i mi a i AVB pa mislim i igraci prije ove zadnje dvije utakmice trazili i ocekivali 6 bodova ali smo dobili samo 1... Koja zalost, protiv ekipa koje su ispod prosjeka ili uglavnom oko prosjeka i sredine...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.