Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19 - Aston Villa (H) 31.12.2011, 16:00h

Istaknuti odgovori

watch-chelsea-vs-aston-villa-live1.jpg

Chelsea FC versus Aston Villa FC

Stamford Bridge, 31.12.2011, 15:00h (16:00h CET)

uvodniÄar: po dogovoru

Vaša predviđanja???

• Odgovori 120
  • Pregledi 11,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Aston Villa mi je poslje Evertona najopasniji tim od ovih solidnih timova u ligi, Nzogbia i Agbonlahor su sila i najopasniji igraci, odbrana takodjer nije losa, vezni red onak, Given na golu dobar, glasao sam za pobjedu, mada me remi ne bi zacudio ni malo

Kao sto i pise u anketi, ocekujem napokon pobjedu, mada me ni poraz vishe nemoze iznenaditi ;)

given je ionako ozljeđen, neka ponove igru sa utakmice koju su odigrali u predsezoni

Imam osjećaj da će ovo biti lako, ono što Villu godinama održava u zlatnoj sredini Premiershipa je to što su visoko uÄinkoviti protiv slabijih ekipa, a velikima nikad ne mogu konkurirati, pa ih primjerice Tottenham ubi u pojam igrom.

C'MON BLUES!!

Bice gusto, bice 3:0 za nas...:D

Sta ocekivati nego pobjedu , bilo kakvu samo pobjedu ! ;)

Ne igramo protiv Uniteda pa da moram razmisljati, normalno pobjeda. Valjda cemo i mi jednom pogoditi sa prognozom... :)

Molim sve clanove da ne pisu kojekakve komentare tipa bit ce 5-0,zgazit cemo ih i tako to, jer nam se takvi komentari nakon svake utakmice obiju o glavu. Ne kažem ja da nećemo dobit ali s ovakvim sastavom ja bi bio zadovoljan 1 pa cak i 2 gola, a pored tog ocekujem da ne primimo gol ;)

prosle sezone su mi zivci otisli kad sam gleda ovu utakmicu tako da se nadam da ove godine nece inace bilo je (3-3)

Istina. A bili smo u sliÄnoj formi kao i sad. Tako se namuÄimo da okrenemo rezultat, na kraju i uspijemo i onda nam Ciaran Clark zabije glavom u 93. minuti. :rolleyes:

Al oni su sad puno slabiji. McLeish je užasan trener, moramo ih dobiti. Jednostavno moramo i hoćemo.

• Autor

Sutra igramo utakmicu eto kao što vidite u 16:00h, znaÄi meÄ Ä‡e trajati negdje do 17:45h i eto lagano idu pripreme za proslavu Nove godine. Moram biti iskren da ću momcima hebati sve po spisku izgube li ovu utakmicu (ili odigraju remi) i tako mi rašteluju raspoloženje na Silvestrovo.

Kako se napit ako ne dobiju :D

Uređeno , autor izmjene: sisa01

Ama sutra samo da jos Chelsea pobjedi i onda pripreme za novu godinu , pripreme za opijanje :P :P :P :P

Samo da nam nasi igraci nepokvare raspolozenje !

CFC !

Ma jedno je sigurno - ja cu se napiti bez obzira na rezultat. :P

Al' sad stvarno, ne bi bilo humano prema navijacima ako ovo ne dobiju. Valjda je i njima jasno da ce im bar malo biti lakse ako pobjede na dan NG, pa se mogu onda i oni malo opustiti.

Come on Chelsea!

Ima na BHT-u hvala Bogu, ne sjecam se kad sam zanji put gledao Chelsea kao covjek na TV-u :)

Ja protiv Valencije ! :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.