Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22: Liverpool (A) 31.01. @ 21:15

Istaknuti odgovori

1_Liverpool-FC-v-Chelsea-FC-Premier-Leag

Zadnjih 5 meceva u Premier Ligi zavrsili su bez pobjednika, sa malo golova al dobrom igrom oba kluba.

Liverpool je bez Salaha, Celsi bez Lavie i njegovih 5 cimera u bolnici.

Ocekivanja?

Ovima danas u igru usli i Mađar i Trent i Robertson... znaci samo Salah nedostaje. Nadam se da ce nama Gusto biti dostupan kao i Nkunku.

Nisam nesto optimistican ali bi jako volio pobjedu protiv njih jer su mi mrzi cak i od Uniteda. 

Meni ovim redom:
1. Arsenal
2. United
3. Liverpul
4. Tottenhem
5. Newcastle
6. Everton
7. Palace

Arsenal ne podnosim zbog navijaca. Nema gorih navijaca od njih. Ja kad cujem "London is red" hoce nesto da mi bude, a zadnjih 15 godina ih cijepali redovno, poosvajali smo sve, biljezili rekordne pobjede nad njima i opet nesto se kurce. Majku vam jebem.
United opet mrzim jer se guraju od strane FA, saveza, sudija, plus i njihovi navijaci su debili nevidjeni.

19 minutes ago, Adi said:

Neriješeno, ne treba se ni igrati jer se samo neko može povrijediti. Očekujem dobrih 1:1 sa puno promašenih prilika.

@hamco šta ti je Palace skrivio :D

Oduvijek su mi prgavi i stil fudbala je uvijek bio destrukcija protivnika, zamrsio sam ih jos od Murinjovog drugog mandata kada im nije trebalo ni zasta a ginuli da nam pokvare titulu. 

Protiv Liverpula trebamo biti pametni, ne trebamo po svaku cijenu pokusavati igrati od pozadi jer ce oni biti nafurani, puni energije, domaci teren. Ne kazem da trebamo non stop izbijati lopte ali pokusavati s vremena na vrijeme i osvajati second balls, biti agresivni i dobijati 50:50 duele.

1 hour ago, Whisper said:

Nikome se ove sezone nismo naguzili.

Nema potrebe za takvom pricon.

Nismo se nikome naguzili, ali smo i pored toga uglavnom završili naguženi. Tako da ta priča i nije toliko neosnovana.

5 minutes ago, ker said:

Nismo se nikome naguzili, ali smo i pored toga uglavnom završili naguženi. Tako da ta priča i nije toliko neosnovana.

Ko nas je u derbiju naguzio osim Uniteda? 

3 hours ago, hamco said:

Jurgen Klopp has called for Liverpool fans to make it “as uncomfortable as possible for Chelsea” on Wednesday night. (@anfieldsector) #CFC

Hoce hoce, bit ce strasnih 5 minuta prije pocetka meca i onda standardna tisina. Navijaci im samo himnu ispostuju odlicno i to je to.

Samo nek imaju hrabar pristup i dadnu sve od sebe. 

Jedno od rijetko pozitivnog ove sezone je to, da inače odigramo dobro i motivisano protiv 'big' klubova. 

Mislim da možemo izboriti bod. 

6 hours ago, Spaha said:

Ko je jos osim ta dva Uniteda?

Povezali dvije pobjede pa se Whisper odmah okurazio i vratio na forum, sve dok Pochettino ne izvede neki novi mastermind potez. 🤣

• Popularna objava
5 minutes ago, ker said:

Povezali dvije pobjede pa se Whisper odmah okurazio i vratio na forum, sve dok Pochettino ne izvede neki novi mastermind potez. 🤣

Oterace me Diablo sa svojim nebulozama mnogo pre Poketina 😂

Ocekujem da zaigramo ovaj mec sa 5 nazad. Ili Badi na lijevom beko u 4 nazad ali Chilwell lijevo krilo.

Imam neki feeling, ne znam zasto tako da me ne pitajte nista.

Vjerujem da na ovoj utakmici želje i energije neće izostati. Jesmo podbacili protiv 2 Uniteda, ali protiv 3 najkvalitetnije ekipe (City, Liverpool, Arsenal) smo odigrali jako dobro. Teško je prognozirati sastav, kao i uvijek, jer se nikad ne zna je li neko spreman i koliko. Mislim da ćemo igrati sa lažnom devetkom Palmerom u 4-3-3. Ovo je jedna od utakmica u kojoj to ima smisla igrati, jer nećemo igrati protiv nekog bunkera koji zahtijeva klasičnog napadača i Palmera dalje od gola. U odbrani lijevo Chilwell, desno Disasi. Na sredini standardna trojka. Jedno krilo Sterling, na drugo bih radije Mudryka stavio, ali može i da Mudryk uđe sa klupe da još bolje iskoristi brzinu. Nkunku, Gusto, Chukwuemeka i Broja dodatne opcije sa klupe, možda čak i Jackson mada ga ja ne bih odmah stavljao u igru. Ishod kako sam i rekao neriješeno sa puno promašaja.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.