Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22: Liverpool (A) 31.01. @ 21:15

Istaknuti odgovori

2-0 guzenje za poluvrijeme, 80 suteva, penal, sijeva sa svih strana, svake 3 min sansa, ubijanje. Da su Salah i Arnold igrali ovo bi zavrsilo 8:0. I ovako ce ici na 5-6 komada vjerovatno.

Nasi jedan sut u 48. minuti i to sa 30 metara.

Amerikanci trebaju sebi greske priznati na vrijeme. Potrosili jesu ogromne pare ali to ne znaci ako cekas da ce se isplatiti jedan Madueke, Ćućurelja, Mudrik i slicni. Trener je posebna prica. Vjerujem da Liverpul ovako ne bi ni Lutona izdominirao.

11 siljokurana od kojih polovina sa karakterom pičkice! Samo je falio mudrik da dozivljaj bude potpun. 

Al vrhunac svega je na sta lici ekvadorac od 130milki evra. Ko je za OVO dao te pare, moze da se obesi odmah. 

1 minute ago, cobinho said:

11 siljokurana od kojih polovina sa karakterom pičkice! Samo je falio mudrik da dozivljaj bude potpun. 

Al vrhunac svega je na sta lici ekvadorac od 130milki evra. Ko je za OVO dao te pare, moze da se obesi odmah. 

Opet trenera ni da spomenes. 

Ma trener iskreno glavni i odgovorni za brukanje pa onda igraci ako cemo iskreno. Realan rezultat u prvom poluvremenu je trebao biti 4 ili 5 0.

ma satrase nas nema sta ali vise nas sudije satrase. 

Caisedu dobio karton gdje nije ni faul bio, u 5.minuti cist penal nije sviran, drugi gol cist faul Jote, nisam znao da se moze blok u fudbalu napraviti,hladno oslobodio stranu za ono balavce... nama ne znam jel 3 faula svirao. 

zasluzeno liverpool vodi nema tu sta... 

U odbrani dodaju protivnicima, u napadu puste svaku loptu da prođe pored i da ih defanzivac zagradi. Trener izgleda licencu kupio na udemyju. Divota.

I da, pozitivna stvar je golman.

I zamalo da zaboravim, sudija je moron. Koliko god da su ovi naši užasni, čist penal bi odveo meč u drugom smjeru.

2 minutes ago, hamco said:

Opet trenera ni da spomenes. 

Itekako za ovo ima krivice i on. Al da Jota prodje onako kroz 2 igraca to nema veze sa trenerom. Ako liverpul ne moze da bude dovoljan razlog za motivaciju..... 

Stvar samoostovanja je da li ces ovako uci u mec. A ovde apsolutna vecina ga nema. 

Da sve duele izgubis, da kad izgubis loptu kao zadnji vezni da stojis i gledas to je da ne prismrdis stadionu vise. 

Nijedan ali apsolutno nijedan trener ovaj tim ne moze da hendluje. 

da li ne može nijedan to ne znam, ali definitivno znam jednog koji sigurno ne može

i to treba riješiti što prije

*isto kao i igrački kadar

Mislim da je ovo najlaksi mec za Liverpul u cijeloj sezoni. Isto je bilo i s Njukastlom. Cak nam je ManU 30 puta sutnuo po golu. Vi u zabludi zivite kad se bilo cemu nadate.

Nevjerovatno je da se prica o nekom pobjednickom nizu na Bridgeu. To je takvo prodavanje magle da postaje uvreda za zdrav razum.

Nema projekta nikakvog. Ekipa i igra izgledaju ocajno. Ne da nisu napredovali nego je ovo jos gore s obzirom da se napravila cistka u timu. Trener je morao davno dobiti nogu. Za bezobrazluk i pricanje kako fantastican posao radi, treba ga za usi izvuci iz Cobhama i sutnuti.

Pa nek vodi Dzon Teri ekipu do kraja sezone, nebitno je svakako.

Nije mogo Tuhel, Poter, Lampard, ne moze Poketinjo. Zivo me zanima koji ce to sledeci biti koji nece moci. Pa sto ne bi moglo 5 trenera za 2 godine. Al da ga zaposlimo i da mu damo otkaz na kraju sezone. Cisto da se uverimo da ne moze. 

Al ako bi mogao neki fudbalski revolucionari da zna da vodi tim bez spica i bekova. 

Hajde Tode mozes ti to. Sta kaze google ima li ga. Ee a mogao bi i football manager, imas tamo koju taktiku preferira. A staaa, nema tamo 4 4 3. Puuu jebem ti igru kad ne moze 12 igraca. 

1 minute ago, cobinho said:

Nije mogo Tuhel, Poter, Lampard, ne moze Poketinjo. Zivo me zanima koji ce to sledeci biti koji nece moci. Pa sto ne bi moglo 5 trenera za 2 godine. Al da ga zaposlimo i da mu damo otkaz na kraju sezone. Cisto da se uverimo da ne moze. 

Al ako bi mogao neki fudbalski revolucionari da zna da vodi tim bez spica i bekova. 

Hajde Tode mozes ti to. Sta kaze google ima li ga. Ee a mogao bi i football manager, imas tamo koju taktiku preferira. A staaa, nema tamo 4 4 3. Puuu jebem ti igru kad ne moze 12 igraca. 

Ljudino o cemu pricas? Luton veci otpor pruzi nego mi. Zapravo Luton je i nas oducio od fudbala. 
Shvati bolan da treceligasi pruzaju veci otpor od ovog, kako moze biti da nije do trenera? 

Tuzno na sta smo spali, da ove vise utakmice ne mozes ni nazvati derbijem.

Liverpool nas je satrao, u Romanovoj eri, ovaj bi vec sutra bio na izlaznoj kapiji.

Sve dok ne postoji kazna za lose odradjen posao, ovo cemo nastaviti vidjati.

Danas problem nije bila samo taktika, nego i zalaganje, trud, zelja, broj sprinteva, dueli, klizeci startovi. Apsolutno u svemu su ljudi bili za 3 koplja ispred nas.

Ovo je sramota kakvu ja ne pamtim dugo.

30 suteva, hej pa treba ti vremena da izbrojis do 30 a kamoli da sutnes po golu toliko puta. 

Otkaz bi ocu svom dao, a kamoli treneru.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.