Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Daniel Sturridge (2009-2013, 93 nastupa)

Istaknuti odgovori

Pa jebo majku da nije bilo Torresa ovaj bi siguno uspio kod nas
Iako nije bas kod nas davao golove uvjek kad bi usao znalo se da imamo napadaca na terenu, za razliku od panjine na terenu

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

nece vise on gola dat ,jer sam ga ja stavio u Fantasy team :) 

• 1 mjesec kasnije...

Na danasnji dan smo napravili najvecu gresku u istoriji Celsija (posle dovodjenja Torresa ) ,prodali smo Liverpulu masinu 

eee, hehehe, kamo srece da je to druga po velicini greska koju je CFC napravio, pa mi bi bili savrsen klub. Npr: prodaja Jimmya Greaves-a jednog od najboljih napadaca koje je CFC imao na 157 tekmi postigao 124 gola u ono vreme kad nismo imali bas jak tim, to je bila bas bas glupa prodaja za malu sumu novca , preko prodaje Wilkinsa u MU zbog velikih troskova, ...........  pa Mou kad je dobio otkaz,pa i Carlo, i kupovina Toresa, pa dovodjenje debelog konobara, Drogbi nije produzen ugovor, i jos mnogo mnogo vecih gresaka od prodaje nekog tamo Daniela!!

• 2 sedmice kasnije...

kakvu igračinu pustišmo :/ tuga me obuzme...

jučer baš gledam šta čini na terenu divljak, još uz onog suareza glodara postao je i bolji... psss

šteta što ga se prodalo :/ a nije da nam nije pokazao još u chelseaju da zna znanje, kupove je doktorirao...šteta al jbg..šta je tu je, bar se zaradilo na njegovom transferiranju, uzeli ga od sitija a poslije prodali za fin keš liveru...

http://www.youtube.com/watch?v=S1fj1Bfni04

Da je pravde i poštenja mi bi doveli Suareza, a ne oni Sturridgea, pa bi imali u našem plavom klubu fenomenalni napadački duo Sturrdige - Suarez, popularni SAS. A u nas bi to bio ne duo, nego trojac Sturridge - Saurez - Hazard. Derali bi guzove. Ali neka su oni doveli dedu Eto'o, prodali Sturridgea i posudili Lukakua, Bog im lijepu pamet dao.

Mozda i mi Cae budemo imali R&L duo sledece godine. Ronney,Lukaku :) pa budu bolji od SAS-a :)

Ali sto jest,jest,najbolji napadacki tandem ove sezone u BPL,posle njih Aguero i Negredo,a nas trio je na 20 mestu

• 2 sedmice kasnije...

Vratice se on jednog dana ili kod nas ili u Siti 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.