Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Daniel Sturridge (2009-2013, 93 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma da dovedemo krstenog napadaca i niko se nece ni sjecati ovog lika, realno. Ali neka je otisao i pokazao da zna igrati ovu igru kao SPIC. Mnogi su mu to osporavali, eto ga sad.

• 2 mjeseca kasnije...

Nije je bas ubo iako se ne moze reci nakon jedne fotke, samo pogledajte njegove cipele, ne pamtim da sam ovako nesto vidio.

Eh i ja se isto pitam, ne mogu verovati da su ga pustili tako lako.. Znao sam da će kidati, svi su znali osim Abramovicha

Extra gol

I njega je Torres otjerao, bas kao i Anelku, Ancelottija, Di Mattea, u neku ruku i smrada Govnasa iako je taj sam sebe unistio, pa i Drogbu.

Mnogo smo izgubili zbog plave smizle, Sturridge je bio mnogo vrijedniji od njega tim prije sto je pokrivao dvije poziceje i postizao golove ali Roman je rekao da Torres mora ostati i to nas jebe vec vide od 3 godine.

nikad prezalit! nikad oprostit!

samo se bojim da nam se sa Lukaku-om ne desi isto, ako Mou nastavi da preferira rahmetli torresa ili novog napadaca kad/ako dodje

Problem je sto nitko Stua ne bi zalio da nam nije Torresa i da je netko klasan umjesto njega. Zalili bi mi i Rukavinu s obzirom kakav je Torres..

Ne nervirajte se, nece Jose forisrati Torresa posebno ako je Lux bolji u sto smo svi sigurni. Ne govorimo o mrtvom konobaru, samo cu to reci.

I veceras strijelac za Liverpool . 

EDIT : Zabio jos jedan u produzetku . 

Uređeno , autor izmjene: Bari ( Blues_95 )

Mudro zbori Neville. Imat ćemo se kad kajati kad smo za siću prodali Staridža.

NIje za sicu. Ne mozes proati igraca koji ne igra za 30 miliona. Onih 15-16 miliona je taman bila cijena za njega u tom trenutku. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.