Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Daniel Sturridge (2009-2013, 93 nastupa)

Istaknuti odgovori

Jbg Wisey doveden je za samo 3 miliona ,takvi ne uspjevaju u Chelsea..mislim ne uspjevaju ni oni od 50 miliona al šta ćeš

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 2 sedmice kasnije...
Zabio nakon Shelveyjeve pogreske. Nasao se na pravom mjestu. Osim tog gola apsolutno nista napravio nije, bar koliko sam ja gledao.
U drugom poluvremenu dosta statican bio, timski rad ni blizu zadovoljavajuceg.

Zabio nakon Shelveyjeve pogreske. Nasao se na pravom mjestu. Osim tog gola apsolutno nista napravio nije, bar koliko sam ja gledao.

Pa sta bi ti vise? To se i trazi od napadaca da u pravo vrijeme bude na pravom mjestu i zabije, a Stu je tu bio vec vec 5 puta
Jebo timski rad i ta sranja, eno imamo mi torkea koji je timski igrac al nema golova .

Torres ne bi zabio ni da mu je Shelvey stavio na liniju

PS nisi jednini gledao utakmicu, Sturridge je odigrao sasvim solidnu utakmicu, imao je odličan šut glavom kad je Vorm sjaajno skinuo, zatim sjajno držao i kontrolisao loptu i kad se na sve to doda da je zabio izjednačujući gol koji je by the way 4 gol u 4 utakmice samo u ligi, još 2 u kupu, to je 6 golova u 5 utakmica od početka sezone, a Torres 6 golova neće dati do marta

Pa sta bi ti vise? To se i trazi od napadaca da u pravo vrijeme bude na pravom mjestu i zabije, a Stu je tu bio vec vec 5 puta
Jebo timski rad i ta sranja, eno imamo mi torkea koji je timski igrac al nema golova .

Pa znam da se to traži od napadača. Nisam ništa zbog toga rekao. :D
A dobro sad, Torres je ipak posebna priča. Svaki igrač prvo treba igrati za tim ma kakav god on bio. ;) 

Torres ne bi zabio ni da mu je Shelvey stavio na liniju

PS nisi jednini gledao utakmicu, Sturridge je odigrao sasvim solidnu utakmicu, imao je odličan šut glavom kad je Vorm sjaajno skinuo, zatim sjajno držao i kontrolisao loptu i kad se na sve to doda da je zabio izjednačujući gol koji je by the way 4 gol u 4 utakmice samo u ligi, još 2 u kupu, to je 6 golova u 5 utakmica od početka sezone, a Torres 6 golova neće dati do marta

A tebe Kalouda uopće ne doživljavam. Ti si za Mosesov gol rekao da bi ono i Torres zabio a sad veličaš Sturridgeov gol koji je bio lakši za pogodit od Mosesova. Di je tu logika? Očito ti Moses nije drag. ;) 

A tebe Kalouda uopće ne doživljavam. Ti si za Mosesov gol rekao da bi ono i Torres zabio a sad veličaš Sturridgeov gol koji je bio lakši za pogodit od Mosesova. Di je tu logika? Očito ti Moses nije drag. ;)

Ne znam zašto bi Moses nekom bio drag.

Ako mi panjevi u dvorištu nisu dragi, di će mi onda neki panj iz Liverpoola biti drag.

Ne znam zašto bi Moses nekom bio drag.

Ako mi panjevi u dvorištu nisu dragi, di će mi onda neki panj iz Liverpoola biti drag.

Je li to razlog da se nešto što neki drugi panj kako ti kažeš napravi lošije od ovog "panja" uzme kao dovoljan razlog da ga se prozove igračinom a Mosesa ne? 

Ne veličan ja Sturridgeov GOL, nego njegovu igru u novoj sezoni i njegove GOLOVE. Čitaj malo bolje

Ma pusti Kaloudu, tome bi u glavi isto bilo i kad bi Moses još 40 golova zabio do kraja sezone. 

• 2 sedmice kasnije...

Trpaj Danny, trpaj. Nekada si tako i kod nas trpao, dok te dušmani ne otjeraše!!!

Oni što su te prodali iz dana u dan dokazuju svoju nesposobnost.

Dovodimo 20+, 30+ miliona vrijedne igrace a Danny koji je plaćen jeftino dokazuje veću kvalitetu.

Ovdje su ga neki prozvali i sebicnim koji samo gleda kako da osuta, a jucer je osim gola Suarezu dva puta asistirao.

Šta smo mi prodali, još ne mogu da vjerujem...

kakva lomljevina kristalove obrane, slomi kičmu onom jadniku, pa vaganje, pa tamo pa vamo..i tras gol iz teškog kuta...

koliko eksplozivnosti u ovom igraču, tehnike, jebene brzine..svaka čast

išao mi je na živce dosta puta sa svojom sebičnošću dok je bio kod nas, ali mislim si sada, možda je to bio samo njegov način da pridobije pažnju, da pruži i napravi još više, i da ga konačno postave na CF-a..ili bar da ima konstantnije nastupe, a ne da čeka kupove samo..

jbg, nit je on to dočekao niti mi, a gledajući ga od trenutka njegove prodaje mislim da stvarno možemo žaliti i mi, i abramović i kompletno osoblje u klubu koje je bilo u to vrijeme prisutno..a i ovo novo osoblje, zbog greške svojih prethodnika...

ŠTETA VELIKA :hljeb:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.