Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Victor Osimhen (Nigeria, 1998)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 64
  • Pregledi 3,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Toga više nema. Danas se na osnovu pola sezone ili čitave plaćaju igrači 40-60 miliona. Ako čekaš da se dokaže na više sezona onda košta preko 100 miliona. Mi konstantno pokušavamo na brzinu "ugasiti

• šta se dešava Diablo, dal si ustao, im li kakav info??  pa kolko to više pregovaraju majku mu

• @Wisey Interesantna stvar je ta da su se Poketinu izmedju ostalog na teret stavljale "huge number of big chances missed"  ko da je on igrao u napadu, a evo i do zadnjeg dana prelaznog roka nisu d

Izbjegli smo metak sa ovim, labilan lik u potpunosti što se vidi iz postupaka i izjava.

Mislili nas ucjenjivati, a nisu imali nikakve poluge za to, kao da je neko lud da u obzir uzima saudijske klubove kao referencu za platu. Neka se zahvali agentu na svemu ovome, a moram priznati da mi je drago što je Napoli zasro s obzirom da ga precjenjuju već tri godine, a sad će dobiti šipak.

Ma to ti je ono kad u svim tim "igricama" sjebeš sam sebe, tako je Napoli u svom zatezanju oko Osimhena dosao u situaciju da ga se samo riješe znaci kurac vise onih 150 miliona, a Osimhen svojim uslovima dosao u situaciju kada je trebao napraviti iskorak u karijeri on je zavrsio na posudbi u Galati, iz ovog cirkusa tesko da ce on vidjeti veliki klub.

Plus Conte izasao sa izjavom da Osimhen vise nece igrati za Napoli i to ti je to donji si u svakim pregovorima.

To je ono sto ja zamjeram Maresci, koji se javno odrice igraca sa izjavama tipa "nece vise dobiti ni minute", ne znam cemu to, evo npr. Chilwella se odrekao javno kao da je najveci zlocinac, da on ima na njegovoj poziciji Ashley Cola i Ivanovića iz najboljih dana a ne Cucurellu i Veigu.

Ja koji sam zadnjih godinu dana bio zagovaratelj da se Chilwell proda jer je vidno pao kvalitetom i formom plus na sve to i silne povrede koje ima, nesto kontam pa nama lijevi bek uopste ne invertuje koliko se pricalo vec to radi desni bek. Chilwell kao klasicni bek je uvijek korisniji od Cucurelle koji je operisan od napada. 

Tako da komotno Chilwell moze i treba dobiti sansu.

• 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.