30. august 2024.2 god. comment_357961 Koja je poenta da ode u Arabiju i da ima otkupnu klauzulu, ne kapiram, zašto bi recimo neki klub sledeće i za dve sezone to isplaćivao a ne sada?? valjda je logično da će dići sebi cenu igrama u LŠ i ligama 5, a ne igrama na dalekom istoku Prijavi
30. august 2024.2 god. comment_357962 Ni ja to ne kontam, očito je glup (naravno, očekivano) i agent mu je rekao da traži to ne bi li ga nagovorio da tamo pređe. "Slušaj, znam da ti se ne ide tamo, (ali ja ću uzeti nekih 20-30 miliona na ime troškova agenta) ali ugradit ćemo otkupnu klauzulu, tamo ćeš zaraditi brdo para a za godinu-dvije će neko doći po tebe pa ćeš se vratiti u Europu." Prijavi
30. august 2024.2 god. comment_357963 On samo ima srece jer odskace od prosjeka a u ovom vremenu vrlo malo klasnih centarfora imas. Ispade da je neki vrhunski napadac pa moze sve uslove traziti. Igrac koji u najboljim godinama odlazi u Saudiju, tu je sve jasno. S druge strane, mi da ponovo udjemo u sezonu samo s Dzeksonom i Guiem, to je recept za katastrofu. Spremite se na jos jednu godinu nerviranja radi nonsalancije i promasenih zicera. Prijavi
30. august 2024.2 god. comment_357964 Pa zar onaj njegov agent nije skoro izjavio to jest zamolio javnost da ne omalovažava njegovog klijenta sa pricama o odlasku u Saudijsku Arabiju😄 Prijavi
30. august 2024.2 god. comment_357971 3 hours ago, Adi said: Vjerovatno i nama i njima odgovara da se transfer knjiži za sljedeću godinu. Talijani u većini slučajeva tako posluju, "troše" pare koje će dobiti sljedeće godine. E sad ne znam koliko to Napoliju odgovara jer koliko vidim potrošili su 100 miliona, a zaradili 10. Upravo ovo. Uglavnom, strpljenja malo, nije plata toliko problem koliko je da li ce Napoli pristati. Prijavi
30. august 2024.2 god. comment_357973 3 hours ago, chiba said: Koja je poenta da ode u Arabiju i da ima otkupnu klauzulu, ne kapiram, zašto bi recimo neki klub sledeće i za dve sezone to isplaćivao a ne sada?? valjda je logično da će dići sebi cenu igrama u LŠ i ligama 5, a ne igrama na dalekom istoku Pa ima logike, ude u Arabiju na godinu dana, tamo zaradi lovu kakvu nikad neće i onda se vrati u Europu igrat nogomet za bilo koju plaću, jer će se u Arabiji napunit... (ako ga još itko bude htio nakon godinu dana dangubljenja po Arabiji...) Prijavi
30. august 2024.2 god. comment_357974 57 minutes ago, diablo_bih said: Upravo ovo. Uglavnom, strpljenja malo, nije plata toliko problem koliko je da li ce Napoli pristati. Govoriti da plata nije problem za igraca koji u najboljim godinama važe da li ici u Arabiju ili ne, mislim da nema toliko smisla. Ja mislim da je plata u nasem slucaju bas najveći problem, njemu da plata nije bitna (samom sebi zvučim suludo čuj plata nije bitna) on bi se vec sa našima dogovorio o ličnim uslovima. Prijavi
30. august 2024.2 god. comment_357976 1 hour ago, diablo_bih said: Upravo ovo. Uglavnom, strpljenja malo, nije plata toliko problem koliko je da li ce Napoli pristati. Upravo suprotno, apsolutno svi izvori govore da je plaća ono oko čega se pregovora, dogovor s Napolijem nije problem. Prijavi
30. august 2024.2 god. comment_357977 @Wisey Interesantna stvar je ta da su se Poketinu izmedju ostalog na teret stavljale "huge number of big chances missed" ko da je on igrao u napadu, a evo i do zadnjeg dana prelaznog roka nisu doveli kvalitetnog napadaca da se taj problem resi. Prijavi
30. august 2024.2 god. comment_357981 1 hour ago, Whisper said: @Wisey Interesantna stvar je ta da su se Poketinu izmedju ostalog na teret stavljale "huge number of big chances missed" ko da je on igrao u napadu, a evo i do zadnjeg dana prelaznog roka nisu doveli kvalitetnog napadaca da se taj problem resi. Ko kad i gdje je Pochetina krivio za losu realizaciju? Prijavi
30. august 2024.2 god. comment_357992 Moglo se i ovo zavrsiti, steta ostacemo samo na Jacksonu. Prijavi
30. august 2024.2 god. comment_357996 I na kraju kurac, ne plata, nego bukvalno dogovor sa Napolijem koji je zelio vise novca. Odbio je u medjuvremenu 155k eura platu, ali odbio je i 30 mil, sto znaci da nije problem Osimhena nego Napolija. Vidjet cemo opet ovo u Januaru kada im dokurci placati duplu platu. 11 hours ago, ja13 said: Upravo suprotno, apsolutno svi izvori govore da je plaća ono oko čega se pregovora, dogovor s Napolijem nije problem. Plata nije problem. problem je Napoli. Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358002 Pa ja njima ne mogu da zaboravim ciganisanje oko Cavanija svojevremeno, pa je uleteo PSG. Smradovi sa juga. Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358010 Dobar potez uprave napokon. Navikli su od nas da izvuku koliko žele, nekad klubovi, a sad bi i agenti. Ne vidim osnov za ovolike zahtjeve za Osimhena jer je očigledno da se radi o nestabilnoj ličnosti, a performanse prosto nisu dobre da to kompenzuju. Da jesu vjerovatno bi ga neko drugi kupio. Ne treba nam još jedan Lukaku. Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358011 Nudili mu 4 miliona eura fixno i 4 miliona kroz bonuse. U Napoliju ima 11 miliona hahaha. Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358016 3 hours ago, reLo said: Nudili mu 4 miliona eura fixno i 4 miliona kroz bonuse. U Napoliju ima 11 miliona hahaha. al sto bi hamco rekao, pa da je pravi fudbaler sa prvim ambicijama prihvatio bi nasu ponudu 🙂 Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358017 5 minutes ago, Spaha said: al sto bi hamco rekao, pa da je pravi fudbaler sa prvim ambicijama prihvatio bi nasu ponudu 🙂 Evo i ovaj bi haman radije sjedio i češo kurac a zaradjivao nego otisao negdje da igra. Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358020 22 hours ago, hamco said: Ko kad i gdje je Pochetina krivio za losu realizaciju? Ornstein i jos par upucenih su preneli da je na sastanak sa Poketinom na kraju sesone Eghbali dosao sa gomilom analitickih podataka, medju kojima i taj o promasenim sansama. Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358021 7 minutes ago, Whisper said: Ornstein i jos par upucenih su preneli da je na sastanak sa Poketinom na kraju sesone Eghbali dosao sa gomilom analitickih podataka, medju kojima i taj o promasenim sansama. Nidje veze, to mu je samo moglo ici u prilog jer broj stvorenih sansi je ono sto ima veze sa taktikom, promasaji su iskljucivo na dusu pojedinaca. Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358022 1 hour ago, hamco said: Nidje veze, to mu je samo moglo ici u prilog jer broj stvorenih sansi je ono sto ima veze sa taktikom, promasaji su iskljucivo na dusu pojedinaca. Pa nidje veze, da. Samo su to mediji ili pojedinci prenijeli kao da jeste bio big deal. Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358040 Ja nisam toliko upucen i ne mogu da tvrdim al se ovde skroz izuzimaju menadžeri, a mirise mi da je cela stvar propala zbog alavih menadžera koji kalkulisu, truju klubove, Igrace ne bi li izvukli par milki vise. A nas evo vec godinama vuku za nos i rade ko volove i cerupaju nas kako hoce. Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358042 Osimhen je govno pojeo jer je Conte jebeno tezak lik i tvrdoglav ko mazga. Ako ga je on prekrizio onda mu se dzaba nadati. Bolje mu je bilo i u Arabiji odigrati godinu dana nego presjediti u Napulju. O Celziju da ne pricam, pa i za manje pare. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.