Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Victor Osimhen (Nigeria, 1998)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 64
  • Pregledi 3,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Toga više nema. Danas se na osnovu pola sezone ili čitave plaćaju igrači 40-60 miliona. Ako čekaš da se dokaže na više sezona onda košta preko 100 miliona. Mi konstantno pokušavamo na brzinu "ugasiti

• šta se dešava Diablo, dal si ustao, im li kakav info??  pa kolko to više pregovaraju majku mu

• @Wisey Interesantna stvar je ta da su se Poketinu izmedju ostalog na teret stavljale "huge number of big chances missed"  ko da je on igrao u napadu, a evo i do zadnjeg dana prelaznog roka nisu d

Toliko imamo peh i traumu sa napadačima, da ja vise u nikog ne vjerujem da neće flopat kod nas. Tako i sa ovim. Pridružio je ugovor, bio bi skup ko đavo 

5 minutes ago, reLo said:

Za mene i dalje one season wonder. Dosta mi je takvih pojačanja. Ko i kolega mi Kvaratshkelia. 

Nek se dokažu barem 3 sezone i onda ne treba žaliti pare. Ovako je skupo sve preko 60 miliona. 

Pa dobro, nije bas tako, ovo mu je vec 3 dobra sezona u Napoliju. Ove godine cak i sa par povreda ima 7 golova i 2 asistencije na 13 meceva. Odlicna statistika.

Fascinantni su i on i Kvicha. Meni je jedino nekonstantan iz te lige a sto ga mnogo hvale je Leao.

1 hour ago, diablo_bih said:

Pa dobro, nije bas tako, ovo mu je vec 3 dobra sezona u Napoliju. Ove godine cak i sa par povreda ima 7 golova i 2 asistencije na 13 meceva. Odlicna statistika.

Fascinantni su i on i Kvicha. Meni je jedino nekonstantan iz te lige a sto ga mnogo hvale je Leao.

A Jackson sa 7 golova i 1 asistencijom  smeće? 😉

• Popularna objava
1 hour ago, reLo said:

Nek se dokažu barem 3 sezone i onda ne treba žaliti pare. Ovako je skupo sve preko 60 miliona. 

Toga više nema. Danas se na osnovu pola sezone ili čitave plaćaju igrači 40-60 miliona. Ako čekaš da se dokaže na više sezona onda košta preko 100 miliona. Mi konstantno pokušavamo na brzinu "ugasiti požare" i dovodimo tako Mudryke da naprave čudo i spase nas.

Placa se 40 50 a samo mi dajemo 90 120 130. Sve jedno nama treba odmah spic a sad ga oni nece dati a i da ga daju ne donosi on previse da pravi toliku razliku koja nama treba. Sa Osimen om mora igra da se modifikuje a to nam sada najmanje treba. 

Formacijski gledano manje vise, al Osimen mnogo manje prima igru na sebe i ucestvuje u gradjenju od Jacksona. Prakticno igra tog Advanced forwarda koga hrane loptama, sutira na gol i svih situacija, leva desna glava i mnogo vise suteva na gol uputi ceka loptu u prostor.... 

Kod nas Jackson ucestvuje u igri, gradjenju akcija i to jako dobro, mnogo vise licem ka golu, ima veci broj dodavanja, asistencija, kljucnih dodavanja, on je taj neretko koji daje lopte u prostor i prakticno predstavlja tog dodatnog kreativca u zavrsnoj trecini. 

Uloge i zadaci u timu jako razlicite. Znam neko ce reci hranice ga loptama Palmer Nkunku Sterling al treba da znamo da Palmer nece moci u ovom ritmu celu sezonu i da bi nam igra bila sa manjim brojem stvorenih sansi al verovatno za boljom realizacijom. Drugo Osimenu ce trebati i jedan period prilagodjavanja jer batine koje dobija u italiji su mala maca za Pl. Koga ne mrzi moze da uoci razlike u dijagramima kretnji.

Ja kad bi birao, njega bih video u 442 u paru za Nkuknkuom koji je poluspic, krilima sa drugacijom ulogom sa 2 zadnja vezana od kojih je jedan igrac sa pasom ala Pirlo. 

Po meni vise bi lego Gyorkeres samo sam sumnjicav prema njegovom kvalitetu al ima mali dobru fiziku mozda ne ko Osimen i cesce kreira. Probao bih da Sportingu ponudim Broju i jos nekog igraca. 

• 6 mjeseci kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
32 minutes ago, chiba said:

NIsam tolko u toku sa finansijama...kapiram da postoji frka zbog FFP ili kako se već zove, jel ne vidim drugi razlog zašto je bitno tolko da bude pozajmica sa obaveznim otkupom

Znaš kakvi su Italijani cigani, oni žele puno novca i to odmah, a kad kupuju žele kupiti za malo i na milion rata.

A problem je i Osimhenova plata - neće taj pristati na manje od 300k sedmično, s obzirom da mu Arapi nude 30 miliona godišnje.

A jebeno je ispeglati knjige s igračem s takvom platom - zato se rješavaju Sterlinga između ostalog.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.