Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 16: Everton (A) 10.12. @15:00

Koji dizelski agregat od ponuđenih je najbolji? 12 člana su glasala

1. 1. Dizelski agregati

• Fiat, 1.9 JTD
      0%
      0
    • VW, 1.9 TDi
      91%
      11
    • PSA, 1.6 HDi
      0%
      0
    • Renault, 1.5 DCi
      8%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

@hamco @Wisey

Jeste u pravu ima trenera koji mogu malo bolje ali sa ovim timom to ne mogu u kontinuitetu da rade jer je to praktično neizvodljivo. Trenera ima dobrih i losih ali kod svakog neki igracima neki odgovara i pokazi odredjen napredak. Poter, Lampard, i sad Poch kako to da nikotkoga nijedan igrac ne pokaze mali napredak. Do duse kod Pocha su Sterling i Galager napravili iskorak. 

Kad malo realno pogledamo ovaj Everton po pozicijama ima 4 nominalno kvalitetnijih igraca i kontinuitet tima i iskusniji su mnogo. 

To sto mi mislimo da su Mudrik Kukurelja Disasi Badi Broja za njih igracine je nas problem i nasa zabluda

Potter i Lampard su potpuno druge igrace vodili. Ovo je skoro nov tim i plus obojica su u pola sezone preuzeli, nijedan nije dobio cijele pripreme da prodje s ekipom, upozna i uigra tim. 

Pocchetino je trener koji ne radi na napadackom segmentu i igri bez lopte i zato igraci izgledaju ko muhe bez glave. Svaki svoju igru igra.

Ne može mi niko reći da nema ekipu koja može makar da igra fudbal, mi u zadnjih nekoliko godina nekada nismo imali bog zna kakvu ekipu ali su menadžeri koji su bili tu SVOJIM ZNANJEM pravili nešto.

Mou je u drugom mandatu uklopio Fabregasa i Matića, doveo Costu i to je bilo sjajno. Conte je nakon očajnog starta nametnuo svoj fudbal i to je radilo, uzela se titula. 

Lampard je od mora omladinaca, tima kojeg niko na početku na početku nije shvatio ozbiljno, sastavio nešto, da bi srž te ekipe Tuchel uzeo i nadogradio i osvojio LŠ.

Od tada pa do danas, samo se vrtimo u krug, trener beskičmenjak sa 0 autoriteta i igrači pičke koji to koriste.

Conte je ligu osvojio i uzeo 90ak bodova sa odbranom:

Moses - Azpilicueta - David Luiz - Cahill - Alonso

To ne znaci da Pocchetino moze cuda raditi sa Mudrikom, Dzeksonom i Palmerom. Ali vise i bolje od ovog trenutno bi itekako moglo.

Liga sampiona se osvojila sa igracima kao sto su: Mendy, Azpi, Jorginho, Mount, Werner, Havertz.

Sto kaze Wisey, niko ne ocekuje titulu, pa cak ni top 4 ne bi bio problem da se ne izbori ali da imamo naznake neke igre, napadackih paterna, organizovanog presinga iz kojeg natjeras ekipu da pogrijesi, uspjesnog branjenja prekida i slicno. To je do trenera i morali smo do sad makar vidjeti te naznake pa taman i da igraci to ne umiju da odrade ali vidis da pokusavaju.

Daj nam Bielsu pa ces vidjeti sve to nakon 2 treninga.

Ne bih se složio da je tu trener glavni. 

Sad će me neko ubijediti da je Ranieri WC trener jer je s Leicesterom uzeo titulu?

Bitnija je tu po meni volja i želja igrača. Pa evo gledajte Gironu sada, nije to neki top trener niti igrači, ali vidiš na njima da pucaju od samopouzdanja. Igraju se lopte, totalno neopterećeni. 

Zar nismo mi zaposlili onog što diže moral ekipi?

Mislim da nas Poch koči zbog vjerovanja u limun. Vjerovatno ga igrači ne shvataju oubikjo, vele slušaj ove budaletine šta palamudi. 

1 hour ago, reLo said:

Ne bih se složio da je tu trener glavni. 

Sad će me neko ubijediti da je Ranieri WC trener jer je s Leicesterom uzeo titulu?

Bitnija je tu po meni volja i želja igrača. Pa evo gledajte Gironu sada, nije to neki top trener niti igrači, ali vidiš na njima da pucaju od samopouzdanja. Igraju se lopte, totalno neopterećeni. 

Zar nismo mi zaposlili onog što diže moral ekipi?

Mislim da nas Poch koči zbog vjerovanja u limun. Vjerovatno ga igrači ne shvataju oubikjo, vele slušaj ove budaletine šta palamudi. 

Pa dobrog trenera ne cini samo taktika. Postoji tu jos mnogo faktora kao sto su autoritet, motivacija, pedagogija i psihologija kada je igracu tesko ili mu slabo ide, rotacija igraca zbog umora i svega. Treba znati prepoznati kada glumiti prijatelja, kada sefa, demokratu ili autokratu. Nisu svi igraci isti i ne podnose svi kritiku. Ovim nasima ocito treba cvrta ruka, neko ko ce im jebat mater, jer talenta imaju, volje nemaju.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.