Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 16: Everton (A) 10.12. @15:00

Koji dizelski agregat od ponuđenih je najbolji? 12 člana su glasala

1. 1. Dizelski agregati

• Fiat, 1.9 JTD
      0%
      0
    • VW, 1.9 TDi
      91%
      11
    • PSA, 1.6 HDi
      0%
      0
    • Renault, 1.5 DCi
      8%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

Pošto niko nije otvorio, eto ja ću, i ako ako me dobro sjećanje služi, kad god otvorim bude neki debakl.

Igramo protiv Evertona, a o meču nemam šta da kažem. Prvo je bila priča da smo loši protiv loših, a dobri protiv dobrih, ispostavilo se da ipak nismo dobri protiv dobrih, što implicira da možda nećemo ni biti loši protiv loših. Bilo bi glupo da budemo loši protiv loših i loši protiv dobrih. Traženje utjehe nekad nije jednostavna stvar, ali šta je tu je. Vremena su kokuzna, a Chelsea je baksuzna.

Why Romelu Lukaku Displays Ambition in Desire to Outscore Chelsea with  Everton | News, Scores, Highlights, Stats, and Rumors | Bleacher Report

Everton je ove godine dobar kakav zna biti, pobjeđivao je neke jako teške utakmice. Pobjeđivali su i bolje protivnike od nas, a s obzirom da je jedno sigurno, a to je da protiv nas kući igraju kao da igraju protiv najvećeg gradskog rivala, dok protiv gradskog rivala uglavnom skidaju gaće jednostavno nam tradicija ne daje mnogo toga da se nadamo. Uzdamo se u našeg masterminda da zvikne 8 defanzivaca u ofanzivnu formaciju te da se nadamo da ovog puta Jackson neće imati 6 poteza viška u stopostotnoj šansi i da će se igrači od kojih se nešto očekuje kao što je npr. James ophoditi prema utakmici kao da je u pitanju nešto ozbiljno, a ne šega.

I još nešto.

Albert Einstein je rekao, dvije stvari su beskonačne, prva je svemir, dok je druga sposobnost Mauricia Pochettina da nađe način da na lijevog beka stavi igrača koji nije lijevi bek dok mu pravi lijevi bek sjedi na klupi. Takođe, rekao je da za svemir nije siguran. 

Žao mi je što ste morali ovo čitati ako jeste, ali htio sam da popunim prostor da izgleda kao da se neko potrudio da napiše najavu.

Top najava, ne zajebavam se. Svaka vast keru, nesto malo drukcije, nesto divlje.

I ja ocekujem da se Pochetino vrati na basics, a to je 8 defanzivaca.

Nakon Uniteda toliko sam razocaran da ne znam sta ocekivati ovdje. Neka bude 0:1 za nas.

Prvo moram za vw glasati jer vozim vw.  😁

A drugo, procitao sam negdje da bi Everton bez oduzetih bodova bio iznad nas na tabeli. Znaci ovo je duel dvije jednake ekipe, ne ocekujem nista posebno od utakmice. Poraz bi povecao pritisak na trenera sigurno.

Jedno od nama najjebenijih gostovanja i kad smo u top formi, a kamo li sada. 

Stvarno ne očekujem ništa više od boda.  Ovi su protiv Newcastlea dokazali da mogu dobiti i puno jače ekipe. Još su im te bodove oduzeli a to mi je očito došlo kao odlična motivacija za igru. 

Eto ideje: nek i nama oduzmu bodove, možda nešto uspijemo. 

Ni ja nista posebno ne ocekujem od ovog gostovanja. Ako cemo iskreno ocekujem da nas pojedu u duel igri da nasi budu pogubljeni i nezainteresovani na terenu kao i obicno. Sve u svemu sa takvim izglednim scenarijem neizbjezan je novi poraz. Volio bih da bude sve suprotno od toga ali nemam trunke optimizma a obzirom na partije koje nasi pruzaju u posljednje vrijeme. 

• Popularna objava

Dobra je najava. Izgubimo od Newcastlea i nema teme do dan pred utakmicu protiv Brightona. Pobijedimo Brighton i istu noć se otvara za United. Izgubimo od Uniteda i opet nema teme do noć pred utakmicu.

Ovo je utakmica koju redovno gubimo zadnjih nekoliko godina. Ne samo da gubimo nego baš loše izgledamo. Everton je baš ono što nam ne odgovara, tip slabog protivnika protiv kojeg loše igramo. Oni će stati nazad i čekati. Stvore puno šansi uprkos defanzivnom stilu igre. Ne znam više ni šta bi me zadovoljilo. Možda za početak da desni bek bude na desnom beku i lijevi bek na lijevom beku i da na taj način bekovi ne budu operisani od napadačke igre. Sa visokim centaršutevima se nećemo proslaviti, možda neki prizemni prođe.

Vw tdi al samo ako je Golf dvojka 😀

A što se tiče gostovanja na Godisonu, ne znam imam feeling da ćemo ih ubjedljivo dobiti, da nastavimo našu nekonstantnost zadnja za kurca odigrana, sljedeća super. Da se zecementiramo u sredini tabele. 

Klasični bekovi na poziciji bekova. Broja ispred jacksona, Sterling i colwill klupa. 

Cudne odluke, vidjet cemo kako ce to izgledati. 

Ne da je lose, nego je neprihvatljivo.

Razumijem da vlasnici grade projekat na dugorocne staze, ali to se ovako ne radi. Trener se prvi mora pritisnuti pa onda igraci, i onda ovo medicinsko osoblje igraci nam ne mogu uvezati 3 utakmice kako treba.

Broja, 6 duela nijedan dobijen, 1 tacno dodavanje. Uticaj na igru pa bukvalno kao igraca manje da imas. Bar sad pored onih silnih igraca za prodaju od danas imamo definitivno jos 2. Broja i James. 

cobinho priznaj da si se razocarao u Pochetina. Ti si ga najvise hvalio koliko se sjecam, hvalio i branio. :D

Uprava je nakupovala svasta ali smatram da bi bolji trener ofanzive znao i s ovakvim igracima uciniti da se akcije odigravaju, sanse stvore i zabije koji gol. Sigurno bi se presing s mladim igracima mogao igrati.

Citava polusezona je skoro prosla, 19 bodova iz 16 utakmica i nikakav pomak u odnosu na pocetak. Igra ocaj zivi a autoritet u svlacionici nula. Za mene nema sta vise vremena davati treneru koji nije u stanju nakon toliko utakmica bar minimalan korak naprijed u igri napraviti. Da jos manje bodova imamo ali da ima neke igre rekao bih neka ga, ovako nema sanse.

12 minutes ago, hamco said:

cobinho priznaj da si se razocarao u Pochetina. Ti si ga najvise hvalio koliko se sjecam, hvalio i branio. :D

Pa i nisam. Ja to ne gledam crno belo kako vecina ljudi gleda. I dalje mislim da sa ovim timom nema trenera koji moze da napravi ozbiljan iskorak s tim sto je kao dan jasno da je u dve vezane tekme Poch mnogo greska u postavci napravio. 

Al mislim da ce mu Shefild odrediti sudbinu i da je 90% sanse da ide do nove god ako ih ne dobije. 

Jos pre par meseci sam rekao da on zapravo ni nema podrsku kluba od pocetka kao sto je nisu nikad  imali ni poter ni Tuhel ni lampard. 

Just now, cobinho said:

Pa i nisam. Ja to ne gledam crno belo kako vecina ljudi gleda. I dalje mislim da sa ovim timom nema trenera koji moze da napravi ozbiljan iskorak s tim sto je kao dan jasno da je u dve vezane tekme Poch mnogo greska u postavci napravio. 

Sigurno ima trenera koji mogu bolje i sa ovim igracima. Ne samo bodovno nego i igrom. Za titulu se boriti ne moze ali itekako se moze bolje igrati.

1 minute ago, cobinho said:

Al mislim da ce mu Shefild odrediti sudbinu i da je 90% sanse da ide do nove god ako ih ne dobije. 

Jos pre par meseci sam rekao da on zapravo ni nema podrsku kluba od pocetka kao sto je nisu nikad  imali ni poter ni Tuhel ni lampard. 

Zar je ovaj tim toliko los? Nemoj zajebavat, nemamo tim za osvojiti ali nismo ni toliko losi igracki da te ovakve ekipe deru. Ovo je do trenera i ne moze niko vise ubjediti u suprotno.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.