Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 14 - Newcastle United (A) 03.12.2011, 13:45h

Istaknuti odgovori

ali opet Sturridge umjesto da vrati Torres-u na povratnu (pogledajte kako siri ruke i trazi loptu on ide na dribling i opet gadja Krul-a) .

To kad sam vidio umjesto da je vrati Torresu on hoce da da gol iz mrtvog ugla (vjerovatno ga Krul napalio sta mu je sve skido) kako sam ga poslo u pm :huh:
  • Odgovori 124
  • Pregledi 13,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

To kad sam vidio umjesto da je vrati Torresu on hoce da da gol iz mrtvog ugla (vjerovatno ga Krul napalio sta mu je sve skido) kako sam ga poslo u pm :huh:

Nisi jedini, psovao sam na sve strane, stara ulazi u sobu zapitana jesam normalan :D

Sturridge je dobar igrac... brz je, probojan i stvarno siluje protivnicke bekove...

ali to koliko je taj covjek sebican to nije normalno... pa taj nebi dao loptu za asistenciju ni za zivu glavu... :/ i to me jako iritira kod njega...

jer iskreno... ne podnosim sebicne igrace...

Krasna reakcija Terry-a na 5:45 ! Da je Torres profulao kao Drogba ovo na 4:20 , uhhh ! xD 4:50 Ramiz jos jednom pokazao kako se trci kontra , jos da je zabio ^_^ Torres na 7:20 pokazuje , svoju velicinu , kad nemoze on dati go asistira , ali opet Sturridge omjesto da vrati Torres-u na povratnu (pogledajte kako siri ruke i trazi loptu on ide na dribling i opet gadja Krul-a) .

Jao boba je falila da Ramiz zabije iz kontre, odlicno je pucao :D

Ovo kod Torresa ti nije veliÄina, već plod njegove nemoći da uÄini išta drugo. Da se nije Kalou našao tamo Torres bi izgubio loptu za sekundu.

Danny mu nije dodao i ne znam kako se uopće usudite kriviti Dannyja, neka je opucao, zaslužio je da puca, šta mislite da bi bilo bolje da je lopta došla do Torresa? Danny je zaslužio da ima slobodu, Torres nije zaslužio da gleda ovu utakmicu, kamoli da igra.

Ja jucer kad sam izasao iz kuce na poluvremenu nisam se ni vracao do 2 ujutro tako da tek sad komentarisem, super vazna pobjeda u koju moram priznat nisam puno sumnjao, neki filing sam imao odlicna igra a opet za izdvojiti Sturridgea i Matu, zao mi sto Torres nije dao gol u onoj prilici prije gola Kaloua, ovakvu igru ocekujem i protiv Valencie

To bi moga postat veliki problem ako nastavi ovako škrto igrat.... A najviše me iritira kad blues zabije ako on nije da gol veseli se reda radi... To sam već više puta primjetija ( Äini mi se da je malo zaglumija).... Volija bi da griješim

E i da ne zaboravim... dok mikela nema u blizini prve momÄadi sve je dobro....

• Autor

Hajde sada da napišem par reÄenica više kroz BL:

• Koliko god to vi htjeli ili ne priznati mi smo juÄer igrali u 4-2-3-1 formaciji, gdje su Ramires i Romeu bili defanzivni vezni s time da se Ramires zbog svoje brzine brzo transformirao u ofenzivca po potrebi.
  • Vrlo je važno što juÄer nije igrao John Obi Mikel. Uvijek sam slijepo vjerovao u njega, a tek sada vidim koja je to, da oprostite, rupetina u ekipi. Vrlo je važno imati dobrog defanzivnog veznog, pogotovo kada obrana ima slabiji dan, pa da on ispravi ili preventira njihove greške. Da je on bio u ekipi, primili bi mi juÄer barem jedan gol, jer Romeu je nekako nadomještao greške obrane kojih je bilo bez obzira što su i Terry i Bane odigrali vrhunski.
  • Mata i Sturridge naša sveta krila, nositelji naše igre. S druge strane Drogba u vrhu napada, vidi se da su ga godine sustigle, ali je onim golom pokazao da nogometni talent ne mogu izbrisati te iste godine.

Hajde sada da napišem par reÄenica više kroz BL:
  • Koliko god to vi htjeli ili ne priznati mi smo juÄer igrali u 4-2-3-1 formaciji, gdje su Ramires i Romeu bili defanzivni vezni s time da se Ramires zbog svoje brzine brzo transformirao u ofenzivca po potrebi.
  • Vrlo je važno što juÄer nije igrao John Obi Mikel. Uvijek sam slijepo vjerovao u njega, a tek sada vidim koja je to, da oprostite, rupetina u ekipi. Vrlo je važno imati dobrog defanzivnog veznog, pogotovo kada obrana ima slabiji dan, pa da on ispravi ili preventira njihove greške. Da je on bio u ekipi, primili bi mi juÄer barem jedan gol, jer Romeu je nekako nadomještao greške obrane kojih je bilo bez obzira što su i Terry i Bane odigrali vrhunski.
  • Mata i Sturridge naša sveta krila, nositelji naše igre. S druge strane Drogba u vrhu napada, vidi se da su ga godine sustigle, ali je onim golom pokazao da nogometni talent ne mogu izbrisati te iste godine.

TKO je igrao lijevo krilo ako je bilo 4-2-3-1?

Ja vec 2 godine govorim da je Mikel kanta od igraca i sve te godine sam nailazio na podsmijeh ostalih fanova zbog te izjave.Drago mi je da ste konacno shvatili da je Mikel jedna velika kocnica ekipi i da je njegov vrh igranje u Evertonu i klubovima tog ranga.

• Autor

TKO je igrao lijevo krilo ako je bilo 4-2-3-1?

Pa igrali smo ovako:

Bane - DL4 - Terry - Cole

Ramires - Romeu

Sturridge - Lampard - Mata

Drogba

4-2-3-1...zar nisi primjetio?

Pa igrali smo ovako: Bane - DL4 - Terry - Cole Ramires - Romeu Sturridge - Lampard - Mata Drogba 4-2-3-1...zar nisi primjetio?

Ako si ti vidio Matu da igra krilo ja ne znam koju si ti utakmicu gledao, neprestano je bio u sredini.

• Autor

Morao se probijati u sredinu zbog Lampardove pasivnosti, ali je bio tu postavljen na krilu, pa sa te strane je asistirao i Drogbi koji je bio sam u vrhu. Ili hoćeš da kažeš da je Lampard igrao na krilu?

Morao se probijati u sredinu zbog Lampardove pasivnosti, ali je bio tu postavljen na krilu, pa sa te strane je asistirao i Drogbi koji je bio sam u vrhu. Ili hoćeš da kažeš da je Lampard igrao na krilu?

Ja kažem da nismo igrali 4-2-3-1 jer to u praksi izgleda puno drukÄije :)

Bezveze raspravljate, bitno je da je pobjeda i da su momci dobro odigrali... AVB zna sta radi i kojom taktikom igra... samo da igraci nastave ovako i u sljedecim utakmicama a ne da stanu kao sto to obicno znaju...

Sturridge je fantazija ali nadam se da ce nauciti da je timska igra bitnija i za igru ostalih i za motivaciju od samostalne igre... Nadam se da ce igrati manje sebicno, za dobrobit tima a ne da samo gleda kako ce on postici gol...

Startna formacija tima je bila 4-3-3, ali, kad se islo u napad, ili Ramiz ili Lamps su se prikljucivali, iz drugog plana, pa se Romeu pomerao liniju napred, da popuni to prazno mesto. Eto transformacije u 4-2-3-1. izmedju te dve formacije, veca je razlika na papiru, nego na samom terenu, i zato dolazi do optickih varki.

Jao boba je falila da Ramiz zabije iz kontre, odlicno je pucao :D

Ovo kod Torresa ti nije veliÄina, već plod njegove nemoći da uÄini išta drugo. Da se nije Kalou našao tamo Torres bi izgubio loptu za sekundu.

Danny mu nije dodao i ne znam kako se uopće usudite kriviti Dannyja, neka je opucao, zaslužio je da puca, šta mislite da bi bilo bolje da je lopta došla do Torresa? Danny je zaslužio da ima slobodu, Torres nije zaslužio da gleda ovu utakmicu, kamoli da igra.

De brate molim te pogledaj ponovo pa reci ... Danny je usutao iz mrtvog ugla , ono nebi ni Neymar,Messi,Ronaldo,CAvani,Falcao,Hulk zajedno pogodili :D jos je na golu bio nevjerovatni Krul ! :P

A da je vratio uvjeran sam da bi bilo bolje ;)

De kako vas nije sramota pljuvati toliko Sturridge-a, momak je nas najbolji strijelac, ima vise golova nego Torres, Anelka i Drogba zajedno.

Da njega nema patili bismo se k'o Sizif!

De brate molim te pogledaj ponovo pa reci ... Danny je usutao iz mrtvog ugla , ono nebi ni Neymar,Messi,Ronaldo,CAvani,Falcao,Hulk zajedno pogodili :D jos je na golu bio nevjerovatni Krul ! :P

A da je vratio uvjeran sam da bi bilo bolje ;)

Svejedno, zaslužio je da puca, ništa bolje nebi bilo da je dodao Torresu, ovaj bi je vjerovatno digao preko gola

Koje ste vi face... Zašto dodat nekome ko je u boljoj poziciji kad mogu sam pucat sa mogućnosti 2 posto postizanja gola.... A pogotovo ako taj kojem dodaješ nije u formi bolje mu je ne dodavat?? jeste vi normalni? Ovakve situacije vraćaju igraÄe u formu kad pospremi par laganih golova i onda se oslobodi....

I mora podhitno prestat bit bahat

Koje ste vi face... Zašto dodat nekome ko je u boljoj poziciji kad mogu sam pucat sa mogućnosti 2 posto postizanja gola.... A pogotovo ako taj kojem dodaješ nije u formi bolje mu je ne dodavat?? jeste vi normalni? Ovakve situacije vraćaju igraÄe u formu kad pospremi par laganih golova i onda se oslobodi....

I mora podhitno prestat bit bahat

On bahat? Ja stvarno ne znam o kom igracu mi ovdje pricamo... Bahat ti je Luiz kojeg boli ona stvar za ekipu pa se igra napadaca, e on ti je bahat! Zapeli ljudi za jedno dodavanje jbt, a na stranu sklonili sve ono sto Sturridge cini za nas u ovoj krizi. Ne vjerujem!

jesam li ja napisa ima deset dana da luiz mora na razgovor kod psihijatra?? i dalje to mislin... A šta se tiÄe danya znam šta govorim vidit ćeš s vrimenom da imam pravo... Nikad ne slavi gol ka ostatak ekipe, uvik zadnji dolazi kad je hrpa itd... To su sitni detalji koje suigraÄi vide( vjerovatno nikad nisi igrao ozbiljan nogomet pa neznaš o Äemu govorim)... A druga stvar sere svakom od reda kad mu ne doda širi ruke itd a kad on ne doda ni ruku ne digne... U tim stvarima se stvara momÄadski duh viruj mi a on o tome nema blagog pojma.. A ja ne sporim da je on meÄ‘u tri igraÄa zadnjih 2,3 miseca uz matu i cecha...

Pogledaj stare lisce didiera,lampa,a.cole kad krivo dodaju... Isti tren se izvini suigraÄu

Tko je bahat?

danny

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.