Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 14 - Newcastle United (A) 03.12.2011, 13:45h

Istaknuti odgovori

studge ubija ovog njihovog lijevog beka, pa to nije normalno :D, ali ga lopta neće jednostavno u gol, samo ovako nastavit bez gluposti, posebno na luiza mislim xd, al svrake su zrele za još 2 komada definitivno :lol:

• Odgovori 124
  • Pregledi 13,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Danny ide 5 puta u dribling i svaki put ide u desnu stranu a onda sut u blizi ugao. Jest da je brz ali ovo je problem. Mogo je dati 3 gola da je bio malo pametniji.

Po mom misljenju igra je vise nego dobra, budimo realni u odnosu na prijasnje utakmice ovo je uspjeh, obije ekipe su svih 45 min napadale, vrsile pritisak, ali mi smo dominirali terenom i imali smo stvarno dobre dobre prilike koje nismo iskoristili, eh sad ocu reci da zbog takvih stvari koje cinimo tipa fulimo penal doÄ‘e kazna to je pravilo br.1 u nogometu poslje ne iskoristene sanse doÄ‘e kazna, prvo poluvrijeme odlicno odigrano, Sturridge raspoložen i najopasniji je na utakmici, Mata igrac koji nikad ne posustaje i po meni opet Oriol Romeu koji je pokazao kako se igra zadnji vezni na nivou i na vrhuncu, Drogba vidi se brzo se umara ali igraÄ koji nikada ne propusti ono sto se može pogoditi, kao sto je i sad pokazao, CECH igraÄ utakmice (ta intervencija kada mu je zaprijetio BA petom, odlicno)...

Momci samo nastaviti ovako igrati i bit ce jos golova, ocigledno najvise problema možemo napraviti po desnoj strani s krila tamo gdje je Sturridge, za spic sada eventualno ne znam sta da se radi ali tamo u 60 - 65 min bi volio vidjeti Torresa i Meirelesa (umjesto Lamparda koji dosta dosta usporava igru). Toliko od mene ;)

• Autor

Evo me nazad :) Kakva je utakmica??? Evo na forum.hr joj se svi klanjaju, kažu jedna od najboljih utakmica sezone. Odo se tušnuti na brzaka pa da gledam drugo poluvrijeme. Važno je što vodimo i to DD - car!!! A zamislite tek napad : Sturridge - Demba Ba - Mata

Mislim da se nadzire izlazak iz krize ... mora se poboljsati realizacija ali na danaslju igru nemam kritika (osim napada)

Odbrana granitna ! ;)

Nije ni Newcastle igrao lose , nisu imali srece , nismo ni mi ali ipak smo pobijedili i ovo nam je mislim 2 ili 3 Clean Sheed u premier ligi !!! :D

Sturridge napokon dao go ! :D (malo podsjeca na Robbena , samo sto je crn xD ;) )

KTBFFH !!!

DANIEL STURRIDGE, JEDAN JE DANIEL STURRIDGE!!!!!!! TOOO CARE ZASLUŽIO SI!!!! Najbolja utakmica sezone(barem naša) definitivno! Sad samo ponoviti ovo protiv Valencije. JT kralj 16-erca, Cech savršen,

Napokon dobar rezultat i dobra igra, nadam se da ce i CL osigurati plasman medju 16 ekipa.

Mata igrac utakmice, terry odigrao odlicno, Cech takodje, Sturidge jednostavno mora poboljsati realizaciju.

Bravo momci,konacno igra koja se ocekivala.Posebno mi je drago zbog Torresa sto je zabiljezio asistenciju,a Terry,Romeu,Sturridge,Drogba i ostali su odigrali perfektno(posebno Drogba koji je dokazao da nije jos za penzije,a Terry je dokazao da je lider odbrane i kluba).Svaka cast momci!

0:3 ponovo u PL pobjeda bez primljenog gola bravo momci

jedna od situacije koja me je izbacila iz takta je kada je bilo 0:1 Torres dodaje loptu Daniju i ovaj pokusava da prodje umjesto da vrati Torresu povratnu,ali onda na kraju King na asistenciju Torresa i Danny(nakon desetog pokusaja napokon savladava Krula :D)

Sad protiv Valensije ista formacija samo bi ja Torketa od prve minute :D

Ne ocekujem goleadu, niti neku spektakularnu utakmicu.

E neka su me momci demantovali :D :D :D

Svaka cast na pobedi. Potpuniju analizu, dacu kasnije ;)

Äestitam momcima, ostavili su srce na terenu, a i konaÄno da je i studgu ušla jedna :Dsad se treba pripremit za valenciju i ovakvom igrom ih zasigurno možemo pobijedit

KTBFFH!!!

Utakmica kao utakmikca odliÄna, a rezultat vrhunski!!

Sljedeće dvije utakmice su nam extremno važne, nadam se pobjedama, inaće zadovoljan remijem sa Cityem i pobjedom protiv Valencie.

CHEEEEELSEA!!!! :D

Terry fantastican, igrao za 2 stopera danas, kapitenski. Bane takodjer, Cech dobar (strasan refleks kada je Ba sutao pod precku). Mata i Sturridge strasni standardno. Odlicno, drugi clean sheet uzastopno u PL. Onaj ludi Krul me je dovodio do ludila, sta je sve skidao, ali nije izdrzao, nesrecni Kalou je bacio baksuzluk na njega. :D

Odlicno, odlicno! Kako sam srecan i pirajtno iznenadjen. :D

Svaka cast , bravo SVI ! :D :P :P

COME ON CHELSEA ! bez primljenog 0 -3 najbolja nasa utakmica , samo je Luiz slabo odigro ..:D ali negleda se to kad smo pobjedili B)

Sada Valencia ista postava samo Torres u vrhu napada !

CHELSEA !!!!!

Preknite se bunit na Sturridgeovu realizaciju, većinu šansi je sam stvorio i odliÄno gaÄ‘ao, al jebiga onog Krula krenulo, poludio momak i šta ćeš.

Torres katastrofa, ko da igra u vojniÄkim Äizmama a ne u kopaÄkama, Luiz mi se isto ne sviÄ‘a kako je odigrao, ostatak odliÄan ;)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.