Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 14 - Newcastle United (A) 03.12.2011, 13:45h

Istaknuti odgovori

A je l nekom mozda palo na pamet da je i Andreu dosta Torresa ?!

Ne ocekujem goleadu, niti neku spektakularnu utakmicu. Newcastle je odlicno krenuo ove sezone, pobedjuje one koje mora, a protiv velikih se uglavnom opredeljuju na cuvanje mreze i bodova, bez srljanja.

Najveca opasnost je masina za golove Demba Ba. To je preslikana situacija Arsenal = Van Persie. Spustiti odbranu blize sesnaestercu, ubediti Luiza da je stoper, a ne polu spic, i bice lakse da se izadje na kraj sa navalom protivnika.

A, sto se postizanja golova tice....Pomozi Boze !!!

• Odgovori 124
  • Pregledi 13,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

evo došao kući, sutra termin sa ekipom u 2, taman da izbacim ovo iz sebe i izbjegnem neophodno živciranje gledajući chelsea, a vama koji pratite neka Bog bude na pomoći :) KTBFFH

A je l nekom mozda palo na pamet da je i Andreu dosta Torresa ?! Ne ocekujem goleadu, niti neku spektakularnu utakmicu. Newcastle je odlicno krenuo ove sezone, pobedjuje one koje mora, a protiv velikih se uglavnom opredeljuju na cuvanje mreze i bodova, bez srljanja. Najveca opasnost je masina za golove Demba Ba. To je preslikana situacija Arsenal = Van Persie. Spustiti odbranu blize sesnaestercu, ubediti Luiza da je stoper, a ne polu spic, i bice lakse da se izadje na kraj sa navalom protivnika. A, sto se postizanja golova tice....Pomozi Boze !!!

K'o da Mourinho govori :D

Što se Newcastlea tiče, ove sezone ih dosta aktivno pratim, obrana je tvrda i tu neće biti puno prostora, Colocini je u životnoj formi, jedina šansa za prolazak nam je Ryan Taylor koji igra lijevog beka, zanimljivost o njemu je da odigra 3 utakmice vrhunski, a naprijed je ubitaÄan k'o pÄela, no svako malo mu se omakne utakmica gdje ne može nikoga, baš nikoga zaustavit, daj bože da je danas ta utakmica.

Veza je solidna, nije ništa posebno, postavljaju se poput klasiÄnog 4-4-2 i veznjaci baš ne prijete golu, više im je cilj potruditi se da Demba dobije loptu, pa šta on napravi, krila su im dobra.

Demba Ba je sotona za obrambene igrače, svaki trenutak može eksplodirati i uvaliti hattrick, kao što je to napravio već nekoliko puta ove sezone. Leon Best je tehniÄki podmazan igrač, s dobrim pokretima i ok šutom, njemu se ne smije davati prostora.

evo došao kući, sutra termin sa ekipom u 2, taman da izbacim ovo iz sebe i izbjegnem neophodno živciranje gledajući chelsea, a vama koji pratite neka Bog bude na pomoći :) KTBFFH

Ista situacija i kod mene , lagano na termin :)

Demba Ba je dao 2 hattrick-a

Očekujem ovaj put da Obi dobije priliku ispred Oriola. Naprijed gotovo sigurno Drogba.

A ja bas suprotno, da Oriol nastavi sa sjajnim partijama kada je vec u zaletu.

Bom izgleda da si u pravu.

Official: Cech, Ivanovic, Luiz, Terry, Cole, Romeu, Ramires, Lampard, Sturridge, Drogba, Mata.

Znaci on ce nam danas drzati vezni. Jedino ako Lampard bude raspolozen pa da on i Romeu podijele zadatke, lakse bi bilo obojici a Ramires neka ceka kontre.

Po meni najjaÄa 11orica koju trenutno imamo na raspolaganju.

Definitivno !

E, pa ja, fala Bogu danas ne radim, tako da cu malo da se zivciram uz Plavce... Nisam ih davno gledao...

Ako neko znade dobar stream, bicu mu zahvalan :)

<p class="masterCompositeTabContent matchStatsElement homeTeamStats hometeamlineup inDisplayTab" id="masterCompositeTabContent26366_0">

Newcastle

• 26Tim Krul

• 5Danny Simpson

• 27Steven Taylor

• 2Fabricio Coloccini

• 16Ryan Taylor

• 11Peter Lovenkrands

• 8Danny Guthrie

• 4Yohan Cabaye

• 25Gabriel Obertan

• 10Hatem Ben Arfa

• 19Demba Ba

Substitutions

• 14James Perch

• 20Leon Best

• 23Shola Ameobi

• 1Steve Harper

• 15Dan Gosling

• 3Davide Santon

• 28Sammy Ameobi

Chelsea

• 01Petr Cech

• 02Branislav Ivanovic

• 04David Luiz

• 26John Terry

• 03Ashley Cole

• 07Ramires

• 06Oriol Romeu

• 08Frank Lampard

• 23Daniel Sturridge

• 11Didier Drogba

• 10Juan Mata

Substitutions

• 21Salomon Kalou

• 15Florent Malouda

• 09Fernando Torres

• 34Ryan Bertrand

• 22Ross Turnbull

• 17Jose Bosingwa

• 16Raul Meireles

Ev sad udje u kucu, 19. min, lijep sastav Chelsea drago mi je sto je opet Romeu od prve, ajde sada jedan gol do kraja poluvremena :)

jako dobra igra i zadovoljan sam prvim poluvremenom i jes da smo trebali realizirati sanse koje smo imali i vec rijesiti utakmicu ali za sada je dobro.

Nadigrao ih je Chelsea u prvom poluvremenu i zasluzeno vode, poslusali su me za prvo poluvrijeme ajde sada jedan gol i u drugom, nazalost drugo necu moci gledati jer sada odo

Barcodesi su bili zreli za 3 komada u prvom poluvremenu, puno smo šansi promašili. Previše. Nadam se da nam se to neće obiti o glavu u drugom poluvremenu. Golman im je strašan.

PS. i eto zašto je Tito ispred Nanda, jebeš sve kad ga on zabije :D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.