8. mart 2012.14 god. comment_33677 Za Ryana je ostatak ove i polovina naredne sezone mozda i kljucni period, koji ce definisati njegovu karijeru. Volio bih da naslijedi Asha i da bude isto toliko godina kod nas kao sto je bio Ash. Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33788 6 sezona? bolje da bude 8 minimalno treba ga forsirat naravno, u kupu svaku da igra a i u ligi da dobije par utakmica od prve do kraja sezone. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36314 danas jako loš, curilo je po njegovoj strani jako a u napadu nije ništa posebno pridonio, al neka drago mi je što igra, samo tako če naučit i proć sve to, imat ćemo mi u njemu finog igrača samo nek dobija prilike uči i napreduje. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36326 [quote name='Vinko' timestamp='1332087029' post='36314'] danas jako loš, curilo je po njegovoj strani jako a u napadu nije ništa posebno pridonio, al neka drago mi je što igra, samo tako če naučit i proć sve to, imat ćemo mi u njemu finog igrača samo nek dobija prilike uči i napreduje. [/quote] Dobar je bio Ryan, barem meni. Jebiga, nije lako igrati sa Kalouom na strani, u to budi siguran. Napadački nekoliko puta u drugom poluvremenu zaprijetio, ja zadovoljan. Nek samo nastavi skupljati dragocjene minute. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36335 Ja ne znam sta pricate. Bio je odlican danas i naprijed i u defanzivnim zadacima. Pokazao je da se na njega treba ozbiljno racunat u godinama koje dolaze. On je nas novi A. Cole, samo mu treba davat vecu minutazu. Kod AVB-a nije nikako igrao iako ruku na srce ni Cole nije briljirao. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36343 Sumnjao sam u njegov kvalitet, iskreno. Drago mi je, da je u poslednjih par utakmica dobio priliku, da me razuveri, i sto je to i uradio. iz utakmice u utakmicu je sve bolji. U odbrani je smiren, prati odlicno protivnicke igrace, pomaze stoperima, kad treba... Moze on mnogo da da Celsiju. Samo neka ovako nastavi ! Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36423 I meni je bio odličan danas. Dosta dobar u odbrani (samo jedna greška velika), te solidan u napadu, naročito u drugom poluvremenu. Odlično što je dobio priliku, očekujem opet uskoro, da zaigra. Prijavi
7. april 2012.14 god. comment_40120 Jos jedna utakmica na nivou, samo da mu nastavi RDM davati priliku i bice sve super. Prijavi
7. april 2012.14 god. comment_40121 Odlican danas svaka cast samo tako nastavi i da zamjenis A. Cola i u repki i u CFC Prijavi
7. april 2012.14 god. comment_40126 Odlicna partija. Imao je samo jednu gresku, kad je izgubio loptu u sesnaestercu, pa je Bane morao da cupa. Ali on je jos relativno mlad i neiskusan. Vidi se da ima potencijala da bude veliki Prijavi
7. april 2012.14 god. comment_40154 Vjerovao sam otpočetka u ovog momka i evo nakon prvog premijerligaškog starta moram reći da nisam razočaran. Što bi Tinmar reko u analizi, neloša partija pogotovo u defanzivi gdje je veoma dobro neutralisao opasnog Mosesa. Samo tako naprijed, Ryane ! Prijavi
7. april 2012.14 god. comment_40163 bertrand je pokaza da moze bit novi cole i to mi se svida samo sta mi je ža za lukakua Prijavi
7. april 2012.14 god. comment_40196 [quote name='Wisey' timestamp='1333816234' post='40154'] Vjerovao sam otpočetka u ovog momka i evo nakon prvog premijerligaškog starta moram reći da nisam razočaran. Što bi Tinmar reko u analizi, neloša partija pogotovo u defanzivi gdje je veoma dobro neutralisao opasnog Mosesa. Samo tako naprijed, Ryane ! [/quote] AAAAAAAAAAAAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH pa ja ću se ranit xD Nije ovo bila neloša, nelošu je imo npr. Mata, Bertrand je pokidao, rasturio! Prijavi
7. april 2012.14 god. comment_40217 Nemojmo pretjerivati. Bio je to jedan solidan nastup našeg mladog beka kojim je samo potvrdio da je zreo i dostojan Chelseajevog dresa. Prijavi
8. april 2012.14 god. comment_40249 Solidna partija jucer, nije sad da je briljirao, al je pokazao da se na njega moze osloniti Prijavi
8. april 2012.14 god. comment_40251 Drago mi je sto mu je RDM ukazao povjerenje i dao mu sansu da odigra svih 90+ minuta... Mislim da mu se oduzio, ali vidi se da mu treba iskustva. Znanje ima ali iskustvo ce vremenom doci... Prijavi
8. april 2012.14 god. comment_40290 Ima budućnost u Chelsea-u. Sad će smena generacija, a ACole će u penziju. Prijavi
8. april 2012.14 god. comment_40346 Sumnjam da bi i Cole odigrao onako protiv Wigana , bravo Ryane . Prijavi
10. april 2012.14 god. comment_40588 Protiv Fulhama veoma dobar. Pozrtvovan, mnogo toga prertcao, letio po terenu. Ryan je pokazatelj mladosti i svjezine. Zato na ljeto treba dovesti jos svjezine i bicemo brzi za 3 brzine. Samo mu fali iskustvo, ali to se stice vremenom. Njegovo fudbalsko znanje nikad nije doslo u pitanje. Pored njega i Colea, ne treba nam lijevi bek. Prijavi
10. april 2012.14 god. comment_40596 Dobar je bio trudi se sve, ali iznervira me što stalno vraća nazad loptu. Ima frajer centaršut boli glava, a slabo ga koristi. Ima brzinu i prodornost koju je pokazivao na posudbama, ali slabo i to koristi. Vjerovatno ima i treme, odjednom igraš za veliki tim. Nadam se da će se sve više opuštat (naravno što se ofenzive tiče). Što se tiče odbrane nemam zamjerke, ništa slabiji nije od Cole-a. Naravno današnjeg Colea, a vremenom može stići i prijašnje Ashleya (najboljeg lijevog beka na svijetu). Prijavi
10. april 2012.14 god. comment_40631 [quote name='how yes no' timestamp='1334078455' post='40596']Dobar je bio trudi se sve, ali iznervira me što stalno vraća nazad loptu. Ima frajer centaršut boli glava, a slabo ga koristi. Ima brzinu i prodornost koju je pokazivao na posudbama, ali slabo i to koristi. Vjerovatno ima i treme, odjednom igraš za veliki tim. [/quote] Već se sinoć vidio mali napredak u odnosu na Wigan a propo toga. Ja mislim da bi on dao loptu naprijed al kad mu se niko ne otvara, svi su previše statični. Bilo je i 2-3 odlična centaršuta samo što naših napadača nije bilo tamo gdje su trebali biti. U jednom kontranapadu (drugo poluvrijeme)vidjela se i brzina koju posjeduje al tad nije uspio iskontrolisati loptu. Uglavnom, sitne su to zamjerke. Prijavi
10. april 2012.14 god. comment_40632 [quote name='how yes no' timestamp='1334078455' post='40596'] Dobar je bio trudi se sve, ali iznervira me što stalno vraća nazad loptu. Ima frajer centaršut boli glava, a slabo ga koristi. Ima brzinu i prodornost koju je pokazivao na posudbama, ali slabo i to koristi. Vjerovatno ima i treme, odjednom igraš za veliki tim. Nadam se da će se sve više opuštat (naravno što se ofenzive tiče). Što se tiče odbrane nemam zamjerke, ništa slabiji nije od Cole-a. Naravno današnjeg Colea, a vremenom može stići i prijašnje Ashleya (najboljeg lijevog beka na svijetu). [/quote] Da bi se bekovi dobro koristili u napadu, tim mora imati agilna krila, koja se prvenstveno dobro krecu, ulaze u sredinu i tako odvlace jednog cuvara i ostavljaju vise prostora bekovima, za prolaz. Nesto slicno Frai - Risse igri sinoc. Chelsea nema nista od toga, tako da je napadacki potencijal svakog beka znatno umanjen. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.