Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ryan Bertrand (2010-2015, 56 nastupa)

Istaknuti odgovori

Za Ryana je ostatak ove i polovina naredne sezone mozda i kljucni period, koji ce definisati njegovu karijeru. Volio bih da naslijedi Asha i da bude isto toliko godina kod nas kao sto je bio Ash.
  • Odgovori 563
  • Pregledi 34,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

6 sezona? bolje da bude 8 minimalno :) treba ga forsirat naravno, u kupu svaku da igra a i u ligi da dobije par utakmica od prve do kraja sezone.
  • 2 sedmice kasnije...
danas jako loš, curilo je po njegovoj strani jako a u napadu nije ništa posebno pridonio, al neka drago mi je što igra, samo tako če naučit i proć sve to, imat ćemo mi u njemu finog igrača samo nek dobija prilike uči i napreduje.
[quote name='Vinko' timestamp='1332087029' post='36314']
danas jako loš, curilo je po njegovoj strani jako a u napadu nije ništa posebno pridonio, al neka drago mi je što igra, samo tako če naučit i proć sve to, imat ćemo mi u njemu finog igrača samo nek dobija prilike uči i napreduje.
[/quote]
Dobar je bio Ryan, barem meni. Jebiga, nije lako igrati sa Kalouom na strani, u to budi siguran. :) Napadački nekoliko puta u drugom poluvremenu zaprijetio, ja zadovoljan. Nek samo nastavi skupljati dragocjene minute.
Ja ne znam sta pricate. Bio je odlican danas i naprijed i u defanzivnim zadacima. Pokazao je da se na njega treba ozbiljno racunat u godinama koje dolaze. On je nas novi A. Cole, samo mu treba davat vecu minutazu. Kod AVB-a nije nikako igrao iako ruku na srce ni Cole nije briljirao.
Sumnjao sam u njegov kvalitet, iskreno. Drago mi je, da je u poslednjih par utakmica dobio priliku, da me razuveri, i sto je to i uradio.
iz utakmice u utakmicu je sve bolji. U odbrani je smiren, prati odlicno protivnicke igrace, pomaze stoperima, kad treba...
Moze on mnogo da da Celsiju. Samo neka ovako nastavi !
I meni je bio odličan danas. Dosta dobar u odbrani (samo jedna greška velika), te solidan u napadu, naročito u drugom poluvremenu.

Odlično što je dobio priliku, očekujem opet uskoro, da zaigra.
  • 3 sedmice kasnije...
Odlicna partija. Imao je samo jednu gresku, kad je izgubio loptu u sesnaestercu, pa je Bane morao da cupa. Ali on je jos relativno mlad i neiskusan. Vidi se da ima potencijala da bude veliki B)
Vjerovao sam otpočetka u ovog momka i evo nakon prvog premijerligaškog starta moram reći da nisam razočaran. Što bi Tinmar reko u analizi, neloša partija pogotovo u defanzivi gdje je veoma dobro neutralisao opasnog Mosesa. Samo tako naprijed, Ryane ! B)
[quote name='Wisey' timestamp='1333816234' post='40154']
Vjerovao sam otpočetka u ovog momka i evo nakon prvog premijerligaškog starta moram reći da nisam razočaran. Što bi Tinmar reko u analizi, neloša partija pogotovo u defanzivi gdje je veoma dobro neutralisao opasnog Mosesa. Samo tako naprijed, Ryane ! B)
[/quote]
AAAAAAAAAAAAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH pa ja ću se ranit xD
Nije ovo bila neloša, nelošu je imo npr. Mata, Bertrand je pokidao, rasturio! :D
Protiv Fulhama veoma dobar. Pozrtvovan, mnogo toga prertcao, letio po terenu. Ryan je pokazatelj mladosti i svjezine. Zato na ljeto treba dovesti jos svjezine i bicemo brzi za 3 brzine. Samo mu fali iskustvo, ali to se stice vremenom. Njegovo fudbalsko znanje nikad nije doslo u pitanje. Pored njega i Colea, ne treba nam lijevi bek.
Dobar je bio trudi se sve, ali iznervira me što stalno vraća nazad loptu. Ima frajer centaršut boli glava, a slabo ga koristi. Ima brzinu i prodornost koju je pokazivao na posudbama, ali slabo i to koristi.

Vjerovatno ima i treme, odjednom igraš za veliki tim. Nadam se da će se sve više opuštat (naravno što se ofenzive tiče).

Što se tiče odbrane nemam zamjerke, ništa slabiji nije od Cole-a. Naravno današnjeg Colea, a vremenom može stići i prijašnje Ashleya (najboljeg lijevog beka na svijetu). ;)
[quote name='how yes no' timestamp='1334078455' post='40596']Dobar je bio trudi se sve, ali iznervira me što stalno vraća nazad loptu. Ima frajer centaršut boli glava, a slabo ga koristi. Ima brzinu i prodornost koju je pokazivao na posudbama, ali slabo i to koristi. Vjerovatno ima i treme, odjednom igraš za veliki tim. [/quote]
Već se sinoć vidio mali napredak u odnosu na Wigan a propo toga. Ja mislim da bi on dao loptu naprijed al kad mu se niko ne otvara, svi su previše statični. Bilo je i 2-3 odlična centaršuta samo što naših napadača nije bilo tamo gdje su trebali biti. U jednom kontranapadu (drugo poluvrijeme)vidjela se i brzina koju posjeduje al tad nije uspio iskontrolisati loptu. Uglavnom, sitne su to zamjerke. :)
[quote name='how yes no' timestamp='1334078455' post='40596']
Dobar je bio trudi se sve, ali iznervira me što stalno vraća nazad loptu. Ima frajer centaršut boli glava, a slabo ga koristi. Ima brzinu i prodornost koju je pokazivao na posudbama, ali slabo i to koristi.

Vjerovatno ima i treme, odjednom igraš za veliki tim. Nadam se da će se sve više opuštat (naravno što se ofenzive tiče).

Što se tiče odbrane nemam zamjerke, ništa slabiji nije od Cole-a. Naravno današnjeg Colea, a vremenom može stići i prijašnje Ashleya (najboljeg lijevog beka na svijetu). ;)
[/quote]

Da bi se bekovi dobro koristili u napadu, tim mora imati agilna krila, koja se prvenstveno dobro krecu, ulaze u sredinu i tako odvlace jednog cuvara i ostavljaju vise prostora bekovima, za prolaz. Nesto slicno Frai - Risse igri sinoc. Chelsea nema nista od toga, tako da je napadacki potencijal svakog beka znatno umanjen.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.