Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 16: Chelsea vs Borussia Dortmund (07.03. uto.) 21h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 58
  • Pregledi 2,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve pripreme? Treba 2 dana odmora nakon grcevite borbe sa leedsom. 

• Sigurno bi tim sastavom povecali sanse za pobjedu. Posebno ako istrcimo s 12 igraca.

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Igrajte majku vam jebem Btw nađite Ćućurelu na slici

Objavljene slike

1 hour ago, diablo_bih said:

Ja i dalje Benficu ne zelim da vidim i naravno City necu, a svi ostali mogu.

I ja ne bi volio Benfiku, ne mislim da su najbolja ekipa od ovih preostalih ali su najmanje poznati (u smislu pripreme utakmice). A i lakse bi prebolio ispadanje od Bayerna ili Citya nego od Benfike 😂

• Popularna objava

Odlicno odigrana utakmica.

Stvarali smo sanse, naravno mnostvo istih fulali, ali ipak zabili dva gola i pobjedili.

svi igraci dali sve od sebe, treba ih pohvaliti. 

Kako smo mi poseban klub, kada smo na najnizim granama, forma nula, mi izadjemo na Bridge i odigramo ovakvu utakmicu. Aferim momcima, presretan sam zbog pobjede.

Razlika izmedju sinocne tekme i drugih jeste sto su igraci htjeli igrat i trcat.

Pa cijelu tekmu su letili gore dole. Trce iza odbrane itd itd. Inace se setkaju.

Tako treba da se igra i protiv leedsa a ne samo ove jace tekme.

Isti problem je imao tuchel. Kadje bitno igra se, kad je neki qrac od kluba, eh onda je patnja

Jedina razlika je što smo ovaj put imali svaki put duplu šansu, Sterling prvo promašio pa dao, isto i Havertz.

Pravimo mi šanse u zadnje vrijeme, ali ništa ne možemo pogoditi i onda padnemo i to je to.

Odlična utakmica, ali sudeći po igri morali su igrači više golova postići.

• Popularna objava

Dobro odrađeno, kada se uzme u obzir da nam ne cvijetaju ruže bilo kakav prolaz je premija, fino smo i odigrali. Sigurno da nam ovaj prolaz znači, ako nista bar smo produžili smisao ove sezone, da smo ispali mogli bi ganjat jos koji bod u PL da dođemo do onih 40 bodova i raspust. Tako da ako nista bar imamo za sta dalje igrati i ganjat formu, nadati se nekom laksem protivniku u sljedecoj fazi.

Ono što hocu da kazem je da smatram da je ovo posljednja šansa za "reanimaciju" Pottera i njegove ideje ako postoji, svi smo vec duze vrijeme trazili i prizeljkivali tu neku "veliku" pobjedu, u PL to nismo uspjeli naći jer nismo pobjedili nikog od najvecih rivala, ali evo LP nam je to donijela. Sada ili će Potter iskoristiti ovu pobjedu da vrati bar malo te neke timske atmosfere, da ponovo "okupi" ekipu oko istog cilja ili će ova pobjeda izlapiti do vikenda vidjet cemo, ako ovo izlapi do vikenda onda se treba sam spakovati i otici. Znači tu neku dozu pozitive smo dobili sada je na svakom pojedincu u ekipi i strucnom štabu da iskoristi to.

Moja savjet za Pottera, nema direktne veze sa ovom utakmicom nego uopsteno, nemoj brate taktizirat u situacijama kada vidimo da bi mogli nesto izvuci iz određene utakimce, nemoj to radit jer ne znas to radit, prosto ne znas, nisi to radio ni u Brightonu.

Spominjala se ta Borussia kao biti ili ne biti za Pottera, nas ima toliko ovdje koji ne vide nista u "Potterovom projektu", i pored cinjenice da je otkaz bio opcija koja se prizeljkuje, vjerujem da niko od nas nije ni pomislio sinoc navijati za naš poraz, svi su bili uz Chelsea i to i jeste poenta svega. Naravno opet cu oplest po njemu cim bude materijala, a biće mi drago da materijala ne bude.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.