Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 16: Chelsea vs Borussia Dortmund (07.03. uto.) 21h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 58
  • Pregledi 2,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve pripreme? Treba 2 dana odmora nakon grcevite borbe sa leedsom. 

• Sigurno bi tim sastavom povecali sanse za pobjedu. Posebno ako istrcimo s 12 igraca.

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Igrajte majku vam jebem Btw nađite Ćućurelu na slici

Objavljene slike

Eh pocinju pripreme za ovaj mec, da li ce se jos neko povrijediti ili cemo imati normalne igrace na raspolaganju? Volio bih da im Hummels zapocne mec, ali to se nece desiti naravno.

Kepa- Chilwell, Koulibaly, Fofana, Reece - Kovacic, Enzo - Mudryk, Felix, Sterling - Havertz

Pritisak je na nama, ali ako se opet odigra dobro kao kod njih mislim da mozemo ako ne preokrenuti, barem izjednaciti rezultat.

Varas se @reLo. U odlicnoj su formi, Terzic je to utegao da se cak drze na diobi prvog mjesta s Bayernom. 

Klaun ce milijardu posto igrati ovu utakmicu s 5 nazad. Svaki nas trener kada ovako neku tekmu dobije ponavlja istu formaciju u sljedecoj. 

Nemam nista protiv da igramo sa 5 nazad sve dok igramo dobro i agresivno. Formacija nista ne znaci, vazniji je pristup.

S obzirom da necd igrati Badi a Silva povrijedjen, da li ce Chalobah igrati treceg stopera ili ce ipak sa 4 nazad a Fofana i Koulibali biti stoperi.

Vazno je da udjemo s istim intenzitetom u mec kao protiv Leedsa, visoko i agresivno. Ako budemo nesto kalkulisali nema od nas nista. 

Ja ocekujem da pobjedimo jednim golom razlike i da utakmica ode u produzetke. Poslije sta ce se desiti vidjet cemo ali ovakve utakmice i noci u ligi sampiona mogu promjeniti totalno momentum citave ekipe, trenera i podici samopouzdanje i pokazati u kom pravcu treba nastaviti kada je taktika u pitanja.

Ja bih volio vidjeti 4 3 3. Chalobah ako je Reece idalje nedostupan, Fofana, Koulibaly, Chilwell, Enzo, Kova,Zakaria, Sterling Felix Mudryk. Morat ćemo imati jednog destruktivca u vezi, jer je prošlu tekmu sa Dortmundom puhalo kroz sredinu sa Enzom i Kovom. 

Realna prognoza bar za mene je da imamo šansu jedino ako ne primimo gol, jer ako primimo jos jedan mislim da nema šanse da mi uvalimo tricu, prosto nema ko dati toliko golova.

Našu šansu vidim da uspijemo odigrati dobro nazad pa da se molimo da neko u napadu nesto izmisli i tako prođemo dalje, opet sa druge strane brine činjenica da Potter nema pojma o ovakvim utakmicama, jer ti ne znas sta njemu teże pada ili kad gubimo jer nemamo sposobnost da okrecemo rezultat ili kad povedemo onda se taktiziranje svodi na 9 defanzivaca na terenu, mislim juce frajer protiv mocnog Leedsa zamalo da uvede i jos jednog golmana u igru. Takvo glupo taktiziranje ce proci mozda protiv Leedsa, ali protiv bilo koje druge ekipe koja ima samo malo vise resursa da te ugrozi nece.

Kepa

Reece, kulibali, fofana, chilly

Enzo Kova

Sterling Felix Mudryk

Havertz

Ovako necemu se nadam  a sta ce biti nek je bog na pomoci.

Mudryk svakako nije zasluzio al platio si talenat 100m, vrijeme je da pokaze na ovoj tekmi nesto.

1 hour ago, King Chelsea said:

Realna prognoza bar za mene je da imamo šansu jedino ako ne primimo gol, jer ako primimo jos jedan mislim da nema šanse da mi uvalimo tricu, prosto nema ko dati toliko golova.

Ako primimo jedan moramo dati 2 za produzetke, ne vazi vise go u gostima. 

Bolja smo ekipa na papiru a u stvarnosti smo daleko od njih (ne vjerujem da ovo pisem). U strasnoj su formi, imaju sve pobjede u 2023 godini dok mi imamo samo 2 i to po 1:0 (Leeds i Palace). 

Medjutim vjerujem u prolaz i jedva cekam utakmicu, vrijeme je da nasi odigraju jednu dobru i kvalitetnu utakmicu protiv ozbiljnog protivnika. 

Zakaria-Enzo

Sterling-Felix-Mudryk

Cunj

Ovako bi ja izveo u utorak. 

Zelim da pobedimo, nema veze sto ce Potter ostati. Teracemo ga neki drugi put. 

Ne mogu da navijam protiv Celsija. 

Uslo u krv i dovidjenja!

Ajmo momci, verujem da mozete. 

10 hours ago, Kun Aguer0 said:

Kloc ima sve na svojoj strani kako bi prošao dalje, jedva čekam utakmicu samo da vidim da li je sposoban da i to usere.

Sem rezultata iz prve utakmice :D

Fofana, Kulibali i Azpi ili Cabola, na isto mu dodje. 

Nama su kod Tuhelovih najboljih dana ovu formaciju u napadu nosili Cilz i Dzejms, jer su ljudi fantasticni bili u oba pravca. Mozda i ne bi bilo lose da se nastavi sa tom postavkom, posebno jer imamo Enza i njegove specijal pasove, a i krilni napadaci su nam bolji nego onomad. 

20 minutes ago, Wisey said:

Sigurno bi tim sastavom povecali sanse za pobjedu. Posebno ako istrcimo s 12 igraca.

Jesi li siguran da si bolestan hahaahha

Joj keru, eto te k'o Boehly :D

Licno ne mogu da docekam mec, haaaajdeeeeee vise, samo da Reece i Chilwell budu spremni, ostatak ekipe nije bitan.

Ovo je prva značajna utakmica u sezoni, nadam se ne i jedina. U ligi nijedna nije imala veliki značaj, prve runde kupova nisu velike utakmice, u grupnoj fazi nijedna nije bila must-win. Ova jeste i to me brine. Nismo se pokazali dobro ove sezone kada nešto moramo, kada postoji neki pritisak. Mučimo se da zabijemo gol, sada moramo barem jedan za produžetke i barem 2 za prolaz bez penala. Realizacija nam je toliko loša, kao i psihičko stanje ekipe, da me je strah penala. Naš protivnik je potpuna suprotnost nama. To je tim kojem sve ide od ruke. Mislim da je trenutno njihov niz stigao do brojke od 10 pobjeda zaredom. Gledao sam ih protiv Leipziga, nisu impresionirali, ali ih jednostavno ide. Ono što se vidjelo na toj utakmici je da je Bellingham veliki majstor i da imaju problema kad im se pritisne desna strana odbrane. Pošto mi nećemo igrati pressing, možemo dalje. Kobel im je upitan za ovu utakmicu, što je za nas dobro, iako je i Mayer bio dobar protiv Leipziga. Nema ni Adeyemija, on ima adekvatne zamjene, samo što niko nije brz kao on.

Kada je Lampard bio trener, dešavalo se da promijeni formaciju i izvuče dobar rezultat i nakon toga tu formaciju ponavlja bez obzira na protivnika. Pitanje je hoće li Potter tako da odreaguje. Ja nemam problem sa tom formacijom, kao ni sa jednom drugom. Potter nikako nije uspio da u formaciji sa 4 iza iskoristi napadački potencijal bekova, uspio je samo da ih uguši. Sa 3 (ili 5) nazad se nudi više prostora za bekove. Ja bih išao sa 4 nazad, mogu razumjeti ideju i sa 3. Mislim da će ova 2 veznjaka i 3 napadača iz meča protiv Leedsa ponovo zaigrati od prve minute.

Ako ne prođemo dalje ovo će vjerovatno biti najlošija sezona u posljednjih 20 godina. Liga Prvaka je jedino za šta se borimo, ako ispadnemo bit će jako teško motivisati ove naše princeze da nešto odigraju do kraja. Prolaz ovdje može da nas podigne. Može da nam se otvori dobar raspored, što ne bismo mogli izbaciti Milan/Tottenham, Inter/Porto ili Benfiku?

2 hours ago, Wisey said:

Sigurno bi tim sastavom povecali sanse za pobjedu. Posebno ako istrcimo s 12 igraca.

Hahahahah, majke mi sad vidim da je 12, počeo sam kao Boehly 4 4 3

Šalu na stranu, kad sam dodavao ove u napadu skroz sam smetnuo da sam ubacio 3 štopera.

40 minutes ago, ker said:

Hahahahah, majke mi sad vidim da je 12, počeo sam kao Boehly 4 4 3

Šalu na stranu, kad sam dodavao ove u napadu skroz sam smetnuo da sam ubacio 3 štopera.

Od danas tvoje fudbalsko mišljenje uzimamo s rezervom. 

1 hour ago, Adi said:

Ovo je prva značajna utakmica u sezoni, nadam se ne i jedina. U ligi nijedna nije imala veliki značaj, prve runde kupova nisu velike utakmice, u grupnoj fazi nijedna nije bila must-win. Ova jeste i to me brine. Nismo se pokazali dobro ove sezone kada nešto moramo, kada postoji neki pritisak. Mučimo se da zabijemo gol, sada moramo barem jedan za produžetke i barem 2 za prolaz bez penala. Realizacija nam je toliko loša, kao i psihičko stanje ekipe, da me je strah penala. Naš protivnik je potpuna suprotnost nama. To je tim kojem sve ide od ruke. Mislim da je trenutno njihov niz stigao do brojke od 10 pobjeda zaredom. Gledao sam ih protiv Leipziga, nisu impresionirali, ali ih jednostavno ide. Ono što se vidjelo na toj utakmici je da je Bellingham veliki majstor i da imaju problema kad im se pritisne desna strana odbrane. Pošto mi nećemo igrati pressing, možemo dalje. Kobel im je upitan za ovu utakmicu, što je za nas dobro, iako je i Mayer bio dobar protiv Leipziga. Nema ni Adeyemija, on ima adekvatne zamjene, samo što niko nije brz kao on.

Kada je Lampard bio trener, dešavalo se da promijeni formaciju i izvuče dobar rezultat i nakon toga tu formaciju ponavlja bez obzira na protivnika. Pitanje je hoće li Potter tako da odreaguje. Ja nemam problem sa tom formacijom, kao ni sa jednom drugom. Potter nikako nije uspio da u formaciji sa 4 iza iskoristi napadački potencijal bekova, uspio je samo da ih uguši. Sa 3 (ili 5) nazad se nudi više prostora za bekove. Ja bih išao sa 4 nazad, mogu razumjeti ideju i sa 3. Mislim da će ova 2 veznjaka i 3 napadača iz meča protiv Leedsa ponovo zaigrati od prve minute.

Ako ne prođemo dalje ovo će vjerovatno biti najlošija sezona u posljednjih 20 godina. Liga Prvaka je jedino za šta se borimo, ako ispadnemo bit će jako teško motivisati ove naše princeze da nešto odigraju do kraja. Prolaz ovdje može da nas podigne. Može da nam se otvori dobar raspored, što ne bismo mogli izbaciti Milan/Tottenham, Inter/Porto ili Benfiku?

Poslednji pasus da se iskotisti da se dodatno igraci motivisu. 

Sve je tacno sto si napisao, kao i uvek. Samo bih dodao da je njih u prvom mecu poraza spasao upravo Kobel, te da nismo mi uopste igrali lose tada, zapravo odlicni smo bili u poredjenju sa onime sto u PL prikazujemo. 

Daleko od toga da nemamo sanse, ali moraju Poter i igraci tu ideju da usade sebi u glave i da hrabro izadju na teren. 

Prizivam uspomene sa meca protiv Napolija, kada se sa tribina orilo i grmelo ko nikad. Nista zvizduci, svi ko jedan, i dobijamo ovo lagano. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.