Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 16: Chelsea vs Borussia Dortmund (07.03. uto.) 21h

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

To je tada bila izrazito profesionalna, sportski agresivna i bezobrazna ekipa sa izuzetno cvrstim stavom, i prebolesno jakim karakterom...a ova ekipa danas je nakupina nafuranih picki koji ne djeluju kao ekipa ni na fifi. Da ne idem u detalje. Nadam se pobjedi i prolazu, da klikne, da se trgnu, da se poklope zvijezde i sve ostalo sta treba da se prode, ali da ocekujem svasta, itekako ocekujem. Ne bi me iznenadilo ni da proradi realizacija pa bude 3-1 i nas prolaz, a u istoj mjeri me ne bi iznenadilo ni 0-4 Dortmunda i to na poluvremenu, i to hattrick Sloterbeka. 

Znam samo da cu cuvati zivce i boli me kurac da se tako izrazim, a svako budite sigurni da cu doci okaciti onu staru ukoliko prodemo.

Sretno nam bilo

• Odgovori 58
  • Pregledi 2,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve pripreme? Treba 2 dana odmora nakon grcevite borbe sa leedsom. 

• Sigurno bi tim sastavom povecali sanse za pobjedu. Posebno ako istrcimo s 12 igraca.

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Igrajte majku vam jebem Btw nađite Ćućurelu na slici

Objavljene slike

10 minutes ago, diablo_bih said:

Eh, potter je potvrdio da ce Sterling igrati, sa njim je na presici bio Felix, a Mudryk je rekao da je spreman za sutra, da li to znaci da Havertz mozda nece igrati?

Ne znaci. Dobice Mudri pola sata mozda. 

• Popularna objava

Izvesce isti sastav kao protiv Leedsa osim sto ce neko morati Badiashila odmijeniti.

Sretno nam bilo. Ovdje ako ispadnemo do kraja ne morate ni gledati tekme, bice svakako sranje. Ako prodjemo mogli bi malo energije i samopouzdanja dobiti igraci pa da gledamo bar nesto bolji fudbal.

• Popularna objava

Pravi se sad neka atmosfera kao da nikad nismo igrali ove knock out faze, i to ti dovoljno govori gde se trenutno nalazi klub sada

pa upravo su neke od najludjih utakmica i udarile osnove, temelje kluba i prošlih generacija

pa i dete kad izadje na teren iza zgrade pokazuje čini mi se više entuzijazma nego jebani klub koji utroši milijardu na pojačanja

1 hour ago, chiba said:

Pravi se sad neka atmosfera kao da nikad nismo igrali ove knock out faze, i to ti dovoljno govori gde se trenutno nalazi klub sada

pa upravo su neke od najludjih utakmica i udarile osnove, temelje kluba i prošlih generacija

pa i dete kad izadje na teren iza zgrade pokazuje čini mi se više entuzijazma nego jebani klub koji utroši milijardu na pojačanja

Sto napisa Drogba nemas ti vise te velicine ljudske i igracke u klubu. 

JT, Lamps, Drogba, Ceh, Bane, Esli Kol... 

Davno su prosla ta vremena, mislim da se nikad nece ni vratiti, nazalost.

2 hours ago, chiba said:

Baš to kao da osminu finala nismo vidjeli ni na televiziji, jbt radujemo se što taj neki Adeyemi izostaje ko da je Messi iz najboljih dana u pitanju, sve su to neke stvari koje su dokaz koliko su se kriteriji i apetiti smanjili..

Upravo ono što je Wisey i čini mi se Adi napisao. Dobio jednu utakmicu u ovoj godini i odmah forsira tu formaciju, odma se pokušava neka sigurica i igra sa tri stopera, bez obzira što je Cucurella jedan od njih...

Nećeš ti još dugo Pottere moj, već je počeo da zihera...

Taktički pristup u prvoj utakmici mu nije bio uopšte loš, samo je realizacija izostajala, mogao je i trebao izvesti istu formaciju po meni. Budući da je njegov fudbal spor i nikakav dabogda da se večeras napravi nešto sa manjkom igrača u napadu.

Pokušavam što više da ocrnim sve kako bi se prošlo ovo večeras bez produžetaka :D

Poluvrijeme top, vec sam bio popizdio na promasaje ali srecom zabi ga nekako Sterling. U drugom nastaviti isto ovako zabiti jos jedan i privesti utakmicu kraju. 

IDEMOO

Zasluzili smo i mi na ovom forumu malo radosti u ovoj sezoni. Koliko se zivaca gubilo i koliko se nerviralo, vala zaradili smo posteno ovu noc da malo uzivamo. Ako nista radi rezultata i cinjenice da cemo barem ove godine gledati jos malo nas klub u Ligi Sampiona. 

10 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Nadajmo se nekom lakšem protivniku u četvrtfinalu. 

Izbjeći Real i Bayern !

Engleze ne možemo dobiti još ili ? 

Mozes dobiti svakog protivnika, nema vise restrikcija. 

Meni ni Real nije los izbor, rekao bih da su slabiji nego prosle sezone kada smo ih izdominirali. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.