Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25: Tottenham (A) 26.02. @ 14:30

Istaknuti odgovori

iako izbor prvih 11 mi jasno govori da ne gledam ovu utakmicu, ali dzaba opet cu ja gledati i dizati sam sebi tlak.

• Odgovori 77
  • Pregledi 2,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Trudim se da budem odgovoran otac, pomazem oko bebe maksimalno, pa retko nadjem vremena da gledam fudbal. I kad konacno uspem, onda me razocaraju.  Tacno mi presedne sve.  Nadamo se boljem. 

• Optimističan sam, ne iz nekog validnog razloga već jer sam retard.

• Samo ne daj bebi da gleda, a za tvoje zivce ionako nema nade. Drzi se

Objavljene slike

31 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Aubameyang, pa je li tebe tuko neko u zadnje vrijeme ili šta ? Nisi se valjda počeo drogirati ??? Šta je problem fax, posao, žene ??

Al evo ti Aube na klupi jebo te on

Pa mogao si napisati nešto osim što sereš u prazno. Realno mi nemamo drugog izbora, a ovaj nije da je dobio šansu kako treba. Fofana jednostavno nema kvalitet, a Havertz je pokazao da ne može igrati špica u 99% slučajeva.

3 minutes ago, ker said:

Pa mogao si napisati nešto osim što sereš u prazno. Realno mi nemamo drugog izbora, a ovaj nije da je dobio šansu kako treba. Fofana jednostavno nema kvalitet, a Havertz je pokazao da ne može igrati špica u 99% slučajeva.

Šta ću više pisati osim što sam napisao na temi ovog posranog ispranog igrača, dovoljno svoje kurcobolje je pokazao na terenu, u životu je imao jednu stvar to je bila brzina, sada nema ni to. Zadnji put je predriblao nekada prije korone čini mi se.

Richarlison jos uvijek nije dao go za Spurse u Premier ligi. Treba uloziti par eura jer ce se danas to promjeniti. 

• Autor

Ovo sto mi igramo je da ti krene krv iz očiju. 45 minuta svadjanja sa njihovim igračima, šetkanja i uglavnom bezidejnog fudbala. 

Vadi Ziyecha dok nije dobio drugi žuti.

James predefanzivan, nije presao centra kako treba. Totalno bezidejno igramo, plasljivo, vazno je Potteru da ne izgubimo. Picka svega mi a zapravo mislim da jos nije shvatio da ovo nije Brighton nego Chelsea i da se mora ici svaku utakmicu na pobjedu.

Proigracemo mi. Samo da se vrate svi. Evo samo sto nismo. 

Bez sarkazma ironije mogu da izjavim da bi bukvalno ali bas bukvalno da je bilo ko ovde sa foruma seo na klupu Chelsea da bi sakupio vise bodova od potera. A i ja preterujem. Ipak korekcija. Da je moja cerkica od 5 god trener Chelsija sakupili bi vise bodova. 

Ma ljudi mi ne mozemo nikog pobjedit to je jasno, bukvalno nikog, evo ja ne znam koji je to protivnik i sta treba da se dogodi tj. koliko kockica da se poklopi pa da mi nekog pobjedimo, jbt dosli smo u situaciju da je bilo kakva pobjeda, bilo kakav gol pojam.

Igru i ostalo ne komentarisat, fuj to.

Bravo momci, dali ste sve od sebe. Treneru kapa dole, nije on tu mogao nista vise napraviti. Sam sastav je bio odlican, a izmjene vrhusnke. Idemo dalje, protiv leedsa bar 1:0 da izgubimo i napredak je.

Mi smo trenutno  najlosiji tim u ligi. Da nije bilo one zalihe bodova mi bi ispali 100%. 

Al dobro u ligi 1 bi proigrali sa poterom. Pa bi mogo da se hvali kako je u samom vrhu lige. A boeli bi ponosno mogo da kaze da se isplatili onih 700 ulozenih milki. 

Krv ti jebem al iq ljudi koji nas vode, od uprave gazda trenera stafa nije veci od 80. Specijala sine al za inkluzivni program.

Dovedes sebi pojacanja, odstranis aubu iz kluba. Dodje tottenham i ti stavis ziyecha na krilo koji je bukvalno trebo bit igrac psga a igrave tipa mudryk, mount i madueke klupiras. Mount hajde zasluzeno ali opet nije ako ce ziyech igrat ispred njega.

Aubu vratis na klupu i ubacujes ga u drugöm a do neki dan bilo da je odyeban.

Ja uopste nisam bio za to da se auba komplet odyebe, jer nemamo napadaca al ako vec nekog odyebes ne mozes za par kola ga vracat. Ni arsenal ga nije vratio kad ga je arteta sutnuo. Znaci ne stojis do svojih odluka, a ako on ne stoji do sebe kako cu ga ja podrzavat.

Trece badiashile na klupi? Kojom lögikom? Cuvas ga za dortmund? Gdje nema pravo nastupa.

Sve u svemu, ako ga sutnemö do dortmunda mozda i prodjemo, ovako je lahko moguce da je kraj sezone kroz koji dan.

Ovoliko losi nismo bili nikada.

S tuchelom smo izdominirali ovaj tottenham i 2 2 zavrsilo nezasluzeno.

Todd Boehly pokazi muda i tjeraj ovo govedo jebo li ti roman zenu

Ma ne zna gosn Potter gdje bije zato toliko nelogičnih poteza, to najbolje pokazuje slucaj Aubameyanga, otpisao ga pa ga ponovo vratio u sastav i to za derbi utakmicu.

Toliko smo jadni da bukvalno svakom navijaču Chelseaja koji gleda ovo treba da se uplacuje penziono osiguranje.

Nikada nismo bili ovoliki odron.

Što više gledam ovaj tim sve se manje ljutim individualno na igrače, nije problem ni u Mountu ni u Jamesu, nebitno kome jednostavno pod ovim trenerom svako izgleda loše...

Pa zar je moguće da ljudi koji su dvije sezone bili naši najbolji igrači odjednom ne mogu da se sastave sa loptom, momci koje dovedeš za ogromne novce i koji su najveći talenti, odigrali strašno na velikoj sceni, svi oni izgledaju kao neki prosječni igrači...

Vrijeme je da pakuje kofere.

Dokaz koliko covjek ne zna sta radi jeste to da je Kepa zadrzavao vrijeme u 30. minuti utakmice. To kad sam vidio znao sam da je Potter dosao sa idejom da ne izgubi a ne da pobjedi. Luzer i nedovoljno dobar za ovaj klub odnosno njegov maksimum je Brighton. 

14 minutes ago, hamco said:

Dokaz koliko covjek ne zna sta radi jeste to da je Kepa zadrzavao vrijeme u 30. minuti utakmice.

Mislim da mu nije to bio cilj, nego malo da izvuče liniju Tottenhama te da ih isprovocira u nadi da će se dobiti nešto iz toga ali jedino što je dobio da je Zijo ispao malouman što nas i ne čudi

1 hour ago, Kun Aguer0 said:

Mislim da mu nije to bio cilj, nego malo da izvuče liniju Tottenhama te da ih isprovocira u nadi da će se dobiti nešto iz toga ali jedino što je dobio da je Zijo ispao malouman što nas i ne čudi

uspio ih je isprovocirati

primio je dva zgoditka

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.