Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25: Tottenham (A) 26.02. @ 14:30

Istaknuti odgovori

• Odgovori 77
  • Pregledi 2,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Trudim se da budem odgovoran otac, pomazem oko bebe maksimalno, pa retko nadjem vremena da gledam fudbal. I kad konacno uspem, onda me razocaraju.  Tacno mi presedne sve.  Nadamo se boljem. 

• Optimističan sam, ne iz nekog validnog razloga već jer sam retard.

• Samo ne daj bebi da gleda, a za tvoje zivce ionako nema nade. Drzi se

Objavljene slike

• Autor

Barem sto se tice londonskih rivalstava, njih smo cesto znali dobiti. 

Mozda se cudo desi neko.

Proslu smo igrali s tuchelom gdje nas je sudija zakinuo. Dva gola primljena nakon ofsajda i faula al nastavljena je igra i nakon toga izgubili 2 boda 

Conte i tuchel sukob imali.

Luda tekma uglavnom.

Iskreno ne znm sta ocekivat vise

U derbijima smo kurac, doduše ove sezone smo u gotovo svim utakmicama kurac. 

Tuchel je ove redovno guzio, ove sezone kao što soxx kaže nezasluženo su nam otkinuli bod.

Tottenham ove sezone pravo čudan, čudno mi je što primaju puno golova sa obzirom na to da su Conteova ekipa ali opet i zabijaju. Imaju čudne oscilacije, dobiju City-a pa ih Leicester zgazi... ali evo danas protiv West Hama lagano, rutinski

Budući da smo se u prošlom kolu vratili opet korak unazad kad je proces u pitanju najviše čemu se možemo nadati je bod.

Favoriti su i to izraziti. Ja nama dajem 10% sanse za pobedu. Ako odigramo kao poslednju, da totenhem napravi tim od svojih navijaca i to pijanih, ne bi dobili. 

Konte je premazan svim bojama mogucim, ovo ce mu biti jako lagana utakmica za takticku pripremu. 

Nisko postavljena odbrana, seckanje igre na sredini i brza tranzicija. 

Iskreno ne vidim kako Potter moze ovde da izvuce pobedu, jedino da nasi igraci sami nesto izmisle u napadu, jer su nam napadacke akcije nepostojece. 

Sumnjam da cu moci da gledam, a toliko sam se radovao sto ce PL preci na Arenu.. 

Al fora je da mi isto igramo i protiv Cityja i protiv Liverpoola i protiv fenjeraša. Ne nadigra nas praktično niko, ali isto tako mi ne nadigramo nikog isto.

Ne mislim da su favoriti, očekujem da to bude tvrda utakmica pa sad svašta je moguće. Remi se čini kao najrealnija opcija jer mi pobijediti ne možemo nikoga.

Mozda ce se Lloris sazaliti nad nama i pokloniti koji gol. Kokoske su mi krajnje nepoznanice, dobiju Siti, rokne ih Arsenal. Ne znam, verujem da ce biti najdosadnija utakmica, tj. derbi.

Ima i onaj faktor da nesto mora i da se vrati kroz srecu. Tj nisu nemoguce i tekme u kojima ce da stvorimo 2 polusanse i damo 4 gola. Nije nam se to skoro desilo a po zakonu verovatnoce i to moze uskoro. A nije da se nismo posteno ispromasivali. 

9 hours ago, cobinho said:

Ima i onaj faktor da nesto mora i da se vrati kroz srecu. Tj nisu nemoguce i tekme u kojima ce da stvorimo 2 polusanse i damo 4 gola. Nije nam se to skoro desilo a po zakonu verovatnoce i to moze uskoro. A nije da se nismo posteno ispromasivali. 

Iskren da budem ne znači mi nešto ako promašimo dvije šanse protiv jebenog Sotona i da ona kmečimo oko toga a ljudi nas demolirali u prvom poluvremenu. Ako smo spali na kmečanje zbog 2 promašene šanse a da smo pri tome odigrali i igramo za kurac nikakva mi to utjeha nije. Isto je bilo protiv Dortmunda, meda nismo mogli u prvom, stvorile se šanse odjednom i nisu iskorištene...

Neko će reći, šampionske ekipe su poznate po takvim pobjedama, naravno da jesu ali te ekipe pokidaju 10 utakmica onda im se desi neka tako loša ali se izvuku na guzove. Kod nas je sve u kurcu.

Kao što mi igramo isto protiv svakoga, tako i Tottenham igra isto protiv svakoga. Ako ih na vrijeme pročepi onda mogu zabiti 4-5 golova, a ako ih protivnik dugo zadrži na 0 tako će i ostati. Pred pauzu su imali onaj niz kad su svaku preokrenuli, sad su malo izgubili taj momenat. Nema im Llorisa, Bissoume i Bentancura, a možda ni Contea. Pregazit ćemo ih na sredini sigurno jer će igrati Skipp ili Pape Matar Sarr ili koga već imaju. Nemam neka očekivanja od ove utakmice.

A jeste vala, neki dan sam legao da spavam i probudio se ubrzo, sve me neka nervoza obuzela. Nema šanse zaspati.

I govorim ja to starom sutradan, rekoh nisam mogao spavati mora da je do kasne večere i jedenja raznog smeća (nisam to jednom uradio pa sam spavao lagano).

Kaže on meni, ma nije to do toga, vidio sam da si nervozan poslije utakmice (bila Borussia). I stvarno je do toga, doslovno mi se usere u dan/veče pravio se da me boli briga ili ne tako je. 😅

• Popularna objava
1 hour ago, Whisper said:

Trudim se da budem odgovoran otac, pomazem oko bebe maksimalno, pa retko nadjem vremena da gledam fudbal. I kad konacno uspem, onda me razocaraju. 

Tacno mi presedne sve. 

Nadamo se boljem. 

Samo ne daj bebi da gleda, a za tvoje zivce ionako nema nade. Drzi se

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.