Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25: Tottenham (A) 26.02. @ 14:30

Istaknuti odgovori

• Odgovori 77
  • Pregledi 2,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Trudim se da budem odgovoran otac, pomazem oko bebe maksimalno, pa retko nadjem vremena da gledam fudbal. I kad konacno uspem, onda me razocaraju.  Tacno mi presedne sve.  Nadamo se boljem. 

• Optimističan sam, ne iz nekog validnog razloga već jer sam retard.

• Samo ne daj bebi da gleda, a za tvoje zivce ionako nema nade. Drzi se

Objavljene slike

• Autor

Nece biti Conte sutra, pomocni trener vodi ekipu dok je on odsutan.

Da li je to dobro ili lose za nas, vidjeti cemo sutra.

Sta mislite o pokusaju sa trojicom stopera ponovo? Sad kad su Fofana i Badiashile zajedno tu, probati ovako:

Kepa

Fofana, Silva, Badi

James, Kova, Enzo, Chilwell

Sterling, Felix

Havertz

Na ovaj nacin dozvoliti Jamesu i Chilwellu totalnu slobodu i marsiranje naprijed. Meni su licno obojica mnogo bolji i produktivniji kao wb nego obicni bekovi.

1 hour ago, hamco said:

Sta mislite o pokusaju sa trojicom stopera ponovo? Sad kad su Fofana i Badiashile zajedno tu, probati ovako:

Kepa

Fofana, Silva, Badi

James, Kova, Enzo, Chilwell

Sterling, Felix

Havertz

Na ovaj nacin dozvoliti Jamesu i Chilwellu totalnu slobodu i marsiranje naprijed. Meni su licno obojica mnogo bolji i produktivniji kao wb nego obicni bekovi.

Ako uzmes u obzir da cemo imati igraca ili dva manje u napadu, onda je ovo ok postava. 

Havertz je bio dobar u nekoliko utakmica, ali fora je da je uvijek igrao dobro kad nije u špicu. Problem je što je to nemoguće iskombinovati jer praktično nemamo napadača. Ne znam šta je sa Aubameyangom pa ispade čovjek invalid pa ne može ni utakmicu jednu odigrati, a praktično je jedini igrač koji može igrati špica trenutno.

Volio bih vidjeti nešto tipa: Kepa, James, Silva, Badiashile, Chilwell, Enzo, Gallagher (Kova), Havertz, Felix, Mudryk, Aubameyang.

Znate kako, meni se čini da smo mi u win-win situaciji🤣

Ako izgubimo to ce biti jos jedna šansa da se gazda zapita bar na sekund kuda sve ovo vodi, ako bude X to ce biti već poznati Potterov "korak napred", a ako pobjedimo eto senzacije eto šanse da danasnji datum uvrstimo u bitne datume za klub.

Ako si mislio igrati fudbal u kojem su ti glavno napadacko oruzje bekovi onda nije trebalo trositi pola milijarde eura i mijenjati trenera. To smo vec gledali.

Trener treba da slozi svoj tim sa modernom formacijom i da se igra ofanzivan fudbal.

U ovom kolu će svi kapiteni nositi trake u bojama Ukrajine. Iz tog razloga je Zinchenko bio kapiten Arsenala protiv Leicestera, dok u Evertonu traku nije dobio Mykolenko. Nije isključeno da nas povede Mudryk.

Taktika koju smo koristili u prethodne dvije utakmice je gušila bekove. Samo je u jednom dijelu utakmice protiv Southamptona Chilwell dobio više prostora po lijevoj strani dok smo igrali sa lažnim krilom (Mount i Fofana). Ne mislim da je toliko do formacije koliko je do plana igre.

8 minutes ago, Wisey said:

Ako si mislio igrati fudbal u kojem su ti glavno napadacko oruzje bekovi onda nije trebalo trositi pola milijarde eura i mijenjati trenera. To smo vec gledali.

Trener treba da slozi svoj tim sa modernom formacijom i da se igra ofanzivan fudbal.

Pa nije bogom dato da se mora igrati 4-2-3-1 formacija. Pogotovo sad kad ekipu ne ide, treba pokusati bilo sta sto ce donjeti rezultat. Slazem se, nisam ni ja generalno za formaciju sa trojicom stopera ali s ovim okolnostima, formom i dostupnim igracima sto ne probati. Na kraju krajeva ova moja postava moze biti itekako ofanzivno dobra, naravno jebe tu Havertz ali nemas koga. 

Kad se Kante oporova i zaigra, tada ce biti sve lakse. Do tad mi moramo poceti bodove osvajati jer cemo se zaista naci u opasnoj zoni ako ovako nastavimo.

Ne razumijem zasto badiashile ne starta nas najbolji igrac zadnjih par tekmi. Sad kad kulibali pocrveni.

I cemu tjeranje aube pa vracanje nakon 3 meca. Pogubio je konce  sve.

2 hours ago, ker said:

Havertz je bio dobar u nekoliko utakmica, ali fora je da je uvijek igrao dobro kad nije u špicu. Problem je što je to nemoguće iskombinovati jer praktično nemamo napadača. Ne znam šta je sa Aubameyangom pa ispade čovjek invalid pa ne može ni utakmicu jednu odigrati, a praktično je jedini igrač koji može igrati špica trenutno.

Volio bih vidjeti nešto tipa: Kepa, James, Silva, Badiashile, Chilwell, Enzo, Gallagher (Kova), Havertz, Felix, Mudryk, Aubameyang.

Aubameyang, pa je li tebe tuko neko u zadnje vrijeme ili šta ? Nisi se valjda počeo drogirati ??? Šta je problem fax, posao, žene ??

Al evo ti Aube na klupi jebo te on

Just now, soxx said:

Ne razumijem zasto badiashile ne starta nas najbolji igrac zadnjih par tekmi. Sad kad kulibali pocrveni.

I cemu tjeranje aube pa vracanje nakon 3 meca. Pogubio je konce  sve.

Što diablo reče bolja klupa nego prvih 11, očigledno da pojma nema šta radi...

Evo i peradi

Ma daj Badiashile nas najbolji igrač trenutno klupiran, nije Koulibaly za ovakve utakmice, šanse da napravi neku glupost su sasvim realne, RLC ne mogu zamjerit jer nemamo boljih opcija ni na klupi, mozda je mogao Zakaria ali on se tek oporavio nakon povrede.

Nastavak eksperimenta sa Havertzom na špicu mi je bukvalno jedna od najvecih gluposti u svijetu fudbala.

Vracanje u zivot Ziyecha takođe mi nema smisla a doveo si dva krilna igrača od toga jedan papreno placen, u trenutnoj situaciji uvijek bi prije gurnuo u vatru Maduekea nego davao vjestacko disanje Ziyechu koji je vec pokazao da ne moze dati nista posebno.

1 hour ago, Adi said:

U ovom kolu će svi kapiteni nositi trake u bojama Ukrajine. Iz tog razloga je Zinchenko bio kapiten Arsenala protiv Leicestera, dok u Evertonu traku nije dobio Mykolenko. Nije isključeno da nas povede Mudryk.

Taktika koju smo koristili u prethodne dvije utakmice je gušila bekove. Samo je u jednom dijelu utakmice protiv Southamptona Chilwell dobio više prostora po lijevoj strani dok smo igrali sa lažnim krilom (Mount i Fofana). Ne mislim da je toliko do formacije koliko je do plana igre.

Previse je to komplikovano Potteru za odradit, ne daj boże da imamo nekog Rusa u ekipi, ovaj naš bi kakav je idol stavio njega za kapitena sa kapitenskom trakom u bojama Ukrajine, na kraju bi nas iz lige izbacili..

Koji je kurac s Kovacicem? Odigra utakmica pa ga iz nekog razloga nema sljedece 2 - 3 i opet tako u krug. 

Jebo mu Ziyech matere mater. Fakat ne kontam ni sto Koulibaly prije Badija, al ajd to i nekako. Sto Ziyech sunce ti jebem, pa Mudryk, Madueke cak i Mount, svi su mogli i trebali prije njega.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.