21. novembar 2011.14 god. Autor comment_7558 Mislim da ne trebam pisati što sam glasao :rolleyes: Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7564 Glasao sam za prvo, ali ne slazem se potpuno, ne treba ga forsirat jer je premlad jos ali da odigra 15-20 min u barem 3 od 5 utakmica bi bilo dobro Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7568 Smatram da ga treba negdje na posudbu otisnuti da stekne dodatno iskustvo. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7606 šiknut ga na posudbu nekamo u Eng klub di ce stalno igrat... npr. swanse ili tako nesto... nema jos uvijek dovoljnu kvalitetu da igra u prvoj postavi Chelsea... tako da bi mu bolje doslo da igra svaku tekmu i svih 90 minuta u klubu tipa swanseu nego 15 minuta u chelsea-u... Prijavi
23. novembar 2011.14 god. Autor comment_7979 Očekujem od njega da predvodi revoluciju u redovima Chelseaja, samo mu onaj ********* treba ukazati šansu. Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7982 Ja nisam za posudbu, shvatio da bi da je konkurencija u veznom redu nepodnošljiva, ali mi na sredini nemamo svjetsku klasu osim Lamparda koji je na izmaku. Ako je McEachran buduća svjetska klasa neka ga stavi u prvu postavu umjesto Ramiresa, Meirelesa ili Mikela. Kad Goetze može s 19 biti glavni igrač Dortmunda, može i naš McEachran. Samo izgleda da mu AVB ne vjeruje, a zašto ne znam. Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7999 Ja nisam protiv AVB-a kao što si ti Dubrovčanine, ali činjenica je da AVB-u zamjeram osim forsiranja Maloude i to što izbjegaje da McEachrana ubaci u igru ;) Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8143 Ja nisam protiv AVB-a kao što si ti Dubrovčanine, ali činjenica je da AVB-u zamjeram osim forsiranja Maloude i to što izbjegaje da McEachrana ubaci u igru Ja nisam protiv AVB-a kao što si ti Dubrovčanine, ali činjenica je da AVB-u zamjeram osim forsiranja Maloude i to što izbjegaje da McEachrana ubaci u igru Forsiranje Maloude pogledaj mu malo minutažu pa ćeš vidjet da nije toliko forsiran inače kao što sam napomenuo dao bi šanu umjesto Mikela i Romeu ili Joshu Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8196 Forsiranje Maloude pogledaj mu malo minutažu pa ćeš vidjet da nije toliko forsiran inače kao što sam napomenuo dao bi šanu umjesto Mikela i Romeu ili Joshu Nisam rekao da je Malouda forsiran prema minutaži, što je suhoparna statistika. Htio sam reći Malouda se forsira u važnim utakmicama i trenucima kada nije za igre. Ali to nije tema. Slažem se da McEachrana ili čak Dvomačeg forsirati umjesto Mikela. Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8214 ja da sam aVB Ja bi njemu dao priliku naprimjer protiv wolvesa-sutra i ak se pokazeee cesce ga stavljatiii zna momakkk extra odigratiii ali neece kreten :( Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8518 Decko ima talenta, i taj talenat treba da razvije kroz iskustvo u prvom timu, ali u klubu gde ce moci ravnopravnije da se bori za to mesto. Pozajmica u Swansea je idealna stvar za njega. Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8759 Nisam baš nešto siguran da će dobit minutažu protiv liverpoola u kupu,da je lakši neki ždrijeb da ali ovako sumljam. Prijavi
30. novembar 2011.14 god. comment_8991 Sinoć je nakako bojažljivo ušao u susret. Bar se meni tako činilo. Onda povreda i goni sve u pm. Šteta, nadam se da nije ništa zahebano. Prijavi
30. novembar 2011.14 god. Autor comment_8996 Treba njega sad forsirat kroz 12. mjesec, ako sad nije vrijeme, ne znam kad ce bit, ekipa igra ocajno tako da ne moze on nista zeznut, moze igrat opusteno i pokazat sve sto zna. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10963 Šta kažu koliko je ozljeda ozbiljna kad ga možemo očekivat na travnjacima Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_10977 Šta kažu koliko je ozljeda ozbiljna kad ga možemo očekivat na travnjacima Već trenira, ja mislim i da je spreman za tekme. Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_10986 Kako mu se cita prezime? XD DŽoš :D Nisam ni ja siguran .. ;) Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_10990 Rijetki to znaju xD I komentatori citaju razlicito jedan : Mekeken , a drugi Mekehren ! Tako da ni ja sam ne znam ! :D Prijavi
15. decembar 2011.14 god. Autor comment_10994 Već igra za rezerve, a prezime mu se čita mekikran. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.