Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Josh McEachran (2010-2015,11 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 602
  • Pregledi 43,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Glasao sam za prvo, ali ne slazem se potpuno, ne treba ga forsirat jer je premlad jos ali da odigra 15-20 min u barem 3 od 5 utakmica bi bilo dobro

šiknut ga na posudbu nekamo u Eng klub di ce stalno igrat... npr. swanse ili tako nesto... nema jos uvijek dovoljnu kvalitetu da igra u prvoj postavi Chelsea... tako da bi mu bolje doslo da igra svaku tekmu i svih 90 minuta u klubu tipa swanseu nego 15 minuta u chelsea-u...

Ja nisam za posudbu, shvatio da bi da je konkurencija u veznom redu nepodnošljiva, ali mi na sredini nemamo svjetsku klasu osim Lamparda koji je na izmaku. Ako je McEachran buduća svjetska klasa neka ga stavi u prvu postavu umjesto Ramiresa, Meirelesa ili Mikela. Kad Goetze može s 19 biti glavni igrač Dortmunda, može i naš McEachran. Samo izgleda da mu AVB ne vjeruje, a zašto ne znam.

Ja nisam protiv AVB-a kao što si ti Dubrovčanine, ali činjenica je da AVB-u zamjeram osim forsiranja Maloude i to što izbjegaje da McEachrana ubaci u igru ;)

Ja nisam protiv AVB-a kao što si ti Dubrovčanine, ali činjenica je da AVB-u zamjeram osim forsiranja Maloude i to što izbjegaje da McEachrana ubaci u igru ;)

Forsiranje Maloude pogledaj mu malo minutažu pa ćeš vidjet da nije toliko forsiran inače kao što sam napomenuo dao bi šanu umjesto Mikela i Romeu ili Joshu

Forsiranje Maloude pogledaj mu malo minutažu pa ćeš vidjet da nije toliko forsiran inače kao što sam napomenuo dao bi šanu umjesto Mikela i Romeu ili Joshu

Nisam rekao da je Malouda forsiran prema minutaži, što je suhoparna statistika. Htio sam reći Malouda se forsira u važnim utakmicama i trenucima kada nije za igre. Ali to nije tema. Slažem se da McEachrana ili čak Dvomačeg forsirati umjesto Mikela.

ja da sam aVB Ja bi njemu dao priliku naprimjer protiv wolvesa-sutra i ak se pokazeee cesce ga stavljatiii zna momakkk extra odigratiii ali neece kreten :(

Decko ima talenta, i taj talenat treba da razvije kroz iskustvo u prvom timu, ali u klubu gde ce moci ravnopravnije da se bori za to mesto. Pozajmica u Swansea je idealna stvar za njega.

Nisam baš nešto siguran da će dobit minutažu protiv liverpoola u kupu,da je lakši neki ždrijeb da ali ovako sumljam.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.