Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Josh McEachran (2010-2015,11 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 602
  • Pregledi 43,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zeli ga Swansea na posudbu, sta kazete????

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/16456179.stm
Bolje bi bilo da mu AVB daje vise prilike. Ali ako nece onda ga treba poslati na pusudbu. Bolje posudba nego da sjedi na klupi. -_-
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1325971551' post='15253']
Mene je strah koga god pošalju na posudbu kad svaka deseta posudba upali..
[/quote]
Upravu si. Eto i Swansea, kad pogledaš, oni lijepo igraju i sa ovim već postojećim veznim redom. Pitanje je da li bi Rodgers, izbacio nekog svog igrača, zaradi Josha. Nije lahko odabrat pravi klub za posudbu, al ako bi sigurno igrao tamo, nek ide i to s pjesmom. Jer ove sezone u Chelsea-ju neće se naigrat. Tako bar stvari stoje.
Kaže Brendan Rodgers

"Hopefully, we can get that agreement confirmed in the next 24-48 hours," he said.

"Josh is a boy I know well so we'll see if we can organise the move over the next few days.

"He'll be brilliant for the Swansea supporters and they'll get to witness one of the best talents this country's got.

"He's a player who sees passes from the sky. He's an incredible passer of the ball and I know the England set-up have very high hopes for him as well.

"He's a kid who can create chances and has wonderful vision on the ball - he fits perfectly into our team.

"I've got a really talented group of players at this level and he'll come into the squad and add to that for the second part of the season."
[quote name='Caeruleus' timestamp='1326224229' post='16106']
Aj neki ide više samo da igra momak. Da Bog da bude kao sa Sturridgeom! Znači proljetna posudba i onda na jesen iduće godine da kida u Chelseaju!!!
[/quote]
Stvarno mi ne ide u glavu, imamo takve talente u academiji i vjerovatno nece od njih biti nista kakvu politiku u klubu imamo.. Sve se vishe boim da ce ovi svi iz academije otici lagano i neki dr team gdje ce igrati, Bruma je jedinstveni primjer neznam koliko ima istine al negdje sam citao da je izjavio da se vishe nece vracati u Chelsea !
Da, haman je izjavio to. I upravu je potpuno. Možda on voli naš klub, ali zbog njegove karijere je bolje da se ne vraća.
Šta će vamo, kad treneri radije ubace Bosingwu ili Fereiru na stopera iako imaju mladog ali pravog stopera na klupi . Ili uz tim, svejedno.
A to su radili i Carlo prošle sezone, a evo i Andre ove sezone. I kako stvari stoje, svi će naši veliki talenti negdje drugo harati, a mi ćemo dovodit nečije otpatke ili pretplaćene "igračine".

Pišam ih sve redom.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326311727' post='16374']Pogledat ću sve utakmice Swanseaja do kraja sezone, odsad pa do 5. mjeseca mi je to ritual, svaki vikend Chelsea i Swansea ;)[/quote]Imat ces drustvo, mahnit cu ti :D
Sretno Josh. Kao i vi, pratit ću Swansea do kraja sezone, mada i do sad sam ih često gledao. Stvarno su solidna ekipica, bez ijednog zvučnog imena. Samo da nam Josh uleti u prvu i pokazat će on sve svoje kvalitete, a ima ih dosta.
Najvažnije da on igra redovno, što više... Vidjet ćemo šta će od momka ispasti. Swansea je dobro mjesto za posudbu, a Brendan ga pozna još odavno tako da će znati kako postupati s Joshom. Naravno, svi ćemo krajičkom oka pratiti i tu simpa ekipicu, te navijati za Josha. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.