Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Josh McEachran (2010-2015,11 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 602
  • Pregledi 43,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Izmedu ova tri kluba koja moze birati ja sam za Swansea jer ce tamo sigurno dobiti najvise prostora za igru..

http://www.tribalfootball.com/articles/chelsea-midfielder-josh-mceachran-interesting-villa-boss-2577731?utm_source=taxonomy_landing_page

Aston Villa izgleda dobro zagrizla za našeg dragulja. Po meni mislim da bi više prilike dobijao u Swansei, jer je ipak Aston Villa klub iz vrha engleskog nogometa i oni imaju puno bolji sastav i veću konkurenciju. Sve u svemu želim da što više prilika dobije u sljedećoj polusezoni kako bi se na njega ozbiljno počelo računati od sljedeće sezone. Evo i malo nogometnog umijeća ovog sjajnog mladića pred kojim se sigurno blistava budućnost :)

Ja ipak mislim da će on završit u Swansea-ju ili možda u Boltonu zbog Cahilla. Ali 99% će u Swansea, što je u ovom trenutku najbolja opcija. Bit će standardan, iskustva će dobiti, pa od sljedeće sezone da nam bude glavni u veznom redu.

Zelim vidjeti Josha u prvoj i tacka!

Žao mi je ovog momka, najbolje bi mu bilo da ode iz CFC-a da razvija sebe i svoju karijeru, jer politika kluba izgleda nije da se od igrača iz akademije prave važne klupske karike. Nemojte mi sad onu priču "nezrel je, ima 19 godina" i tako to jer je to priča za malu djecu. Ima njegovih vršnjaka i mlađih od njega koji razvaljuju nogomet već. A znate i vi koji su to igrači. Od C. Ronalda prije nekoliko godina do M. Goetzea danas. A McEachran je talent u njihovom rangu.

Uskoro će preseliti u pdf niže od ovog, jer je ovo napisao na twitteru:

[color=#444444]
[url="https://twitter.com/#!/JMcEachran20"]JMcEachran20[/url] [color=#999999][size=3]Josh McEachran[/size][/color]
[color=#999999][size=2]
[/size][/color]
[/color]
[color=#444444]
[font=Arial,]
Im not sure where im going out on loan yet! I will let you all know as soon as i do!![/font]
[/color]
On je stvarno izvrstan igrac, ali mislim da bi bilo super da ode negdje na posudbu po mogucnosti da ostane u engleskoj i da igra u prvoj postavi... Swansea bi bio idealan za njega :D
Neka ga na posudbi do sljedece sezone jer dobar je to igrac pokazat ce on sta zna a potrebno mu je utakmica. U Chelseau to ne moze dobiti mnogo zato ce se na posudbi naigrati... I nadam se od sljedece sezone da ce AVB (ili neko drugi) ozbiljno racunati na njega...
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1325830621' post='14867']
Glupo!! Zar nije bolje da igra umjesto Lamparda u prvom timu CHELSEAJA...
[/quote]

Nije dovoljan samo talenat da se igra u prvom timu...
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1325830621' post='14867']
Glupo!! Zar nije bolje da igra umjesto Lamparda u prvom timu CHELSEAJA...
[/quote]
Nismo rekli da nebi trebao da igra u prvom teamu, ali posto sam skoro siguran da nebi igrao u prvom teamu bolje po njega da ide na posudbu ;)
[quote name='sisa01' timestamp='1325849332' post='14897'] Nismo rekli da nebi trebao da igra u prvom teamu, ali posto sam skoro siguran da nebi igrao u prvom teamu bolje po njega da ide na posudbu ;)[/quote]

X

samo da igra

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.