10. januar 2023.3 god. comment_337791 53 minutes ago, BT14 said: Ma odlican je svakako, da hoće zabiti sad protiv Fulhama da vidimo hocel pokazat orla hahahaha.. I zbog cega je to smesno, izvini molim te ? Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337793 Smiješno jer mi se čini da svi švicarci tako slave golove il ne zabija niko sem Xhake i Shaqikirija. Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337803 Samo ta dva albanca tako slave i lichtsteiner cini mi se. Nego jel uvreda to neka srbima ili? Sta im znaci to? Jel ima razlike u orlu i 3 prsta? Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337805 Koliko sam ja shvatio, znak za "veliku" albaniju. Srbi koriste za svasta 3 prsta iz nekog razloga, pa je zbunjujuce. Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337806 Ljudi su danas previse osjetljivi, neko te krivo pogleda i odmah pocinje paljba. Neka slavi gol kako ko zeli. Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337808 Mene kao Srbina ne pogadja pokazivanje dvoglavog orla od strane njih. Ako Svajcarce ne pogadja to da covek proslavlja grbom nepostojece velike albanije, jos koja nije sama Svajcarska, mene jos manje pogadja. A sve je kulminiralo nakon onog drona na JNA, a do tad je npr. Mitroglu proslavljao tako, pa nikog nije bilo briga. Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337809 Jbg, srednji prst kita, 2 prsta u Engleskoj nemoj pokazivati isto. Tako da svasta nesto covjek izmislio kako uvrijediti drugu osobu Prijavi
11. januar 2023.3 god. comment_337837 Ma smiješno mi je iskreno, jednom sjedio s nekim likovima na kafi, pokazo slučajno tri prsta ko što ga pokazuju pravoslavci lik se upalio, držo mi lekciju po sata zašto ne trebamo mi muslimani tako pokazivati. Po meni takvo tumačenje znači da posmatraš ljude ko plemena u kamenom dobu. Prijavi
11. januar 2023.3 god. comment_337840 25 minutes ago, BT14 said: Ma smiješno mi je iskreno, jednom sjedio s nekim likovima na kafi, pokazo slučajno tri prsta ko što ga pokazuju pravoslavci lik se upalio, držo mi lekciju po sata zašto ne trebamo mi muslimani tako pokazivati. Po meni takvo tumačenje znači da posmatraš ljude ko plemena u kamenom dobu. Ma to kada sa pogresnim ljudima sjedis, tj. ljudima bez humora. Meni je to normala za zajebanciju, ne mislim stvarno, pa da me neko napada Ljudi se danas lahko uvrijede, thin skin jbg. Prijavi
12. januar 2023.3 god. comment_337879 Mislim da je to jedna od top gluposti muslimana sa našeg područja, način na koji dižeš tri prsta, totalno nebitna stvar. Što se i proslava gola tiče, neka slavi kako ko hoće, meni su oni plesovi jedino malo retardirani, mada i to zavisi od plesa do plesa. Tipa kad je Jesus neki gol slavio i plazio se ko kerče to mi je bilo debilno. Jedini gest koji ne bi trebao biti dozvoljen je nacistički i to je to, ostalo je sve preseravanje likova kojima to smeta Nego diablo, što se ne smije u engleskoj pokazivati dva prsta ? Prijavi
12. januar 2023.3 god. comment_337887 Pa da nije to iz filma najmracniji cas, valjda se tako zove, kada dva prsta pokazuje Oldman. Tada mu asistentkinja kaze da dva prsta znaci ,,nabijem te"! Mozda gresim. Prijavi
12. januar 2023.3 god. comment_337889 3 hours ago, Kun Aguer0 said: Nego diablo, što se ne smije u engleskoj pokazivati dva prsta ? Fakticki fuck off. Historijski zanimljivo, jer je nastala kada su se su ratovali sa Francuzima. Francuzi su njihovim strijelcima sjekli ta 2 prsta, da ne bi mogli koristiti luk i strijelu, jer su bili toliko ucinkoviti. I ostali strijelci su poceli im pokazivati 2 prsta tokom borbi i tako ostade. Uglavnom kada odes u Englesku, nemoj narucivati dvije pive sa kaziprstom i srednjim prstom, inace mozes dobiti po guzici Prijavi
13. januar 2023.3 god. comment_337996 Naravno da se i on povrijedio. Cudilo bi me da nije. Kod nas prati samo one sto igraju iole dobro, mozes se kladiti na to da ce se povrijediti u roku od iduce dvije-tri utakmice. Sudeci po povredi, nema njega mjesec, dva. Moguce da ce ubrzati sa Caicedom sad, kao sto su uradili sa Felixom poslije povreda Sterlinga i Pulisica. Prijavi
13. januar 2023.3 god. comment_338015 I onda ovdje kazu sto ne igra svaku, sto ga odmara Nisu igraci roboti, do neki dan jedva odigrao 60 minuta, sad se ocekuje od njega da igra svaki mec. Eto, dobili ste jos jednu povredu. Prijavi
13. januar 2023.3 god. comment_338052 Taman izgleda kao da smo dobili nenadano pojačanje i onda ozljeda. Trebat će čistku neku napravit i u medicinksom timu, ovo je nevjerojatno koliko imamo ozljeda. U vrime Eve skoro pa i nismo ima li ozljeda, zadnje 2-3 godine krcato. Prijavi
14. januar 2023.3 god. comment_338070 3 hours ago, ja13 said: Taman izgleda kao da smo dobili nenadano pojačanje i onda ozljeda. Trebat će čistku neku napravit i u medicinksom timu, ovo je nevjerojatno koliko imamo ozljeda. U vrime Eve skoro pa i nismo ima li ozljeda, zadnje 2-3 godine krcato. Kad uvode nova takmičenja, jebo im isus mater samo da je para. I kad se to prvenstveno igralo u pola klupskih obaveza. I liga nacija smeće od takmičenja. Prijavi
9. februar 2023.3 god. comment_340098 Da li je kod njega u pitanju obična posudba ili ima neki mandatory future fee ili tako nešto po kojem bi ga mogli dovesti na ljeto ? Prijavi
9. februar 2023.3 god. comment_340104 On i Enzo bi bili odlična kombinacija, s obzirom da je ovaj pravi destruktivac i da se od njega svakako ne očekuje mnogo u napadu. Ono što nam je problem što treba još jedan veznjak koji zna iznijeti loptu. Kovačić je ok za to, npr. Prijavi
9. februar 2023.3 god. comment_340110 Ja ga vidim u formacijama 4231 i 343 u tandemu sa nekim. Prijavi
9. februar 2023.3 god. comment_340123 6 hours ago, Kun Aguer0 said: Da li je kod njega u pitanju obična posudba ili ima neki mandatory future fee ili tako nešto po kojem bi ga mogli dovesti na ljeto ? Imamo opciju za kupovinu, cini mi se oko 30 mil eura. 14 hours ago, BT14 said: džaba, money mase opet starta Ma ja, odmah ga stavi cim se vrati iz povrede Sta ga ima stediti, neka odmah umre nakon 45 minuta, pa cemo ga cekati 2 mjeseca ponovo, nije problem. Prijavi
9. februar 2023.3 god. comment_340140 To svakako, ali neka barem igra kada moze, a ne poslije prvog treninga. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.