Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Denis Zakaria (2022-2023, 11 nastupa)

Istaknuti odgovori

53 minutes ago, BT14 said:

Ma odlican je svakako, da hoće zabiti sad protiv Fulhama da vidimo hocel pokazat orla hahahaha..

I zbog cega je to smesno, izvini molim te ?

• Odgovori 84
  • Pregledi 3,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ma umor. Mala slina nema snage za cijelu tekmu u ovom ležernijem tempu-smješno.. Šta koji kurac trenira uopće, ako trenira ikako, pa bar bi snage jedan mrljavi profesionalac trebao imati, i k tome još

• K'o Mikel jbt 😮

• Omiljeni dio utakmice mi je kad Zakaria ustane na zagrijavanje.

Objavljene slike

Samo ta dva albanca tako slave i lichtsteiner cini mi se.

Nego jel uvreda to neka srbima ili?

Sta im znaci to?

Jel ima razlike u orlu i 3 prsta?

Mene kao Srbina ne pogadja pokazivanje dvoglavog orla od strane njih. Ako Svajcarce ne pogadja to da covek proslavlja grbom nepostojece velike albanije, jos koja nije sama Svajcarska, mene jos manje pogadja. A sve je kulminiralo nakon onog drona na JNA, a do tad je npr. Mitroglu proslavljao tako, pa nikog nije bilo briga. 

Ma smiješno mi je iskreno, jednom sjedio s nekim likovima na kafi, pokazo slučajno tri prsta ko što ga pokazuju pravoslavci lik se upalio, držo mi lekciju po sata zašto ne trebamo mi muslimani tako pokazivati. Po meni takvo tumačenje znači da posmatraš ljude ko plemena u kamenom dobu. 

25 minutes ago, BT14 said:

Ma smiješno mi je iskreno, jednom sjedio s nekim likovima na kafi, pokazo slučajno tri prsta ko što ga pokazuju pravoslavci lik se upalio, držo mi lekciju po sata zašto ne trebamo mi muslimani tako pokazivati. Po meni takvo tumačenje znači da posmatraš ljude ko plemena u kamenom dobu. 

Ma to kada sa pogresnim ljudima sjedis, tj. ljudima bez humora. Meni je to normala za zajebanciju, ne mislim stvarno, pa da me neko napada :D Ljudi se danas lahko uvrijede, thin skin jbg.

Mislim da je to jedna od top gluposti muslimana sa našeg područja, način na koji dižeš tri prsta, totalno nebitna stvar.

Što se i proslava gola tiče, neka slavi kako ko hoće, meni su oni plesovi jedino malo retardirani, mada i to zavisi od plesa do plesa. Tipa kad je Jesus neki gol slavio i plazio se ko kerče to mi je bilo debilno.

Jedini gest koji ne bi trebao biti dozvoljen je nacistički i to je to, ostalo je sve preseravanje likova kojima to smeta

Nego diablo, što se ne smije u engleskoj pokazivati dva prsta ?

3 hours ago, Kun Aguer0 said:

Nego diablo, što se ne smije u engleskoj pokazivati dva prsta ?

Fakticki fuck off. Historijski zanimljivo, jer je nastala kada su se su ratovali sa Francuzima. Francuzi su njihovim strijelcima sjekli ta 2 prsta, da ne bi mogli koristiti luk i strijelu, jer su bili toliko ucinkoviti. I ostali strijelci su poceli im pokazivati 2 prsta tokom borbi i tako ostade. Uglavnom kada odes u Englesku, nemoj narucivati dvije pive sa kaziprstom i srednjim prstom, inace mozes dobiti po guzici :D

Naravno da se i on povrijedio. Cudilo bi me da nije. Kod nas prati samo one sto igraju iole dobro, mozes se kladiti na to da ce se povrijediti u roku od iduce dvije-tri utakmice.

Sudeci po povredi, nema njega mjesec, dva. Moguce da ce ubrzati sa Caicedom sad, kao sto su uradili sa Felixom poslije povreda Sterlinga i Pulisica.

Taman izgleda kao da smo dobili nenadano pojačanje i onda ozljeda. Trebat će čistku neku napravit i u medicinksom timu, ovo je nevjerojatno koliko imamo ozljeda. U vrime Eve skoro pa i nismo ima li ozljeda, zadnje 2-3 godine krcato.

3 hours ago, ja13 said:

Taman izgleda kao da smo dobili nenadano pojačanje i onda ozljeda. Trebat će čistku neku napravit i u medicinksom timu, ovo je nevjerojatno koliko imamo ozljeda. U vrime Eve skoro pa i nismo ima li ozljeda, zadnje 2-3 godine krcato.

Kad uvode nova takmičenja, jebo im isus mater samo da je para. I kad se to prvenstveno igralo u pola klupskih obaveza. I liga nacija smeće od takmičenja. 

• 4 sedmice kasnije...

On i Enzo bi bili odlična kombinacija, s obzirom da je ovaj pravi destruktivac i da se od njega svakako ne očekuje mnogo u napadu.

Ono što nam je problem što treba još jedan veznjak koji zna iznijeti loptu. Kovačić je ok za to, npr.

6 hours ago, Kun Aguer0 said:

Da li je kod njega u pitanju obična posudba ili ima neki mandatory future fee ili tako nešto po kojem bi ga mogli dovesti na ljeto ? 

Imamo opciju za kupovinu, cini mi se oko 30 mil eura.

14 hours ago, BT14 said:

džaba, money mase opet starta

Ma ja, odmah ga stavi cim se vrati iz povrede :D Sta ga ima stediti, neka odmah umre nakon 45 minuta, pa cemo ga cekati 2 mjeseca ponovo, nije problem.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.