Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Denis Zakaria (2022-2023, 11 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 84
  • Pregledi 3,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ma umor. Mala slina nema snage za cijelu tekmu u ovom ležernijem tempu-smješno.. Šta koji kurac trenira uopće, ako trenira ikako, pa bar bi snage jedan mrljavi profesionalac trebao imati, i k tome još

• K'o Mikel jbt 😮

• Omiljeni dio utakmice mi je kad Zakaria ustane na zagrijavanje.

Objavljene slike

Samo šta on i maneken iz Maroka nisu ista pozicija, tako da hoće li igrat jedan je neovisno o ovome drugome. 

Al slažem se, vrlo solidna partija, sazlužio dobit šansu u Premiershipu da vidimo od čega je zapravo prije nego ga se riješimo.

Sve i da sinosnja utakmica nije neko merilo, pocetak veoma obecava. 

Treba nam neko fizicki dominantan na sredini, jer nam Zorza obara prvi povetarac.

Treba ovog coveka koristiti redovno.

• Popularna objava
21 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Pa stani sad, je li povreda kod njega ili je samo zbog umora izašao ? Ne kontam

Ma umor. Mala slina nema snage za cijelu tekmu u ovom ležernijem tempu-smješno.. Šta koji kurac trenira uopće, ako trenira ikako, pa bar bi snage jedan mrljavi profesionalac trebao imati, i k tome još crnac brat, a poznati su po trci i zavidnim fizikalijama, uostalom i nosnice imaju šire, jbt dok spava kad udahne povuče zavjese do pola sobe, a ovamo mi izlazi u 60oj...teraj to u pičku materinu

• 2 mjeseca kasnije...
25 minutes ago, hamco said:

Kakva partija, sta je ovo. Pa ako Jorginho bude igrao prije njega, nek se klub ugasi.

odlican je, ali klub voli ojebine koje se zale i koji katastrofalno igraju. takvi su kod nas zasticena vrsta.

ne bi me cudilo da ga juve zatrazi nazad, nasi bi ga pustili bez razmisljanja.

Neko mora odgovarati za cinjenicu da je ovaj momak bio potpuno otpisan dobar dio sezone.

Okruzen ziherasima jedini veceras koji ima muda primiti loptu i okrenuti se tijelom naprijed, dodavati direktno i prema naprijed, trcati i osvajati teren.. Jednostavno dasak svjezeg vazduha.

Odlično zaista. Ne treba ga porediti sa Jorginhom jer ovo je svemirski brod za ono što smo gledali. Vidi se da je i dosta kondiciono napredovao od prvih partija, ne crkne oko 60 minute, nego trči svih 90. Ovo se mora nagraditi sa nekoliko uzastopnih partija, a njegovo je da nastavi ovako igrati i ne skida nogu sa gasa, ovo mu je super prilika da dokaže treba li ostati ili ne. Samo da se više odlučuje na šut, to je neko spomenuo i slažem se s tim.

3 hours ago, diablo_bih said:

K'o Mikel jbt 😮

ovo sto je uradio je samo djelic mikelove magije

konacno imamo mikelovog nasljednika, valjda mu niko ovo ne kaze, inace ogromno breme bi nosio na ledjima

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.