Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Denis Zakaria (2022-2023, 11 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 84
  • Pregledi 3,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ma umor. Mala slina nema snage za cijelu tekmu u ovom ležernijem tempu-smješno.. Šta koji kurac trenira uopće, ako trenira ikako, pa bar bi snage jedan mrljavi profesionalac trebao imati, i k tome još

• K'o Mikel jbt 😮

• Omiljeni dio utakmice mi je kad Zakaria ustane na zagrijavanje.

Objavljene slike

Toliko bitan da se niko nije ni sjetio da mu temu otvori a evo i neki post napiše. 

Ne znam ima li neka otkupna klauzula kao što je bilo za Saula, ili kolika mu je plata te koliko mi plaćamo. Talenat je bio prije par godina ali uvijek su taj talenat uništavale povrede. Nek mu je sa srećom

“He played for Monchengladbach in a back four as a central defender even, he can play in a back three as a defender. He can play both positions in midfield."

“He can play at even wing-back because he is fast enough and has the volume so I think giving the risks that you mentioned with Saul, he has a bit more positions to play in and a bit more of a physical profile hopefully.”

I da ne može sigurno će biti oproban na beku

Najbitnije da moze jebanog wing beka. 

Cini mi se da je ovaj isto ljevak. Solidan je bio u Gladbahu, ali to je nivo barem 3 stepenice ispod onog sto ga ceka kod nas. Igrac upitnih tehnickih sposobnosti. Sumnjivo mi je sto su ga se Talijani htjeli pod svaku cijenu rijesiti, cak i na posudbu. 

• 1 mjesec kasnije...

Koja je svrha bila dovođenje Zakarie? Ne možeš me ubijediti da profesionalni fudbaler nije u stanju odigrati 20 minuta kako treba, tu je već dva mjeseca, upoznao je suigrače, neke trenerove ideje. U čemu je problem? Momak izgleda kao stijena, tenk, a minute nije dobio.

20 minutes ago, apeiron said:

Koja je svrha bila dovođenje Zakarie? Ne možeš me ubijediti da profesionalni fudbaler nije u stanju odigrati 20 minuta kako treba, tu je već dva mjeseca, upoznao je suigrače, neke trenerove ideje. U čemu je problem? Momak izgleda kao stijena, tenk, a minute nije dobio.

Sjeti se Saula... PL je prebrz, a protiv Uniteda ne treba eksperimentisati sa likom kojeg su otjerali iz Juventusa.

46 minutes ago, Spaha said:

Sve to stoji, ali Zakaria nije minute sanse dobio. A Saul koliko je los bio, opet se naigrao.

Ne znam da se naigrao, ali kada god je igrao u jacem mecu bio je grozan. Treba napomenuti da je tek proslo 15ak meceva, pa ima dosta vremena i utakmica da ga vidimo u akciji.

• Autor

Ne treba se zavaravati, ovaj nije u Potterovim planovima i neće nikad ni biti.

Tu je do Svjetskog prvenstva tj. do januara službeno, onda će ga vratiti Juvetusu. Bacanje para.

Na kraju krajeva, toliko veznjaka imamo da može dobiti šansu samo kao zamjena za Čukuemeku u Miki maus kupu.

Ali nema smisla ni da ga ne isproba Potter, makar da mu da 20 minuta. Pa jebes mu mater, nije retardiran pa da instant nesto sjebe. Ako ne probas igraca ne mozes ni znati valjal ili ne valja.

• 2 sedmice kasnije...

Izgleda totalna nepravda prema ovom momku da je i posrani marokanski glumac dobivao minute ove sezone, a njemu nisu nijednom dali sansu.

Decko uopste nije toliko lose izgledao. Jest da igramo protiv Dinama, ali je skroz solidan bio. Cak i gol fino dade. Bas mi je drago radi njega.

Delim misljenje kolege Vajza.

Ako dobro trenira i spreman je fizicki apsolutno treba da dobije sansu, posebno sto nam fali fizikalija na sredini terena. 

Nek ovaj gol njemu bude motivacija da nastavi da radi a Potteru da nastavi da mu daje sansu.

Just now, Bari said:

Bas me zanima u koga je onako "buljio" poslije datog gola, kao da je htio reci nesto. 

Zahvalnost treneru sto je konacno dobio sansu ?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.