2. septembar 2022.4 god. comment_333472 Rođen: 20. novembra 1996. Defanzivni vezni ala Mikel. Došao na jednogodišnju pozajmicu iz Juventusa uz mogućnost otkupa. Prijavi
2. septembar 2022.4 god. comment_333473 Toliko bitan da se niko nije ni sjetio da mu temu otvori a evo i neki post napiše. Ne znam ima li neka otkupna klauzula kao što je bilo za Saula, ili kolika mu je plata te koliko mi plaćamo. Talenat je bio prije par godina ali uvijek su taj talenat uništavale povrede. Nek mu je sa srećom Prijavi
2. septembar 2022.4 god. comment_333479 Plata mu je 90 hiljada funti sedmično. Očekujem ulazak sa klupe protiv Dinama. Prijavi
2. septembar 2022.4 god. comment_333480 Ako se dobro sjecam ima otkupna, ali ona je 30 mil eura. Ovo treba da se gleda kao na Azpija, da odigra par meceva da drugi odmore i to je to. Prijavi
2. septembar 2022.4 god. Autor comment_333487 Dečko je sigurno nabrijan da se dokaže, i vjerujem da hoće ako dobije priliku. Samo ne znam da li je doveden da pravi konkurenciju Jorginhu? Jer u tom slučaju će odigrati 3 utakmice za godinu dana. Prijavi
2. septembar 2022.4 god. comment_333489 Bolje ovog tipa na pozajmicu nego bacit 50 miliona na onog iz ajaxa. Ili je novi Kovacic ili novi Saul. Prijavi
2. septembar 2022.4 god. comment_333498 “He played for Monchengladbach in a back four as a central defender even, he can play in a back three as a defender. He can play both positions in midfield." “He can play at even wing-back because he is fast enough and has the volume so I think giving the risks that you mentioned with Saul, he has a bit more positions to play in and a bit more of a physical profile hopefully.” I da ne može sigurno će biti oproban na beku Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333503 Najbitnije da moze jebanog wing beka. Cini mi se da je ovaj isto ljevak. Solidan je bio u Gladbahu, ali to je nivo barem 3 stepenice ispod onog sto ga ceka kod nas. Igrac upitnih tehnickih sposobnosti. Sumnjivo mi je sto su ga se Talijani htjeli pod svaku cijenu rijesiti, cak i na posudbu. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335494 Omiljeni dio utakmice mi je kad Zakaria ustane na zagrijavanje. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335499 Koja je svrha bila dovođenje Zakarie? Ne možeš me ubijediti da profesionalni fudbaler nije u stanju odigrati 20 minuta kako treba, tu je već dva mjeseca, upoznao je suigrače, neke trenerove ideje. U čemu je problem? Momak izgleda kao stijena, tenk, a minute nije dobio. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335505 20 minutes ago, apeiron said: Koja je svrha bila dovođenje Zakarie? Ne možeš me ubijediti da profesionalni fudbaler nije u stanju odigrati 20 minuta kako treba, tu je već dva mjeseca, upoznao je suigrače, neke trenerove ideje. U čemu je problem? Momak izgleda kao stijena, tenk, a minute nije dobio. Sjeti se Saula... PL je prebrz, a protiv Uniteda ne treba eksperimentisati sa likom kojeg su otjerali iz Juventusa. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335524 Sve to stoji, ali Zakaria nije minute sanse dobio. A Saul koliko je los bio, opet se naigrao. Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335529 46 minutes ago, Spaha said: Sve to stoji, ali Zakaria nije minute sanse dobio. A Saul koliko je los bio, opet se naigrao. Ne znam da se naigrao, ali kada god je igrao u jacem mecu bio je grozan. Treba napomenuti da je tek proslo 15ak meceva, pa ima dosta vremena i utakmica da ga vidimo u akciji. Prijavi
23. oktobar 2022.3 god. Autor comment_335531 Ne treba se zavaravati, ovaj nije u Potterovim planovima i neće nikad ni biti. Tu je do Svjetskog prvenstva tj. do januara službeno, onda će ga vratiti Juvetusu. Bacanje para. Na kraju krajeva, toliko veznjaka imamo da može dobiti šansu samo kao zamjena za Čukuemeku u Miki maus kupu. Prijavi
23. oktobar 2022.3 god. comment_335535 Ali nema smisla ni da ga ne isproba Potter, makar da mu da 20 minuta. Pa jebes mu mater, nije retardiran pa da instant nesto sjebe. Ako ne probas igraca ne mozes ni znati valjal ili ne valja. Prijavi
24. oktobar 2022.3 god. comment_335619 3 hours ago, Kun Aguer0 said: Može li igrati desnog beka ? Odigrao je par meceva Prijavi
1. novembar 2022.3 god. comment_335929 Sad su izgleda promijenili pravila, prije 2-3 sezone je Cutrone u jednom mjesecu igrao za 3 kluba. Juventus se raspada tako da je njima Zakaria potrebniji. Prijavi
2. novembar 2022.3 god. comment_335963 Izgleda totalna nepravda prema ovom momku da je i posrani marokanski glumac dobivao minute ove sezone, a njemu nisu nijednom dali sansu. Decko uopste nije toliko lose izgledao. Jest da igramo protiv Dinama, ali je skroz solidan bio. Cak i gol fino dade. Bas mi je drago radi njega. Prijavi
2. novembar 2022.3 god. comment_335964 Delim misljenje kolege Vajza. Ako dobro trenira i spreman je fizicki apsolutno treba da dobije sansu, posebno sto nam fali fizikalija na sredini terena. Nek ovaj gol njemu bude motivacija da nastavi da radi a Potteru da nastavi da mu daje sansu. Prijavi
2. novembar 2022.3 god. comment_335965 Bas me zanima u koga je onako "buljio" poslije datog gola, kao da je htio reci nesto. Prijavi
2. novembar 2022.3 god. comment_335966 Just now, Bari said: Bas me zanima u koga je onako "buljio" poslije datog gola, kao da je htio reci nesto. Zahvalnost treneru sto je konacno dobio sansu ? Prijavi
2. novembar 2022.3 god. comment_335968 Može odraditi neke minute u budućnosti, ako ga zadržimo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.