Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 11 - Blackburn Rovers (A) 05.11.2011, 16:00h

Istaknuti odgovori

jedanaestautakmica.jpg

uvodniÄar: reLo ;)

VaÅ¡a predviÄ‘anja??? Ja ne želim niÅ¡ta predviÄ‘ati jer smo pravo loÅ¡i i van forme pa tako nek bude Å¡ta će biti. ViÅ¡e se nemam razloga sekirati i nemam razloga strepiti jer dijelimo Äetvrto i peto mjesto. Da smo npr. u onoj utakmici dobili QPR-a i da smo u zadnjoj ostvarili zacrtano (pobjeda protiv Topnika), onda bi se sekirao i strepio uz pitanje "Da li ćemo biti prvaci ili ne?". Ovako vidim da nismo materijal za prvaka i nema sekiranja samo praćenje kluba :smile:

• Odgovori 80
  • Pregledi 8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pa ocekujem pobjedu, jbg sta cu drugo ocekivati... :D

Nadam se da cemo uspjeti sacuvati mrezu nakon duzeg perioda i slaviti!

COME ON YOU BLUES!!!

šteta što sport klub opet ne prenosi tekmu... :(

a nadam se pobjedi... ali pošto smo u krizi sve je moguce... tako da... neka bude šta bude...

Vjerojatno će igrati naša najjaÄa jedanaestorka i možemo oÄekivati solidan rezultat. Polako i borbeno do pobjede

Posle svega vidjenog, u prethodnih par utakmica, neocekivanih poraza, i jos neocekivanije lose igre, nezahvalno je prognozirati ishod ove utakmice. Ocekujem da ce tim igrati kao i do sada, napadacki, bez neke posebne discipline u odbrani, pogotovu od strane Luiza i Bosingve(ako bude igrao, a nadam se da nece).

Tesko je gledati voljeni klub, kako se muci, a znas da trener ne moze mnogo toga da promeni, kad se igraci na terenu ne trude dovoljno, kad nemaju zelju.

Po ne znam koji put govorim, trebamo igru svatiti ozbiljno, bez obzira na to protiv koga igramo, jak smo sastav ali kad god igramo protiv nekog mi podcjenjujem to nam ne valja, od prve minute zaigrati napadaÄki i nadati se velikom rezultatu (bez obzira što smo fasovali od Arsenala ili igrali vamo X), moramo puniti mrežu do vrha. Jedan od kolega je rekao treba odma staviti Ivanovica na beka a Romeua od prve minute.

Ocekujem 0-2 ! (Torres i Mata)

Nadam se da ćemo prestati bezglavo srljati u napad kao dosad i odraditi pametnu utakmicu, bas onakvu kao protiv Evertona u Premier ligi, jer je po meni to jedina koju smo odigrali kako treba. Cvrsto odigrati obranu, te povremeno pritisnuti Blackburn. Sa srljanjem u napad nećemo postići ništa, a velika je vjerojatnost da bi mogli primiti gol iz kontre.

Nadam se da ćemo prestati bezglavo srljati u napad kao dosad i odraditi pametnu utakmicu, bas onakvu kao protiv Evertona u Premier ligi, jer je po meni to jedina koju smo odigrali kako treba. Cvrsto odigrati obranu, te povremeno pritisnuti Blackburn. Sa srljanjem u napad nećemo postići ništa, a velika je vjerojatnost da bi mogli primiti gol iz kontre.

Slažem se, po meni bi trebali odigrati stabilno, sa puno puno više dodavanja i dobrih pasova, Ävrsto odigrati odbranu bez greške da dokažemo da nam je odbrana iole na nekom nivou.

Mahh nemoj te se sikirat ljudi biti ce to dobra utakmica, kažem vam.

U subotu nas Äeka jedno veliko iznenaÄ‘enje u to sam uvjeren ;)

Odigrat cu na kladionici Oba tima daju go , jer nam je odbrana katastrofalna .

NADAM se pobjedi ali nije nista iskljuceno :/

Tko je od poÄetka sezone do danas konstantno igrao na Chelsea oba daju gol danas je milijunaš :)

kakve sam ja sreće na kladari,da odigram oba daju gol završilo bi 0:0

ma igrat ću ja Äistu jedinicu da bar na neki naÄin pomognem voljenom klubu :D

Pobjeda Chelsea, ako oni znaju kiksat sta tek radi Blackburn, pa oni kod kuce imaju jednu pobjedu i 4 poraza, jako lose igraju tako da ocekujem da se i ne primi gol, a pobjeda moze 0-2, Torres da ga zabije i nekako sam navikao Ramires da zabija :)

šteta što sport klub opet ne prenosi tekmu... :(

a nadam se pobjedi... ali pošto smo u krizi sve je moguce... tako da... neka bude šta bude...

prenosi sport klub 3/*

kakve sam ja sreće na kladari,da odigram oba daju gol završilo bi 0:0

ma igrat ću ja Äistu jedinicu da bar na neki naÄin pomognem voljenom klubu :D

znam kako ti je

• Autor

Ovo je prvi put u zadnje dvije godine da Sportklub na svojim glavnim kanalima ( Sportklub i Sportklub+) ne prijenosi izravno Chelseaja :( Tek u nedjelju u 11:00h repriza na Sportklubu+

Ovo je prvi put u zadnje dvije godine da Sportklub na svojim glavnim kanalima ( Sportklub i Sportklub+) ne prijenosi izravno Chelseaja

Nista brate , Stream .:P

Ovo je prvi put u zadnje dvije godine da Sportklub na svojim glavnim kanalima ( Sportklub i Sportklub+) ne prijenosi izravno Chelseaja :( Tek u nedjelju u 11:00h repriza na Sportklubu+

Nije toÄno, nisu ni Norwich prenosili.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.