Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 11 - Blackburn Rovers (A) 05.11.2011, 16:00h

Istaknuti odgovori

Jbg morat cemo preko Stream , sportklub prenosi man city , sportklub + man utd , sportklub prime arsenal ..cc

Nista ostaje nam stream :)

• Odgovori 80
  • Pregledi 8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

veetle Bog, bolje neg na TV :D

Sopcast je bolji ;) stabilniji je dosta, samo moraš naći dobar channel

Ja se bez 4:0 ne mirim, ovo mora biti utakmica "buđenja". I ako ovo đubre od Torresa ovaj put ne zabije treba ga poslat u neki 4 ligaš na posudbu do kraja sezone :) barem bi klinci došli do šanse da igraju :)

Ja vjerujem da ce nam ovo biti utakmica konacno bez primljenog gola i naravno pobjedjujemo a evo zasto tako mislim:

- mi imamo dva uzastopna poraza koja se moraju prekinuti.

- primamo golove u svakoj utakmici i mislim da ce AVB poraditi na tome ovaj put.

- mi smo samo jednom sacuvali mrezu :-P ali oni nisu ni jednom... kolko´ tolko´ bolje.. :-PPP

- oni jos uvijek cekaju na svoju drugu pobjedu, ali na njihovu zalost sutra nije taj dan.

Mislim i da nezadovoljstvo navijaca, transparenti koji oni izlazu da trener Blackburna Keane dobije otkaz moze im dodatno prouzrokovati probleme u igri i motivaciji. Mi trebamo iskoristiti svaku manu i rupu da bi dosli do pobjede... oni su u vecim govnima nego mi...

Ocekujem da AVB izostavi Bosingwu i prebaci Baneta na desni bek a da stopersko mjestu zauzme DL, jer takva cetvorka po meni je i najlogicnija i najjaca. Mislim da ce Obi Mikel igrati zadnjeg veznog a ispred njega Ramires i Lampard uobicajeno, lijevo Mata, desno Sturridge a spic Torres... Treba se cuvati njihovih kontranapada i prekida... Volio bih vidjeti brzu igru sa dosta pasova..

nadam se pobjedi chelsea, da prekinemo ovaj ružan niz.

moje predviđanje 0-2.

Ocekujem pobjedu dns, ali moramo ih shvatit ozbiljno i nikako se ne opuštat i po mogućnosti napravit cleen-sheat.

http://www.chelseafc...2506847,00.html

Torres nije u prvoj... umjesto njega upada Malouda koji ce igrat na desnoj strani a Sturridge ide na centralnu poziciju... :o i umjesto Luiza upada Alex, a Ivanovic ide konacno na desni bok...

Malo sam iznenadjen sto necemo vidjet u prvoj postavi Torresa... A sta je s Luizom pošto ga nema ni na klupi???

Bravo Andre !

Torres je bio indisponiran protiv Genka, nije se vidio protiv Arsenala. Danny je zaslužio priliku na svojoj prirodnoj poziciji. Također Bosingwa se preselio na klupu, a Alex vratio u prvih 11. Bane konačno na desnom beku. Jedino bih volio da je Oriol tu mjesto Mikela ali i ovo je super. B)

Bravo Andre !

Torres je bio indisponiran protiv Genka, nije se vidio protiv Arsenala. Danny je zaslužio priliku na svojoj prirodnoj poziciji. Također Bosingwa se preselio na klupu, a Alex vratio u prvih 11. Bane konačno na desnom beku. Jedino bih volio da je Oriol tu mjesto Mikela ali i ovo je super. B)

sve u svemu bit ce ovo zanimljivo... bas me zanima kako ce Ivanovic odigrat na beku... nadam se da ce bit siguran iza i da nece pustat... Samo u svemu tome ima mi jedna zagonetka... a to je: Sta je s Luiz-om?!?

Mozda je Luiz umoran od svih onih utakmica, 2 puta po 120minuta je igrao Carling cup pa mu treba odmor, ne vidim niti jedan drugi razlog osim neke ozljede za koju neznamo :(

Ima li tko stream da ne štopa? :)

http://www.realtvsport.com/channel-3.php

Kod mene ovaj stream odličan, ne štopa nimalo :)

Vi u Zaliku imate optičke kablove...U mene ovo štopa :(

haha odakle si ti?

Kako mi je samo nezgodno gledati Cecha sa onim nosom, ali zato kapa do poda. Svaka čast care :)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.