Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 11 - Blackburn Rovers (A) 05.11.2011, 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 80
  • Pregledi 8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Iz tekme u tekmu igramo sve losije i losije, Boas se gubi u ovim postavkama. Neodlucan u zadnjoj liniji, neodlucan i u napadu!

Tek sad udje u kucu, vidim Lampard postigao gol tek u 50 i nekoj minuti, AVB malo izmjenio sastav, ajde samo da zavrsi sa pobjedom

ehhh sto volim ovakve pobjedeee ... :D i boas se naucio malo pameti nesrlja vise bezvezeee ovo je pametna igraa..alex i ivanovic zemljaaa :D svaka cast momci..samo da je elnino na kraju zakucao onu ali sve u svemu dobro jeee

Heh kako mlitava pobjeda, a Torrres omg sa pola metra reakcija mu je drama, kaze ne hrane ga loptama lol

Heh kako mlitava pobjeda, a Torrres omg sa pola metra reakcija mu je drama, kaze ne hrane ga loptama lol

lol jos je moga i pucat al ipak je da torresu koji fula :P :P :P

"Igru briši bodove piši"

Jednostavno i kratko možemo opisati današnju utakmicu. Nismo predočili neku lepršavu igru ali smo opet pobijedili. Imali smo i mi ali i oni veoma dobrih šansi. Torres jednostavno ne znam kako je ono mogao promašiti.

Ivanović fantastičan.Nadam se da je i AVB uočio da je Ivanović kvalitetniji i bolji od Bosingwe na desnom beku.

Alex zaista solidno odigrao iako smo ga kritikovali. Nije bilo grešaka što je najvažnije :)

Cech skidam kapu zaista. Čovjek je nastavio tekmu nakon onog starta i u drugom poluvremenu 2 zicera skinuo. Po meni igrač utakmice danas :)

Dobro je proslo, moglo je biti jos golova i sa njihove i sa nase strane... Sturridge i Torres fulali zicere, Bane pogodio sopstvenu precku huh kakva sreca,...

Prvo poluvrijeme dno dna, medjutim izlazak Maloude i ulazak Torresa je donijelo zivosti u igru drugog poluvremena.. Sve u svemu momci su odigrali dobro, hrabro i trudili se do zadnjeg trenutka ne bih nikome bas puno zamjerio zato sto smo pobjedili, vazna pobjeda nakon losih utakmica... ali samo da je Cole malo bolje odigrao po lijevoj strani bilo bi puno bolje za nas. Desni bek veceras na visini zadatka naravno bez Bosingwe, sta i ocekivatii.. :-DD

Vidim da ovdje samo komentarisu Torresovo fulanje, jbg desi se vec drugi put ove sezone.... .-PP mozda ste vi zatvorili oci kad je Sturridge profulao sa pola metra...

Alex zaista solidno odigrao iako smo ga kritikovali. Nije bilo grešaka što je najvažnije :)

Imao je onu jednu gresku gdje smo mogli primiti gol ali je Cech dobro procjenio...

Da li je ovo mlitava pobjeda ili ne, mene savrseno ne interesuje. Koliko takvih ima Manchester...

Najvaznije je da smo mi uzeli 3 boda, mene ne interesuje kako a tu je i clean sheet, morala je sreca jednom biti i nama saveznik. :D

Lampard gospodario sredinom. Nas Lamaprd, uvijek uz nas kada je potrebno. Ramires se trudio, trcao kao konj po obicaju :D, zadovoljan sam. Ivanovic odlican, Cech nas 2 puta vadio. I bas sam se prepao kada je ostao lezati, ali na srecu nista ozbiljno nije.

Uglavnom, 3 boda su tu! Idemo dalje!

ma cim dodje alex i nema bosingwe nemogu nam gooo datiii ..pa onda moraju ivanovicu platiti da nam on da :D :D dvaput smo bolje igrali od kad je torres usao nema te sta protiv njega recii a za mene igrac utakmice alex jest da je jednom upao gurnuo ga yakubu i mogli smo ga primitii ..ali i spasavao je covjek bas jednom je intervenisao i spasio da lopta dodje do yakubua i bio bi goo sigurno :D :D ma samo naprijed momciii najjaciii smooooooooooooo

Tri boda, clean sheet i novi gol Lampsa. Ovakve pobjede su slatke ali i veoma važne. Bravo momci ! B)

Odlična partija Ivanovića na beku, kupio sve lopte u zraku, probijao i centrirao. Iz jedne takve njegove akcije i odlične lopte u sredinu smo i poveli. Alex bio čvrst u skoku, neprelazan, ali je imao dva kiksa koji su nas mogli koštati. Cech briljantan na golu. Drago mi je da je odbrana bila na visini zadatka danas i nadam se da ćemo nastaviti tu praksu i poslije reprezentativne pauze. :D

Konačno smo i mi imali sreće. Vratilo nam se za sve one usrane promašaje i sudijske odluke. ;)

Koliko mogu da procitam, utakmica nije bila nista specijalno. Nisam se ni nadao, iskreno da vam kazem. Drago mi je jako sto je Bane igrao dobro,i sto je namestio gol. Ako se secate, i prosle sezone, kad nije islo kako treba, on je odigrao najbolje, i na par utakmica nas izvadio posteno.

Neka smo mi otisli na ovu pauzu sa pobedom, sto je jako vazno, posle svega sto se desavalo, zadnjih par nedelja. Bice vremena da se celokupna situacija analizira i popravi, u naredne dve nedelje. Dosta je reprezentativaca u redovima Celsija, tako da ce, u slucaju dobrih nastupa za nacionalne timove njima skociti moral. Kao i uvek, nadam se najboljem ;)

Just KTBFFH !!! B)

Dosta je reprezentativaca u redovima Celsija, tako da ce, u slucaju dobrih nastupa za nacionalne timove njima skociti moral.

Samo nek Bosingwi i Meirelesu ne skoči moral i sve pet. :P

Torres je ono mogao i glavom pokušat, možda bi i zabio... meni se čini kao da Torres može zabit samo neke fantastične, lijepe golove a ove kad baš treba ugurat loptu u mrežu onda mu se ne da.

Čech, skidam kapu

Terry odličan, svoj; Alex ok, par ogromnih kikseva, duguje Čechu ne gajbu nego kamion pive, Cole se trudio, moglo je i bolje u ofenzivi, malo je komplicirao previše. Ivanović sve osim onog skoro-autogola perfektno. Lampard odličan, Ramires rastrčan, Mikel solidan. Mata nešto lošiji nego inače, Sturridge fulao svašta. Torres odličan osim onog na kraju.

Meireles ok, Malouda ništa posebno.

Hrabro od AVB-a početi bez Torresa i kao da je čuo naše molitve - stavio je Baneta na beka. Mora ga se forsati na beku jer rastura tamo a Luiza na stopera jer kolko god on nestašan bio, gori od Alexa nije. Ipak, počet bez Torresa se i nije pokazalo dobrim, on je stvarno dobro igrao otkad je ušao, stvarno mi je žao što ono nije zabio.

Volim sto je Lampard usutijo kriticare,mora se nasa igra jos povecat..

3 boda su tu , to je jedino bitno, nema veze kakva je igra makar može zabrinut.Manutd je pobjedio autogolom Browna dns pa možemo i mi bit zadovoljni s ovakvom "mlitavom pobjedom".

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.