Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raphinha (Brazil, 1996)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 104
  • Pregledi 5,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Par vjencanja i par termina na stadionu i eto para za pojacanja. Jos koncert Dzejle Ramovic i bit ce i za Alonsa i Azpilicuetu.

• Ne bih ga ni besplatno dovodio. Prvo onaj cirkus na ljeto kad smo se dogovorili i nije htio da dođe, a drugo svaki put kad izađe iz igre bjesni što ne volim vidjeti.

• Dodatno su se zadužili. Neće Bayern da im proda Lewandowskog na rate jer se boje da će se u međuvremenu ugasiti.

Objavljene slike

K˝o da si nekom djetetu dao joystick i da igra master ligu u pesu nekada, i sada ono lupa k´o otvoren prozor, bez ikakve veze i smisla dovodi kako je koga vidjelo na tv-u il još bolje video isječku na instagramu..

Dovedu li ga treba zapaliti sve skupa a požar da krene s Boehlyeve kose polivene benzinom

Ne opterećujte se, neko baca udice, vidite da je prevedeno  preko tog sajta sportwitness

ja od kad pratim te vesti, nikada, ili možda samo par procenata koji se "prežvakaju" na taj način, pokažu se kao istinitim

kolko se sećam, u Brazilu postoji neki pouzdan izvor za te njihove igrače, za njega sam čuo kad je Oskar dolazio, ali sad ovo nije to

dok ne javi neko od engleza, ja se ne bih opterećivao zbog ovih katalonskih novinara

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.