6. juli 2022.4 god. comment_330286 1 hour ago, reLo said: Koliko vidim, više ga mi i ne tražimo. A i koji će nam kurac igrač koji želi isključivo u Barcu. E sad bi moćan plot twist bio da ga Barca ne može kupiti, a ni mi ga ne htjednemo. E haj onda u Arsenal. Ne ne, onda bi zaglavio u Leedsu do kraja karijere a budući da je maloumni latinoamerikanac, produžio bi ugovor i onda počeo da loče i pao kurcu za godinu dvije u najboljem slučaju bi postao neka verzija Zahe, dobar igrač ali čitavu karijeru u kurčevom klubu Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330290 Joj barce nekakve ekonomske levere otvara. Ima za par godina da se ugase Dali nenormalnu platu Frenkiju i sada ocekuju od njega da skrese istu troduplo. Da hoce jos jedan otvoriti, to bi ih u crnu rupu gurnulo zbog par transfera. Prvi lever ih pogurao za besplatne igrace, drugi za cetvrtinu ili petinu duga i 80 miliona za transfere. Izgubit ce bruku para u buducnosti zbog ovoga. Posebno ako ne osvoje nista. Prijavi
10. juli 2022.4 god. Autor comment_330458 Slažem se. Ako smo pametni, sad ćemo spustiti cijenu. Ponuditi 50 miliona ili ništa. Leeds ga sada mora prodati, a nema kome već nama. Prijavi
10. juli 2022.4 god. comment_330461 Ne bi ja Leedsu toliko spustio cijenu koliko i njemu smecaru i platu i sve bonuse smanjio, jebem i njega i Deca Prijavi
10. juli 2022.4 god. comment_330463 Realno i nema puno boljih krila koje bi mogli dovest, iako je ispao pglu mozda bi ga trebali uzet, sta znam. Sve ovisi dal ce Tuchel mijenjat formaciju ili ne, ako ce igrat kao sto smo igrali onda nam i ne treba, ako planira mijenjat, mora nekog dovest, jer mi pravo krilo nemamo. Prijavi
10. juli 2022.4 god. comment_330465 Ma ode Raphinha u Barselonu. Nadam se da samo diablo nije napisao da ce kod nas, to bi mu vec bio 743 transfer news fail. Prijavi
11. juli 2022.4 god. comment_330472 Ma nek ide.. ali mi tu nikako nije jasno kako su uspeli da produže sa Dembelejem i uzmu Rapinhu. Još čekam Lewandovskog i naše panjeve.. neverovatno. Prijavi
11. juli 2022.4 god. comment_330473 Dodatno su se zadužili. Neće Bayern da im proda Lewandowskog na rate jer se boje da će se u međuvremenu ugasiti. Prijavi
11. juli 2022.4 god. comment_330476 Sto mene Ja nisam nista pisao osim sto sam prenosio vijesti kao i ostali Ovo ce kad tad potopiti Barcu, posebno ako se ne isplate ovi transferi u vidu trofeja. Prodase sva prava zbog par transfera, a dug i dalje tu. Leedsu su htjeli poceti placati od iduce godine, sto su ovi odbili, vjerovatno ide odmah neka rata, pa kasnije druge. Novinari govore da ne mogu obojicu potpisati (demb i raph), vidjet cemo je li istina. Prijavi
11. juli 2022.4 god. comment_330477 Ovo je za istrazivanja i da nije upitanju Uefalona, ovaj klub bi dobru kaznu popio. Duzni su i bivsim i sadasnjim igracima, milione i milione i opet dovode skupa pojacanja. Kako? De Jongu npr duguju 15ak miliona, a ovamo placaju Raphinhu 75. Zatim, kako im uspijeva da npr Dembele smanji platu za 40% i prihvati kraci ugovor? Jel oni te igrace tamo drogiraju ili sta? Nevjerovatno nesto. Meni bi bilo drago da je Raphinha potpisao za nas, pojacao bi nas definitivno. Sada je pitanje, koga zaganjati za tu poziciju desnog krila? Mogao bi Odoi lakse od ocekivanog doci do prve postave, da i diablo procvjeta. Prijavi
11. juli 2022.4 god. comment_330478 29 minutes ago, njuso21 said: Mogao bi Odoi lakse od ocekivanog doci do prve postave, da i diablo procvjeta. Nemoj pred diablom slati Odoija na desno krilo. 30 minutes ago, njuso21 said: Sada je pitanje, koga zaganjati za tu poziciju desnog krila? Najlogičnija opcija je Bowen. Problem je što bi West Ham tražio puno više nego Leeds za Raphinhu. Ima Gnabry koji je dobar i prilično jeftin, ali je dešnjak. Bolje bi bilo da dođe neko ko je ljevak. Real će nam kao i svake godine pokušati uvaliti Asensija. Diaby iz Bayera je ljevak, igra i lijevo i desno, prošle sezone double-double u Bundesligi. Pokušava ga Newcastle dovesti ovi traže 60 miliona funti. Prijavi
11. juli 2022.4 god. comment_330481 Bowen je odlican, ali tesko ce ga pustiti. Mozda Antony iz Ajaxa, mozda Mahreza mozemo zaganjati, mozda Diaby, a vala na kraju krajeva moze i Pedro Neto sto se mene tice, ne moze biti gori od Ziyecha niko. Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330510 E to češikurca Mahreza da još City napunimo i još koji im transfer pomognemo. Najbolje bi bilo da im dovedemo krilo, beka i stopera a mi uzmemo njihov otpad. Neto dobar na FMu ali poslije propuštene sezone zbog povrede ne vjerujem igraču da mi je brat rođeni. Bowen dobra opcija jedino... I tako barselona koja je u bankrotu, izdaje stadion za termine, svadbe i sahrane, haman klub u stečaju. Eh ta barselona dovodi moćnom bogatom Chelsea-u dva pojačanja ispred nosa u vrijednosti od 120 miliona, potpisuje zasad jednog naseg prvotimca za free (koji ce im biti solidno pojačanje) te također uzima našeg već dogovorenog Dembela. A mi se nešto kurčimo ovde i smijemo se njima a ljudi završiše prelazni rok u julu, dovedoše sve što im treba... Dok mi od stopera imamo jednog dobrog igrača i jednog desnog WBa Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330525 Izgleda da se ova kratka saga privodi kraju, na našu sreću zaobišli smo ovog jada od igrača i njegovog agenta. Sreća pa je barsa skupila pare nekako jer ne želim u klubu igrače koji Chelsea izaberu kao drugu opciju, njemu neka je sretno da osvoji segundu kroz par sezona Prijavi
13. juli 2022.4 god. comment_330539 Imat ce barca ok ekipu. Raphinha dembele i lewandowski u napadu. Tu je i pedri, de jong ako ostane. Aubameyang, Traore, solidan napad. Bekovi im fale najvise Prijavi
13. juli 2022.4 god. comment_330543 Traore se vratio u Wolvese, a Trincao u Barcu. Krila Dembele, Raphinha, Torres i Fati, naprijed Aubameyang i možda Lewandowski. Bekove ćemo im mi riješiti. Prijavi
13. juli 2022.4 god. comment_330550 Meni samo nije jasno odakle onim majmunima pare??? Koliko su se sad prodali? Sad ce se zvat Cedevita Fc Barcelona Prijavi
13. juli 2022.4 god. comment_330553 1 hour ago, Adi said: Traore se vratio u Wolvese, a Trincao u Barcu. Krila Dembele, Raphinha, Torres i Fati, naprijed Aubameyang i možda Lewandowski. Bekove ćemo im mi riješiti. Samo sto ih nasi bekovi nece pojacat Prijavi
14. juli 2022.4 god. comment_330584 20 hours ago, Fazlija said: Meni samo nije jasno odakle onim majmunima pare??? Koliko su se sad prodali? Sad ce se zvat Cedevita Fc Barcelona Dodatno 200 miliona za tv prava. Morat ce jos da daju za dugove prema De Jongu i klubovima, jer npr imaju Liverpoolu i dalje 29 miliona da isplate i jos nekih rata od prije. Prijavi
8. maj 2023.3 god. comment_344858 ovo bi bukvalno cirkus bio. Tolike pare za tog bolida a plus krila imamo na pretek Prijavi
8. maj 2023.3 god. Popularna objava comment_344859 Ne bih ga ni besplatno dovodio. Prvo onaj cirkus na ljeto kad smo se dogovorili i nije htio da dođe, a drugo svaki put kad izađe iz igre bjesni što ne volim vidjeti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.