Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raphinha (Brazil, 1996)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 104
  • Pregledi 5,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Par vjencanja i par termina na stadionu i eto para za pojacanja. Jos koncert Dzejle Ramovic i bit ce i za Alonsa i Azpilicuetu.

• Ne bih ga ni besplatno dovodio. Prvo onaj cirkus na ljeto kad smo se dogovorili i nije htio da dođe, a drugo svaki put kad izađe iz igre bjesni što ne volim vidjeti.

• Dodatno su se zadužili. Neće Bayern da im proda Lewandowskog na rate jer se boje da će se u međuvremenu ugasiti.

Objavljene slike

Medijsko napumpavanje deca ne bi li marnuo veci ugovor od nas. Zna on vrlo dobro da barsa ne moze da parira sa ponudom. Jedino ako sam Rafinja bas bas hoce kod njih. Al ne verujem, agenti njih lako obrlate.

Deco, as of now, is STILL at Barca’s offices trying to make Raphinha to Barca possible. ( @gerardromero @LaSenyera ) #CFC

Nije ni dosao, a vec me iznervirao. Ne mora ni dolaziti sto se mene tice.

Ono sto treba da uradimo je da produzimo transfer sagu sa De Jongom, jer Barsa dok ne dobije pare od Mancestera tesko da moze da se ukljuci za Rafinju. 

52 minutes ago, Fazlija said:

Ocigledno bi frajer prije barcelonu nego nas, nek ide u propalu barcelonu jebla ga ona.

Tako i ja to vidim. Nasa ponuda pase Leedsu ali igrac bi radije u Barcelonu koja nema love da isplati ono sto klub trazi.

Em sto ne vrijedi ni blizu te cifre, em sto ne bih htio prosjecnog igraca koji nas gleda kao rezervnu varijantu.

Pogledaj ti koje je smeće taj Deco, jad igrao za nas, povukli ga kad ga je barca odjebala i tako vraća. Mater mu jebem u pičku evo. A i ovaj jad umjesto da ga odjebe i otpusti ko agenta, on šuti, što rekoste nije ni došao već me nervira.

Također lik nije na world class nivou pa da se oko njega diže neka buka, nek se jebe i on i barsa

On tek treba da se privikne na mnogo strozije zahteve. Igranje na vise frontova, mnogo tezi mecevi, i mnogo veca konstantnost u igri. On jeste pokazao da ume, ali da ume na tom nivou u kontinuitetu sa tezim rivalima jos ne.

Sam sebi nabija tenziju da ga neko odmah uzme na zub cim odigra neki los mec i to gledano iz prizme trenera a navijaca vise manje

2 minutes ago, Adi said:

Deco sad namjerno razvlači dok Barca ne proda De Jonga i ne skupi pare za njega. Ništa, sutra baciti bombu da smo zainteresovani za Bowena.

Ja bih pre drkao barsu da hocemo de jonga i da razvucemo taj transfer jos 20 ak dana i posle ih odjebes. 

Problem je što kod nas čim igrač sleti avionom u London odmah se stavlja u prvu postavu. Zato se od prvog dana stavi ogroman pritisak na igrača. Sjetimo se Havertzovog debija, sjetimo se Silvinog. Kad u Liverpool igrač dođe pomalo ulazi sa klupe i tek poslije nekog vremena završi u prvoj postavi. Zbog toga ni Diaz ni Jota nisu imali veliki pritisak.

Bukvalno to nema veze sa Frenkijem, znaci evo veceras su objavili ovo sto su prodali prava neka. Opet nemaju za zraka. Prodat ce Frenkija za 65 mil plus 20 mil bonusi, znaci imaju 65 otprilike i to ce uzeti Solera i pokusat Lewu, nemaju sigurno za Raphinhu. Ja ne znam cemu panika. Sva ova prava sto su prodali jeste da mogu prijaviti Christensena i Kessiea. Nenormalan imaju minus od 500+ mil, a trebaju sniziti na -150 sto im ni ovo nece moci pomoci.

Izbor je do nas, da li cemo uzeti jednog ili drugog igraca, nikakva barca ili arsenal ili neko deseti.

34 minutes ago, diablo_bih said:

Bukvalno to nema veze sa Frenkijem, znaci evo veceras su objavili ovo sto su prodali prava neka. Opet nemaju za zraka. Prodat ce Frenkija za 65 mil plus 20 mil bonusi, znaci imaju 65 otprilike i to ce uzeti Solera i pokusat Lewu, nemaju sigurno za Raphinhu. Ja ne znam cemu panika. Sva ova prava sto su prodali jeste da mogu prijaviti Christensena i Kessiea. Nenormalan imaju minus od 500+ mil, a trebaju sniziti na -150 sto im ni ovo nece moci pomoci.

Izbor je do nas, da li cemo uzeti jednog ili drugog igraca, nikakva barca ili arsenal ili neko deseti.

Barcelonina financijska situacija je svaki dan drugacija. Nema tu nikakve panike oko raphine, ja ne bi nikad ali nikad doveo igraca koji te drzi za rezervnu opciju. 

Uzeti Dembeleja a ovaj nek ostane u Leedsu..

Moramo se ponašati kao klub kakav smo. Nema tu cincanja pa bi pa ne bi.. odma odkazat ovaj deal.. uzeti Dembeleja i Sterlinga i to je to 🙂

Znaci ovu hakurčinu ne bih ne bih ni razmatrao prije svega jer je brazilac. Jedini brazilac kojeg sam silno htio kod nas jeste Kaka. Sve ostalo su ojebine i svi su programirani da im je cilj karijere igrati za Real ili Barcelonu.

Osim one naše budaletine Williana, koji je nikako nije imao interesa za Barcelonu kad su oni bili zagrijani u par navrata.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.