1. septembar 2022.4 god. Autor comment_333386 Zaboravio si lijevog beka Brightona koji je doveden na free Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333391 Covjek se obavezao da mora trositi i nastaviti ulagati u klub. Vidjecemo iduce sezone kako ce to izgledati. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333392 Kako mislis obavezao? Mogaonje potrositi 30 miliona umjesto 300, ne bi prekrsio nikakv ugovor ako je i bilo te stavke u njemu. Vidjet cemo. Po Dodgersima i Lakersima on je bas vlasnik koji non stop ulaze. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. Autor comment_333402 Oj sunce mu jebem, govorimo o tome na sta ulaze na ne koliko. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333403 Pa sta fali pojacanjima jebo ga dan... Sterling, Koulibaly, Cucurella, Fofana... doveo si i mlade igrace.. ok Cucurella je dobar al nije bio neophodan, medjutim ova trojica su veoma dobar pojacanja. Ne zaboravi da smo htjeli i Dembelea i Raphinhu, nudili smo cak i vece pare ali ljudi nisu htjeli preci. Sta mozes tu? Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333409 Ma dobar je Boehly, bolje da ulaže nego da je tipični škrti amer. Samo nek još uloži i u novog trenera i bit će super. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333410 Ja sam zadovoljan njime. Kad se sjetim Marine, kad su nam transferi propadali zbog milion-dva. Ovaj je doveo svakog ko je htio u Chelsea. Osim ovog zadnjeg dana prelaznog roka, jbg ne može ni Ajax pustiti igrača 5 do 12. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333413 Transfer politika ovog ljeta je bila "daj da zakrpimo što je više moguće rupa" i "daj da dovedemo par talenata u akademiju". Nisu sve rupe zakrpljene tako da će to biti politika još neko vrijeme. Nakon toga bi se trebala razviti neka strategija. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333414 42 minutes ago, hamco said: Pa sta fali pojacanjima jebo ga dan... Sterling, Koulibaly, Cucurella, Fofana... doveo si i mlade igrace.. ok Cucurella je dobar al nije bio neophodan, medjutim ova trojica su veoma dobar pojacanja. Ne zaboravi da smo htjeli i Dembelea i Raphinhu, nudili smo cak i vece pare ali ljudi nisu htjeli preci. Sta mozes tu? Ni meni nijedan od ovih igraca nije los, druga je stvar sto Tuchel nema razvijen napadacki sistem pa su nam i ovi igraci prosjek tj. Tuchel pretvara cijelu ekipu u prosjek sa svojim antifudbalom. Prijavi
2. septembar 2022.4 god. Autor comment_333443 10 hours ago, hamco said: Sterling, Koulibaly, Cucurella, Fofana... doveo si i mlade igrace.. I tu je trebalo stati, svi ti transferi su bili odlični, doduše Ćućurela je nepotreban bio, bolje da se uzela zamijena za Jamesa koju opet nemamo, Ruben može biti tu za rotaciju ali povredom Jamesa se dešava ista priča kao i prošle sezone, umire nam jedna strana instant. Dakle samo sa ovom trojicom i mladim igračima ja bih bio prezadovoljan, realno mislim da nam je propust što nismo Jesusa doveli. Raščistiš još malo škart, mada se to odradilo jako dobro plus ove manekene što nešto glume i neće da se bore za mjesto u prvih 11 lijepo prodaš. Prijavi
5. septembar 2022.4 god. comment_333778 https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-11181215/Todd-Boehlys-new-Chelsea-era-blame-huge-transfer-spend-old-regime-according-claims.html Au, kakve optuzbe. Dobro pa se pod Boehlyjem polako resavako starog skarta koji je davno doveden. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. Autor comment_333801 Dobro Tode, kad je tvoj režim tako dobar onda da odmah očekujemo i LŠ i Ligu... Ne znam šta kojeg kurca mlate sad o starom režimu i koji je kurac ovaj Saif Ruby, prvi put čujem za lika Prijavi
6. septembar 2022.4 god. Popularna objava comment_333808 10 minutes ago, Kun Aguer0 said: Dobro Tode, kad je tvoj režim tako dobar onda da odmah očekujemo i LŠ i Ligu... Ne znam šta kojeg kurca mlate sad o starom režimu i koji je kurac ovaj Saif Ruby, prvi put čujem za lika vazda ista prica u svemu i svakom poslu. ko ti je ovo radio. nije ti ovo dobro. tako isto i kod amera. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. Popularna objava comment_333810 1 minute ago, Spaha said: vazda ista prica u svemu i svakom poslu. ko ti je ovo radio. nije ti ovo dobro. tako isto i kod amera. haha al ovo je fakat ziva istina. Onaj sto glet masu nanosi na zidove krivi zidara, onaj sto krov radi krivi sve prije njega, limar koji na kraju stavlja oluke i lajsne krivi sve prije njega, nije ti pod vagu i slicno. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333858 Ajde Todd, please daj ovome otkaz da ne moram počet navijat protiv Chelsea ko u Mourinhovo doba Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_333950 Koji potez led te jebo. Iskeširaš treneru 250 miliona za transfere i uručiš mu otkaz sedam dana nakon kraja transfer roka hahahah. Ko mi je ono rekao glupi Amer na nekoj temi? Izgleda da je fakat glup. Ja budala pa ga branio. Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_333951 1 minute ago, apeiron said: Koji potez led te jebo. Iskeširaš treneru 250 miliona za transfere i uručiš mu otkaz sedam dana nakon kraja transfer roka hahahah. Ko mi je ono rekao glupi Amer na nekoj temi? Izgleda da je fakat glup. Ja budala pa ga branio. Otkud znas da je razlog samo losa igra? Mozda ima tu jos nesto, nikad necemo saznati. Ja vam odavno vec govorim, Tuchel ni na presicama nije vise isti covjek. Stalno je bio frustriran, igrace je javno kritikovao, ne znam... Meni je zao Tuchela, ali ubjedjen sam da tu ima mnogo vise od samo lose igre. Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_333952 Kad dobijes instant tolike pare ocekuje se instant rezultat. Tako je valjda u svakom poslu. Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_333960 Pravovremena reakcija, sve više mi se sviđa novi vlasnik Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_333966 Bravo kralju, tako se to radi. Dao covjek skoro 300 miliona na pojacanja. Sta je trebao, cekati dok ziheras ne ubode koji rezultat na guzove? Nije budala. Prijavi
7. septembar 2022.4 god. Autor comment_333967 3 minutes ago, Wisey said: Bravo kralju, tako se to radi. Dao covjek skoro 300 miliona na pojacanja. Sta je trebao, cekati dok ziheras ne ubode koji rezultat na guzove? Nije budala. Preko 300 kume Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_333999 Hajde Boehly ziv bio, makni nam i ovog sponzora sa dresa. Da se raja ne sprda s nama vise. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.