Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Todd Boehly, vlasnik (2022-)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 431
  • Pregledi 24 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Znači tankujemo do kraja 😂😂😂    

• Ne želim da pljujem po njemu, Eghbaliju i ostatku Uprave i ne razumem potrebu da se za sve sto se cenjenim forumasima ovde ne dopada se odmah baca drvlje i kamenje po njima.  Ljudi su došli u klu

• Nadam se da nece stati s ovakvim entuzijazmom prema klubu i fudbalu opcenito. Pozitivno sam iznenadjen angazmanom Boehlya i ekipe oko njega. Ljudi rade posao, ulazu, zele dobro klubu, gladni su uspjeh

Objavljene slike

Kako mislis obavezao? Mogaonje potrositi 30 miliona umjesto 300, ne bi prekrsio nikakv ugovor ako je i bilo te stavke u njemu.

Vidjet cemo. Po Dodgersima i Lakersima on je bas vlasnik koji non stop ulaze.

Pa sta fali pojacanjima jebo ga dan... 

Sterling, Koulibaly, Cucurella, Fofana... doveo si i mlade igrace.. ok Cucurella je dobar al nije bio neophodan, medjutim ova trojica su veoma dobar pojacanja.

Ne zaboravi da smo htjeli i Dembelea i Raphinhu, nudili smo cak i vece pare ali ljudi nisu htjeli preci. Sta mozes tu?

42 minutes ago, hamco said:

Pa sta fali pojacanjima jebo ga dan... 

Sterling, Koulibaly, Cucurella, Fofana... doveo si i mlade igrace.. ok Cucurella je dobar al nije bio neophodan, medjutim ova trojica su veoma dobar pojacanja.

Ne zaboravi da smo htjeli i Dembelea i Raphinhu, nudili smo cak i vece pare ali ljudi nisu htjeli preci. Sta mozes tu?

Ni meni nijedan od ovih igraca nije los, druga je stvar sto Tuchel nema razvijen napadacki sistem pa su nam i ovi igraci prosjek tj. Tuchel pretvara cijelu ekipu u prosjek sa svojim antifudbalom. 

• Autor
10 hours ago, hamco said:

Sterling, Koulibaly, Cucurella, Fofana... doveo si i mlade igrace..

I tu je trebalo stati, svi ti transferi su bili odlični, doduše Ćućurela je nepotreban bio, bolje da se uzela zamijena za Jamesa koju opet nemamo, Ruben može biti tu za rotaciju ali povredom Jamesa se dešava ista priča kao i prošle sezone, umire nam jedna strana instant. Dakle samo sa ovom trojicom i mladim igračima ja bih bio prezadovoljan, realno mislim da nam je propust što nismo Jesusa doveli.

Raščistiš još malo škart, mada se to odradilo jako dobro plus ove manekene što nešto glume i neće da se bore za mjesto u prvih 11 lijepo prodaš.

• Popularna objava
10 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Dobro Tode, kad je tvoj režim tako dobar onda da odmah očekujemo i LŠ i Ligu... Ne znam šta kojeg kurca mlate sad o starom režimu i koji je kurac ovaj Saif Ruby, prvi put čujem za lika

vazda ista prica u svemu i svakom poslu. ko ti je ovo radio. nije ti ovo dobro.

tako isto i kod amera.

• Popularna objava
1 minute ago, Spaha said:

vazda ista prica u svemu i svakom poslu. ko ti je ovo radio. nije ti ovo dobro.

tako isto i kod amera.

haha al ovo je fakat ziva istina. 

Onaj sto glet masu nanosi na zidove krivi zidara, onaj sto krov radi krivi sve prije njega, limar koji na kraju stavlja oluke i lajsne krivi sve prije njega, nije ti pod vagu i slicno. :D

Koji potez led te jebo. Iskeširaš treneru 250 miliona za transfere i uručiš mu otkaz sedam dana nakon kraja transfer roka hahahah.

Ko mi je ono rekao glupi Amer na nekoj temi? Izgleda da je fakat glup. Ja budala pa ga branio.

1 minute ago, apeiron said:

Koji potez led te jebo. Iskeširaš treneru 250 miliona za transfere i uručiš mu otkaz sedam dana nakon kraja transfer roka hahahah.

Ko mi je ono rekao glupi Amer na nekoj temi? Izgleda da je fakat glup. Ja budala pa ga branio.

Otkud znas da je razlog samo losa igra? Mozda ima tu jos nesto, nikad necemo saznati. Ja vam odavno vec govorim, Tuchel ni na presicama nije vise isti covjek. Stalno je bio frustriran, igrace je javno kritikovao, ne znam...

Meni je zao Tuchela, ali ubjedjen sam da tu ima mnogo vise od samo lose igre.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.