Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 17: Everton (H) 16.12. �et [20:45]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 56
  • Pregledi 1,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jesmo li mi uspjeli ikad izaci iz neke krize?

Nevjerovatno je to da moramo svaki put trenera otkaciti da bi se izvukli iz govana.
Kakva kriza bolan, daleko smo mi od krize.

Nego, bolju igru a losiju zavrsnicu nema niko od nas. Strasno.

James i Mount sta su promasili, pa da su se zajebavali nebi smjeli, al eto kod nas i to uspjeva.

Inace, super igra, samo golovi fale.

City i Liverpool iz tri sanse zabiju dva gola, a mi moramo 20 sansi propustiti da bi jedan gol zabili.
Patnja opet pred golom ali makar ovaj put igramo brze i bolje u zadnjoj trecini terena. Ima tu i dobrih sansi, Ziyech i Pulisic mnogo bolje kombinuju na malom prostoru nego Havertz, Werner i Lukaku.

Nadam se da cemo ih probiti na vrijeme u drugom poluvremenu, jer dosad smo morali voditi bar 2-0. Ako bude do 70. minute 0-0 ili ga ne daj Boze prvi primimo onda smo jebani.
Jezivo, pickasto, za svaku osudu. Kad vidim pulisica i zijeha u ustoj postavi sere mi se. Toliko beskorisni da je to cudo. Ja ne znam sta tuhel vidi u njima.

Kakva kriza bolan, daleko smo mi od krize.

Nego, bolju igru a losiju zavrsnicu nema niko od nas. Strasno.

James i Mount sta su promasili, pa da su se zajebavali nebi smjeli, al eto kod nas i to uspjeva.

Inace, super igra, samo golovi fale.

City i Liverpool iz tri sanse zabiju dva gola, a mi moramo 20 sansi propustiti da bi jedan gol zabili.

naravno da smo daleko od krize, patimo se protiv timova koje treba rutinski da rjesavamo

siti nabio leedsa ko kantu poslije nas, a evertona ce nabiti bilo ko u iducem kolu.

igraci su totalno bezidejni pred golom, sta oni vjezbaju na treningu to samo Bog zna.

Bolje i ne zasluzujemo umjesto 3:0 na poluvremenu oni promauju nemoguce stvari. Baj baj borba za titulu.
Sramotan kiks. Sramota, sramota, sramota.

Drugo poluvrijeme samo Reece i Mount igrali. Tuchelova ofanziva i dalje smijurija. Izmjene i rokade katastrofalne, svaka gora od gore. Pulisic na beka a Saul u spic je crem de la crem.

Jebo li im debeli konobar tetku svima u slezenu
Tuhel ako ima malo mozga neke igrace treba da odstrani iz tima pa makar igrao sa omladincima. Ili nek odstrani samog sebe iz kluba. Ove dve pičkice zijeh i pulisic ni za kurac nisu. A saul tek nemam reci. On nije na ovom svetu.
Čim sam vidio postavu znao sam da ovo nećemo dobiti. Počinje biti dosada sa ovim neucinkovitim napadom.

Patnja opet pred golom ali makar ovaj put igramo brze i bolje u zadnjoj trecini terena. Ima tu i dobrih sansi, Ziyech i Pulisic mnogo bolje kombinuju na malom prostoru nego Havertz, Werner i Lukaku.

Nadam se da cemo ih probiti na vrijeme u drugom poluvremenu, jer dosad smo morali voditi bar 2-0. Ako bude do 70. minute 0-0 ili ga ne daj Boze prvi primimo onda smo jebani.

To što se neko zna dodavati ne mora značiti da će zabijati golove. Ovo što Tuchel pokušava može jedino da ima Messija u najboljim danima.
JEBEM VAM MAJCINU MAJKU JEBEM VAM SVE.

Pa bolan najgora moguca ekipa trenutno, toliko osakacena povredama, znaci kvalitet Evertonih prvih 11 veceras je sredina tabele Championshipa. Totalni amateri i mi ih nismo uspjeli pobjedit.

Apzi, Alonso, Ziyech i Pulisic su za prodaju iste sekunde. Apsolutno nicemu ne sluze, znaci ne znam sta su igrali veceras.

Sramota al zaista. Dobro je Zemo napisao. Nismo materijal za titulu. Liverpul i City su trenutno ispred nas i kvalitetom i igrom. Realnost jbga.

Nismo materijal definitivno to se znalo i kada smo prvi bili, jednostavno City i Liverpul imaju drugaciji stil igre i oni su prave masine dok smo mi ekipa koja je dobra za nokaut faze i oslanja se na odbranu. 

Ovo veceras je sramota, ali sta da se radi.

Bolje odigrano nego prethodne utakmice, ali opet isto ono staro tracenje sansi pred golom, razocaravajuc rezultat. Nesto mora tu da se promeni.  Mora da se proradi na fokusu, pogotovo kad stvari ne idu  po planu. Idemo dalje, sezona se ne zavrsava nakon 17 kola.

JEBEM VAM MAJCINU MAJKU JEBEM VAM SVE.

Pa bolan najgora moguca ekipa trenutno, toliko osakacena povredama, znaci kvalitet Evertonih prvih 11 veceras je sredina tabele Championshipa. Totalni amateri i mi ih nismo uspjeli pobjedit.

Apzi, Alonso, Ziyech i Pulisic su za prodaju iste sekunde. Apsolutno nicemu ne sluze, znaci ne znam sta su igrali veceras.

Sramota al zaista. Dobro je Zemo napisao. Nismo materijal za titulu. Liverpul i City su trenutno ispred nas i kvalitetom i igrom. Realnost jbga.

Apsolutno potpisujem. I to jos sutra i to licno tuhel da ode da im spakuje kofere da odu sto pre da ih ne gledam vise. Idite igrajte u cvajte holandskoj ligi mozda vas tamo hoce.
Ja i dalje ne mogu da verujem da su oni celo drugo poluvreme izblejali a ne igrali. U 4 5 navrata vidis kako stoje nepomicno kao da je zamrznut snimak. Ne verujem sta rade budale. Klasican bezobrazluk i izdrkavanje.
  • Autor
Nisam bio u mogućnosti pogledati utakmicu i bolje je sto nisam očigledno. Mislio sam pustiti sebi sad da sagledam tekmu, ali necu da gubim zivce. Protiv ovakvog Evertona, 1-1 je sramotan rezultat. Nemamo mi ni srece, ni elana, ni znanja da se borimo sa Liverpoolom i Sitijem za titulu.

Mislim da cemo komforno biti u top 3, u nesto vise sumnjam i to dobro. Vidim prozivaju se isti igraci ko i uvijek: Saul, Barkley, Azpi, Ziyech. Najbolje je da odu na kraju za sve nas, pogotovo Saul. Taj lik je kompletan promasaj, ocekivao sam dosta od njega a on nije u stanju da odigra 20 min kako Bog zapovijeda. Ma bjezi..

Slažem se da je Saul bio 0, Azpi isto, ali zar uvijek mora biti neko scapegoat?

Uvijek je krivac neki pojedinac, a u suštini igra nema ni glave ni repa . Pokušavam naći nekog da spomenem, ali svi su mi juče išli na živce, dodaju se 40 metara od gola, ako jedan pas ode unaprijed sljedeći će unazad, ili kada neko probije po boku, uradi lažnjak i oslobodi se igrača umjesto da to iskoristi samo se vrati unazad i dođe mu na isto.

Prvo poluvrijeme i nekako, ali u drugom kad očekuješ da stisnu oni su se izgubili. Svaka čast svim igračima ovog tima, ali N'Golo je sam na jednom nivou iznad svih njih. Onda ostale možemo nabrajati.

Pa dovoljna su ta 3-4 igraca da jebu citavu koncepciju. S kim je juce mogao Mount kombinovati, odigrati neku akciju? Svaki dodir s loptom su Ziyech i Pulisic sjebali. Isto vazi i za Azpija i Alonsa, Saula, pa cak jeni RLC juce bio katastrofalan.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.