Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1347529171' post='78000']
da mu se je dalo prostora sigurno bi pokazao puno vise... poslije atletica evo još jedna utakmica u kojoj je bez vecih problema zaustavljen... ali unatoc tome imao je par dobrih poteza i odigrao je ok...
[/quote]

Slazem se dobro su ga zatvorili u obje utakmice, ali mislim da protivnicima to nece vise biti lako, jer kad po krilima budu Moses i Marin i ako Mata bude onaj stari odma ce biti vise prostora, jednostavno protiv Atletika su duplirali jedinu pravu prijetnju, a uskoro ce trebati duplirati i Mosesa koji je brz a i odlican dribler isto tako Marin po lijevoj, jos ako bude Oscar igrao mjesto Lampsa eto problema za svakog protivnik.
Danas je mogao riješiti utakmicu na kraju, a i na početku. Imao jedan nedosuđeni penal.
[quote name='hunter' timestamp='1347739310' post='78431']
Danas je mogao riješiti utakmicu na kraju, a i na početku. [b]Imao jedan nedosuđeni penal.[/b]
[/quote]

si siguran?!?

btw. ima neko snimku... po mojem kolko sam vidio nema govora o penalu...

inace jedini odigrao na razini... malo srece faljelo da nam dovede pobjedu... ali ne moze i ne smije on sam igrat u klubu... :/
ok utakmicu odigrao za nas je moga bit suden jedan penal al nema veze inace onaj zadnji promaasasj stteta mogao postat heroj

Eden Hazard now has 4 Man of the Match awards in the Premier League. Magnificent.
Vidjeh sinoć tu rabonu, šteta što nismo igrali kod kuće da ga publika nagradi aplauzom za to, a ne one seljačine ništa...

Inače dobar je bio, ali ga nije išao šut u 2 navrata. Jbg biće bolje, povratkom Mate i nadam se Oscaru, Mosesu, Studgeu...
4. put igrac utakmice. Ovo mi daje dojam da je on jedini plavac koji se trudi i dobro igra... Sramota za ostale, novi igrac a svaku utakmicu najbolji pojedinac na terenu...

Svaka cast...
Neka se ostali ogledaju...
[quote name='ADiS' timestamp='1347798497' post='78546']
[b]4. put igrac utakmice.[/b] Ovo mi daje dojam da je on jedini plavac koji se trudi i dobro igra... Sramota za ostale, novi igrac a svaku utakmicu najbolji pojedinac na terenu...

Svaka cast...
Neka se ostali ogledaju...
[/quote]
Izvor ?
Promašio je pobjedu pred kraj tekme, a čini mi se da je imao zicer i u prvom poluvremenu. Jebiga, dešava se i najboljima. Šteta za to, prilike se moraju koristiti.
[quote name='Elao' timestamp='1347789990' post='78515']
Odma me podsjeti
[media]http://www.youtube.com/watch?v=bZxXx6QmP1s[/media]
[/quote]

I mene majkem, baš kreno postavit... Baš sliče jedan na drugog.. abd hazard bude ko j.cole možda i bolji
[quote name='Wisey' timestamp='1347811190' post='78597']
Promašio je pobjedu pred kraj tekme, a čini mi se da je imao zicer i u prvom poluvremenu. Jebiga, dešava se i najboljima. Šteta za to, prilike se moraju koristiti.
[/quote]

odma na početku tekme... Torres gurnuo odličnu loptu preko cijele polovice za ramiresa, Ramires uposlio Hazzarda koji puca sa 10 metara udaljenosti i Cezar mu fenomenalno brani...

imao je te dvije šanse koje je jednostavno morao zabit... ali šta ceš..., necemo mu ovo zamjerit... ipak je bio jedini koji se trudio...
http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/2395-predsjednik-lillea-hazard-ce-zavrsiti-u-barceloni.html

Za 3-4 sezone vjerovatno ili Barca ili Real. Prije Real nego Barca :P

Meni ne smeta, dosta će se naigrat kod nas, cijena neće biti manja od 60 milki, osim ako mu ugovor istekne ili bar bude pri kraju. Do tada će mali Charly Musonda odrast i preuzet njegovu ulogu :P mali je talentovaniji od Edena. Ako ne on ima Žeremi Boga, možda i neko treći :P

Uglavnom, ne treba se sikirati ;)
Ma kakva Barca,suplje price.
Chelsea nije Arsenal da prodaje zvijezde u usponu u najboljim godinama.Hazard ako se ikad proda to ce biti tamo kad bude imao 32-33 godine(primjer Drogba,Anelka).
[quote name='VahaCFC' timestamp='1347974239' post='78856']
Ma kakva Barca,suplje price.
Chelsea nije Arsenal da prodaje zvijezde u usponu u najboljim godinama.Hazard ako se ikad proda to ce biti tamo kad bude imao 32-33 godine(primjer Drogba,Anelka).
[/quote]

Vidjet ćemo, al et ja sam siguran da će otići ranije ;)
Bezveze se opterećujete s tim. Hazard je dragulj, igrač plemenitog kova a mi imamo priliku uživati u njegovoj igri i to za naš voljeni klub. Zašto se zamarati s bilo čim drugim ?

Inače jedva čekam dan kad će on, Mata i Oscar zaigrati skupa.
Realno osim "želje da igra u barceloni" ne vidim ni jedan drugi razlog da neko ode iz chelsea u barcu ili real, tu imaju trofeje, enormne plaće, popularnost, šta još hoće? Još su mu tu u chelseaju prijatelji iz repke..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.