Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='lukaku18' timestamp='1346025424' post='74308']
koliko ja znam torres je izborio penal
[/quote]
malo se zezno, a da li bi tako incace bilo, covjek izbori penal, isti taj i zabije gol iz penala i to mu dodje da je sam sebi asistirao
  • Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

[url="http://www.premierleague.com/en-gb/players/profile.statistics.html/eden-hazard"]http://www.premierleague.com/en-gb/players/profile.statistics.html/eden-hazard

A[/url]ko ne vjerujete vidite svojim vlastitim ocima ;)
kakve ono gluposti pišu na FB stranici ? Uspoređujete Modrića i Hazarda kakva idiotarija .Ko da usporedite Alonsa i Ronalda ,pa zar tako glup može netko biti i redom govoriti kako je Hazard bolji u asistima,nezz golovima... pa normalno je da će biti kada igra sasvim druge pozicije od Modrića,MODRIĆ JE CM !!! molim lijepo admina (neznam ih) da obrišu takav post !!ispričavam se za ovo "glup" morao sam reći
[quote name='lOrd vOldemort' timestamp='1346095351' post='74538']
kakve ono gluposti pišu na FB stranici ? Uspoređujete Modrića i Hazarda kakva idiotarija .Ko da usporedite Alonsa i Ronalda [b],pa zar tako glup može netko biti i redom govoriti kako je Hazard bolji u asistima,nezz golovima[/b]... pa normalno je da će biti kada igra sasvim druge pozicije od Modrića,MODRIĆ JE CM !!! molim lijepo admina (neznam ih) da obrišu takav post !!ispričavam se za ovo "glup" morao sam reći
[/quote]

nisi nista krivo rekao... pogotovo sto se tice ovog podebljanog dijela... jer ocito da se moze... zna se vec sta...
covjeku dosadilo sta sve nece vidjeti i koje usporedbe prave

neki dan gledam sliku kao barca ima 2 pobjede a real nema ni jede i na kraju pise real trolled from barca
danas je sve nekako retardirano
meni je falilo da sakom lupim u monitor, al uspio sam ostati pribran

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
kakve ono gluposti pišu na FB stranici ? Uspoređujete Modrića i Hazarda kakva idiotarija .Ko da usporedite Alonsa i Ronalda ,pa zar tako glup može netko biti i redom govoriti kako je Hazard bolji u asistima,nezz golovima... pa normalno je da će biti kada igra sasvim druge pozicije od Modrića,MODRIĆ JE CM !!! molim lijepo admina (neznam ih) da obrišu takav post !!ispričavam se za ovo "glup" morao sam reći
[/quote]

Čekaj čovječe. Uopće nije u toj mjeri važna pozicija igrača. Mislim i Hazard može igrati CM i oporavkom Marina, moglo bi se to upravo i desiti jer je Hazard pokazao izrazite playmakerske sklonosti. To jedna stvar, drug stvar uspoređivani su ne radi pozocije nego radi činjenice što je kod Abramoviča prije 2 mjeseca bilo pitanje: Modrića ili Hazarda - cijena skoro ista. Roman je izabrao Hazarda iz više razloga, i nije se pokajao niti je pogriješio. Eto to je to.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1346110888' post='74642']
Čekaj čovječe. Uopće nije u toj mjeri važna pozicija igrača. Mislim i Hazard može igrati CM i oporavkom Marina, moglo bi se to upravo i desiti jer je Hazard pokazao izrazite playmakerske sklonosti. To jedna stvar, drug stvar uspoređivani su ne radi pozocije nego radi činjenice što je kod Abramoviča prije 2 mjeseca bilo pitanje: Modrića ili Hazarda - cijena skoro ista. Roman je izabrao Hazarda iz više razloga, i nije se pokajao niti je pogriješio. Eto to je to.
[/quote]
Točno tako

[/quote]
Nemaš ti sine veze s mozgom zato i pišeš ovakve pizdarije... Koje pozicije igraju lampard, gerrard,itd pa im pogledaj statistiku i ne lupaj gluposti

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346006501' post='74147']
kako me nasmiju ovakvi nogometni strusnjaci s ovakvom visokoumnom izjavom...
[/quote]
Tebi se po nicku vidi koliko si pametan,,,
Opet ispričavam se za "glup", ali ići raditi onakve usporedbe su nerealne . Oke je raditi usporedbe zbog transfer Hazard ili Modrić u pitanju koji nam je više potrebniji, ali pritom raditi usporedbe jednoga CM igrača , kojem nije posao asistencija ili zabijanje golova VEĆ CHANCE CREATED!!!, sa jednim RMF ili AMF (ovisi što igra) je suvislo. Nama je bio potrebniji Hazard a Modriću želim sve najbolje u Realu...

Mislim i Hazard može igrati CM i oporavkom Marina, moglo bi se to upravo i desiti jer je Hazard pokazao izrazite playmakerske sklonosti.
[/quote]

moli te pojasni mi ovo
ajde essiene nauci mi se prvo citirat komentar pa onda mi se obrati...

i btw... smatram da ljudi koji omalovazavaju i pljuju po Modricu rade to iz 2 razloga:

1. ili su iskompleksirane osobe koje blate samo radi narodne pripadnosti, a ne radi igrackih sposobnosti (jer ruku na srce... Modric je dokazana svjetska klasa, a Hazard se treba tek dokazat)

2. ili su mala derista koja nemaju blage pojma o nogometu i ne shvacaju koju ulogu ima Hazard koji je AMF , a koju ulogu u timu ima Modric koji je CM... ali za ovu skupinu ima spasa... jer shvatit ce neke stvari kad odrastu...
[/quote]

Daj Cae nemoj zasmejavati narod.... Onakvu atomsku bombu od igraca da stavis na CM :huh:
Pa on bi izgubio 50% svog potencijala igrajuci povuceno u sredini... On je rodjen da bude senka napadaca, da s njim u tandemu kida protivnicke odbrane po savovima. Pa gledao si valjda utakmicu sa Toon-sima. Njemu je AMF u krvi, i nista tu ne treba dirati. pre ce Mata na CM nego Hazard.
[quote name='essien5' timestamp='1346130912' post='74648']
Nemaš ti sine veze s mozgom zato i pišeš ovakve pizdarije... Koje pozicije igraju lampard, gerrard,itd pa im pogledaj statistiku i ne lupaj gluposti
[/quote]

sine Lampard zabija više od podosta napadača svake sezone
Lampard je trenutno centralni vezni, ali imao je izrazite napadačke sklonosti kroz cijelu karijeru (kao i sada što možemo vidjeti) tako da se on UVIJEK nalazi kod protivničkog gola

Modrić nije takav tip igrača, on nije tako ofenzivno orijentiran

to što ti misliš da je to sve isto zato što na papiru piše CM, to pokazuje nedostatak nogometnog znanja kod tebe
[quote name='Whisper#2' timestamp='1346140920' post='74669']
Daj Cae nemoj zasmejavati narod.... Onakvu atomsku bombu od igraca da stavis na CM :huh:
Pa on bi izgubio 50% svog potencijala igrajuci povuceno u sredini... On je rodjen da bude senka napadaca, da s njim u tandemu kida protivnicke odbrane po savovima. Pa gledao si valjda utakmicu sa Toon-sima. [b]Njemu je AMF u krvi, i nista tu ne treba dirati. pre ce Mata na CM nego Hazard.[/b]
[/quote]

U potpunosti se slažem, a i vidjelo se da Mati paše ta uloga, manje više, još uvijek je rano govoriti bilo što, ali Eden ja puno opasniji bliže golu, možda ga Robi bude stavljao na CM samo na papiru,a vidjeli smo kakav je on libero, igra sve praktički pozicije lmf, cmf, amf, rmf, no big dil, a i na svakoj se snalazi nenormalno, jer se ne zadržava na njima previše nego odmah juri ka golu.

[quote name='chelseathebest' timestamp='1346141153' post='74674']
sine Lampard zabija više od podosta napadača svake sezone
Lampard je trenutno centralni vezni, ali imao je izrazite napadačke sklonosti kroz cijelu karijeru (kao i sada što možemo vidjeti) tako da se on UVIJEK nalazi kod protivničkog gola

Modrić nije takav tip igrača, on nije tako ofenzivno orijentiran

to što ti misliš da je to sve isto zato što na papiru piše CM, to pokazuje nedostatak nogometnog znanja kod tebe
[/quote]

Lampard je uvijek iza imao Makele-a i Essien-a pa je imao tu slobodu, a jednostavno kad je klasa taj njegov instinkt za gol/assist, jednostavno univerzalni CM/AMF pa čak i DMF je znao odigrat sasvim solidno, prije dok je više trčao.

Modrić je više igrač tipa Xabi Alonso
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346137453' post='74650']

i btw... smatram da ljudi koji omalovazavaju i pljuju po Modricu rade to iz 2 razloga:

1. ili su iskompleksirane osobe koje blate samo radi narodne pripadnosti, a ne radi igrackih sposobnosti (jer ruku na srce... Modric je dokazana svjetska klasa, a Hazard se treba tek dokazat)

2. ili su mala derista koja nemaju blage pojma o nogometu i ne shvacaju koju ulogu ima Hazard koji je AMF , a koju ulogu u timu ima Modric koji je CM... ali za ovu skupinu ima spasa... jer shvatit ce neke stvari kad odrastu...
[/quote]
Idiote ti si mene prvi citira a za tvoju informaciju imam 30 godina budalo jedna... ne citiraj me više i ne obraćaj mi se
[quote name='essien5' timestamp='1346144820' post='74706']
Idiote ti si mene prvi citira a za tvoju informaciju imam 30 godina budalo jedna... ne citiraj me više i ne obraćaj mi se
[/quote]

za svoje godine imas itekako razvijene vukabolarne osobine... ;)
[size=3][i]"I've adapted very well to life in London. You're always a bit overawed when you arrive at a club with so many big names,"[/i] he said, quoted in The Sun.[/size]
[i][size=3]"But then you tell yourself 'They are people like me with two arms and two legs'. Of course, I have respect for the players who are already here but it is down to me to tread my own path.[/size][/i]
[i][size=3]"But I had already changed countries when I went from Belgium to France, so I had made a similar step before."I told myself it would be a new country, a new culture, a new language.[/size][/i]
[i][size=3]"This is my third country and I came here to play football.[/size][/i]

[i][size=3]"Like in every club, there's an initiation song. I sang a French rap song for them and made them laugh a lot, which is the main thing.[/size][/i]

[i][size=3]"Frank Lampard was laughing when I gave my first interview in English, so that must mean everyone was laughing. But it wasn't too bad for my first time speaking English.[/size][/i]
[i][size=3]"I managed to get two or three words out and you always get away with it when you smile.[/size][/i]
[i][size=3]"I'm lucky there are two or three Francophones in the squad - Petr Cech speaks French and obviously so does Florent Malouda."[/size][/i]

[size=3]Although the vast majority of people have been impressed by Hazard's impact, the player himself feels it could have been even better.[/size]
[size=3]He could certainly have an extra goal to his name had he not unselfishly squared the ball to Branislav Ivanovic in the dying moments against Reading with the goal vacant. But Hazard is hoping the favour will be repaid.[/size]
[size=3]He added: [i]"I think my debut against Wigan could have been worse. It was my first game in the Premier League with all the intensity that goes with it.[/i][/size]
[i][size=3]"Of course, I did some good things in the first 15 minutes but not all was perfect. I still have to adapt to the English game.[/size][/i]
[i][size=3]"The game goes a bit quicker here, the reaction times are maybe a bit shorter, the challenges are stronger and the fans live for football, which is what I needed to feel.[/size][/i]

[i][size=3]"My first match at home was even better than the Wigan game.[/size][/i]
[i][size=3]"I'd never been to Stamford Bridge before. so to discover this super atmosphere and get a win was a great day for me.[/size][/i]

[i][size=3]"On the fourth goal, the Reading keeper had come up so it's true I could have tried to score. But I saw Branislav Ivanovic and Fernando Torres were free.[/size][/i]
[i][size=3]"So I told myself, 'It will be my turn in the next game'. Ivanovic is a really nice guy so I said 'You can have that one!'[/size][/i]

Momak je čvrsto na zemlji, to mi se sviđa.

ps. prestanite s vražjim Modrićem na temi ovoga čarobnjaka.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346137453' post='74650']

......
[/quote]

hahahahaa Pa covjece dok neko nesto kaze protiv Modrica odmah je iskompleksirana osoba. Tako si jednom prilikom i meni rekao ali eto presutio sam jer ne bih da ulazim u raspravu oko nebitnog Modrica.. Pa de nauci se vec jednom prihvatiti misljenja i drugih forumasa a ne odmah vrijedjati...

Je li mi ovdje svi trebamo da imamo pozitivno misljenje o Modricu i njegovoj karijeri da ne budemo iskompleksirani???
[b][color=#ff0000]Essien5 i Villas-Boas, smirite se ljudi. Zar je došlo do toga da se vrijeđamo međusobno? Ovo je tema o Hazardu, a ne o Modrića. On je gotova priča, igrač je Reala. Pa kakav god da je, Chelseajev nažalost nije.[/color][/b]
[quote name='ADiS' timestamp='1346193119' post='74968']
hahahahaa Pa covjece dok neko nesto kaze protiv Modrica odmah je iskompleksirana osoba. Tako si jednom prilikom i meni rekao ali eto presutio sam jer ne bih da ulazim u raspravu oko nebitnog Modrica.. Pa de nauci se vec jednom prihvatiti misljenja i drugih forumasa a ne odmah vrijedjati...

Je li mi ovdje svi trebamo da imamo pozitivno misljenje o Modricu i njegovoj karijeri da ne budemo iskompleksirani???
[/quote]

drugo je kad covjek da opravdanu kritiku, a sasvim drugo kad neko pljuje bez ikakvih argumenata ili cak ima nekakve argumente al ti argumenti nemaju veze s vezom... i normalno da cu popljuvat svakog tko zeli omalovazavat igraca na taj nacin... ali jbg... Modricev grijeh je taj sto je Hrvat pa ga ovdje mnogi ne vole...

ali dosta o tome... debelo silazimo s teme..

Evo nesto u vezi Hazarda... super je
[url="http://www.youtube.com/watch?v=NqbuK0j2dhs"]http://www.youtube.com/watch?v=NqbuK0j2dhs[/url]
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]"I am not here to be a star, to show off. I am here to play for my team-mates." - EH[/font][/color]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.