Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

[quote name='Blues_95' timestamp='1350741514' post='84159']
Perfektna asistencija za Matu . Inace nije ba bio na nivou .
[/quote]
Valjda je to dovoljno?Jedino da mu je nivo tri asistencije i jedan gol po mecu.
Po mom misljenju,vrlo dobra predstava.Hladan kao spricer,koristan i u odbrambenim zadacima.
[quote name='Ercov' timestamp='1350742254' post='84178']
Valjda je to dovoljno?Jedino da mu je nivo tri asistencije i jedan gol po mecu.
Po mom misljenju,vrlo dobra predstava.Hladan kao spricer,koristan i u odbrambenim zadacima.
[/quote]
Sta ces kad nas je navikao na odlicne predstave , pa nam danasnja i nije nesto :D
Imamo OScara, Matu i Hazarda... Sva trojica majstori fudbala. Ali ne mozemo od sve trojice ocekivati da na svakoj utakmici budu dobri. Imace svako svoje momente tokom duge i iscrpne sezone.
Za sad samo budimo srecni sto svi brane boje voljenog nam kluba, a rezultati ce vec doci ;)
[quote name='Whisper#2' timestamp='1350750279' post='84253']
Imamo OScara, Matu i Hazarda... Sva trojica majstori fudbala. Ali ne mozemo od sve trojice ocekivati da na svakoj utakmici budu dobri. Imace svako svoje momente tokom duge i iscrpne sezone.
Za sad samo budimo srecni sto svi brane boje voljenog nam kluba, a rezultati ce vec doci ;)
[/quote]
Siguran sam da u jednoj utakmici ne mogu zakazati sva trojica.Moguce je to,al' je veoma tesko jer to su majstori svog zanata.Protiv Juventusa Mata i Hazard malo losiji,Oscar briljirao,pa danas Oscar i Hazard slabije odigrali a Mata razvalio.
Treba to jos samo malo uigrat i bit ce nezaustavljivi.
Ma samo je ovaj pas, ljudi moji, vrijedan tih miliona. Genijalno. B-)
Inače ne brinem se ja za nešto slabije partije od onih s početka sezone, tako će to i biti. Sad su protivnici fokusirani na njega pa Mata ima prostora i to iskorištava. Kad se promijeni i počnu zatvarati Matu onda će Eden zasjati i tako ponovo u krug.
[quote name='Wisey' timestamp='1350771797' post='84354']
Ma samo je ovaj pas, ljudi moji, vrijedan tih miliona. Genijalno. B-)
Inače ne brinem se ja za nešto slabije partije od onih s početka sezone, tako će to i biti. Sad su protivnici fokusirani na njega pa Mata ima prostora i to iskorištava. Kad se promijeni i počnu zatvarati Matu onda će Eden zasjati i tako ponovo u krug.
[/quote]

U tome je sva lepota....

Nema sanse da ih svu trojicu sacuvaju B)
Kakav pas lijevom iz prve. Nas trio sve bolje i bolje izgleda a jos uvijek ne dise punim plucima sto se uigranosti tice, a mi i dalje resetamo protivnike. Samo treba zamisliti kakva ce to tek rapsodija biti dok se to jos malo pritegne.
Od svih igrača u Premiershipu, na ovom momku je napravljeno najviše prekršaja u ovoj sezoni - ukupno 23 puta do sada.
Jest kriv je za gol ali je u drugom poluvremenu jedino on i igrao . Stvorio je sam nekoliko solidnih prilika imao je i jednu 100% ali mu je Pyatov odlicno odbranio .
Ne kazem je da odlicno odigrao ali bio je za nijansu bolji od ostalih koji su bili katastrofalni .
Jest pogriješio, ali opasno se trudio da to ispravi, samo šteta što su mu kolege bili u behutu.

Nek poradi na šutu i ozbiljan je kandidat za najboljeg na svijetu, kroz neku godinu.
Ima još puno prostora za napredak, na nekoliko se stvari mora poraditi. Ne bi bilo loše kad bi neko posebno radio sa njim na par aspekata igre koje treba popraviti.
[quote name='how yes no' timestamp='1351100519' post='85050']
Također volio bih da malo više dribla, malo za raju :D majstor je u tome..
[/quote]
Moglo je to u Lillu gdje je bio glavni,nije imao konkurenciju pa je igrao slobodnije.Driblao,zabavljao se pa i kad pogrijesi nikom nista opet igra.U chelsea se prati njegov svaki potez pa stoga igra hajmo rec na sigurno.
Al' vjerujem da ce vremenom uvidjet' da to moze i da ce biti njegovih majstorija.

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1351032184' post='84896']
Bitno da se pljuje po torresu, a ne vidi se kako je Hazard danas loše odigrao. Skrivio drugi gol, gubio sigurne lopte itd. itd.
[/quote]
Samo sto je Hazard pretrcao u drugom dijelu vise nego Torres citavu utakmicu.Pa sam Eden je uputio udaraca vise nego Torres citav dosadasnji dio sezone.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.