Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ja bih za njega dao Maloudu, Kaloua i nekih 20 milki. Mislim da bi pristali. Ova dvojica ionako previse ne vrijede, jos bi se otarasili plata njihovih velikih, Lille bi dobio dva igrača i puno love ( mislim da nisu bas bogata ekipa) s kojom bi se mogli dodatno pojaÄat. Nama to nebi puno bilo, uglavnom na dobitiku bi bili.

Moje mišljenje.

Ne valja brate... Ode nam pola klupe za nastavak LS, a mogu nam zatrebati, obojica. A i Hazard ne moze nastupati u istom takmicenju za nas...

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Ne valja brate... Ode nam pola klupe za nastavak LS, a mogu nam zatrebati, obojica. A i Hazard ne moze nastupati u istom takmicenju za nas...

Ma ja samo iznio svoje mišljenje. Da li će oni ikako htjeti njega dovoditi, ko zna??

I Äini mi se da su ovi iz Lillea rekli da nema prodaje do kraja sezone, tako da...

Ja bih za njega dao Maloudu, Kaloua i nekih 20 milki. Mislim da bi pristali. Ova dvojica ionako previse ne vrijede, jos bi se otarasili plata njihovih velikih, Lille bi dobio dva igrača i puno love ( mislim da nisu bas bogata ekipa) s kojom bi se mogli dodatno pojaÄat. Nama to nebi puno bilo, uglavnom na dobitiku bi bili.

Moje mišljenje.

naprimjer povrijedi ti se Eden Hazard na nekih mjesec dana, ili dobije crveni... ko ti je alternativa, ko ce ga mijenjati a nemas jaku klupu.... previse je dva igraca plus 20 miliona, o jednom se moze govoriti...

Direktor Lille-a Vandamme je rekao da Chelsea najblize prati Hazarda. Vidjecemo sta ce biti na kraju sezone ili cak u januaru.

Mora se dovesti ili Hazard ili Neymar. :D

naprimjer povrijedi ti se Eden Hazard na nekih mjesec dana, ili dobije crveni... ko ti je alternativa, ko ce ga mijenjati a nemas jaku klupu.... previse je dva igraca plus 20 miliona, o jednom se moze govoriti...

Ali svejedno ta dva igrača nas napustaju ubrzo. Dovedes i De Bruynea i rijesen problem. Svašta se može uradit.

mijenjat će ga nico, mata, pa Äak i kakuta (ne može bit gori od kaloua i maloude)

Kao sto je kolega gore naveo Malouda bi bio odličan igrač za sastav Lilla, ali međutim postavlja se pitanje koliko pored Maloude dati para $$$ ??? ja bi dao 15 - 20 milki, šta vi mislite ??

Kao sto je kolega gore naveo Malouda bi bio odličan igrač za sastav Lilla, ali međutim postavlja se pitanje koliko pored Maloude dati para $$$ ??? ja bi dao 15 - 20 milki, šta vi mislite ??

To onda nebi prihvatili Francuzi. Najvise zbog toga sto je star Malouda. Ma i Salomona ba uz maludu i 20 milki i onda ces vidjet kako Eden potpisuje ugovor i rukuje se sa Gourlayom.

Hazard tesko u Real jer Di Maria pruža sjajne partije u zadnje vrijeme.Jucer gol i 2 asista

Nebi bio problem da je samo Di MARIA.

Oni imaju Coentraa, Marcelo, Ozil, Kaka, Ronaldo, Di Maria, Callejon (?), Benzema, Granero i Altintop. Svi oni konkurisu za tu poziciju, dakle ofanzivni vezni ili krilo, ali i sam napad. Hazard njima ne treba, ali eto šta znaš šta se može desiti.

Nebi bio problem da je samo Di MARIA.

Oni imaju Coentraa, Marcelo, Ozil, Kaka, Ronaldo, Di Maria, Callejon (?), Benzema, Granero i Altintop. Svi oni konkurisu za tu poziciju, dakle ofanzivni vezni ili krilo, ali i sam napad. Hazard njima ne treba, ali eto šta znaš šta se može desiti.

Hazardu najviše paše lijevo krilo igrat, i moze i ofanzivnog veznog..Coentrao igra na svim pozicijama, protiv Dinama igrao sa Alonsom u vezi, može i beka i lijevo krilo, Marcelo je bek,Ozil i Kaka nisu krila, Callejon je lijevo krilo,Altintop i Granero ne igraju..Al Real je poznat po tome da kupuje igrače koji njim netrebaju, tak da nikad neznaš :D

Kažem i ja nikad se ne zna. Ali sve igrače koje sam nabrojao, mogu igrati tu. I Kaka i ozil (ovaj drugi pogotovo), Marcelo najvise igra beka, ali itekako je dobar na krilu (gledo sam ga), Altintop i Granero, kžes ne igraju, ali su i dalje u timu. Stvarno njima nije potreban igrač kao Hazard, Neymar, ali oni će svejedno dovesti nekog. Real nebi bio Real da to ne radi..

Eh kad bi bilo sreće da Eden nama dođe, onda bi tek pravili dar-mar.. Hazar-Mata-Sturridge, a ispred njih Nando, uffffff

Kažem i ja nikad se ne zna. Ali sve igrače koje sam nabrojao, mogu igrati tu. I Kaka i ozil (ovaj drugi pogotovo), Marcelo najvise igra beka, ali itekako je dobar na krilu (gledo sam ga), Altintop i Granero, kžes ne igraju, ali su i dalje u timu. Stvarno njima nije potreban igrač kao Hazard, Neymar, ali oni će svejedno dovesti nekog. Real nebi bio Real da to ne radi..

Eh kad bi bilo sreće da Eden nama dođe, onda bi tek pravili dar-mar.. Hazar-Mata-Sturridge, a ispred njih Nando, uffffff

Zamisli tek da im je Mancini trener, pa bi doveo na sve te što si nabrojao još i Hazarda i Neymara, te izjavio kako mu fali ofanzivnih veznjaka :lol:

Zamisli tek da im je Mancini trener, pa bi doveo na sve te što si nabrojao još i Hazarda i Neymara, te izjavio kako mu fali ofanzivnih veznjaka :lol:

Real je masina za pravljenje novca, na svim frontovima... Dovodjenje Neymara ili Hazarda, igraca koji su zvezde u usponu bi im donelo mnogo vise nego Celsiju. Jer, jedna cinjenjica stoji, bez obzira to kakve bi partije pomenuta dvojica pruzali u Kraljevskom klubu. Oni imaju armije i armije navijaca, sirom sveta, po tome su medju prvima. A navijaci kupuju dresove, hiljade i hiljade dresova.... Realno, kad imaju toliko zvezda u klubu, boli njih uvo ako jedna od njih zakaze. Igrac se njima isplati za sezonu, dve max, samo marketingski gledano i posle ga prodaju za solidnu cifru i opet su u plusu... Malo je timova u svetu, koji mogu tako nesto, a Real to sasvim odlicno koristi.

Real je masina za pravljenje novca, na svim frontovima... Dovodjenje Neymara ili Hazarda, igraca koji su zvezde u usponu bi im donelo mnogo vise nego Celsiju. Jer, jedna cinjenjica stoji, bez obzira to kakve bi partije pomenuta dvojica pruzali u Kraljevskom klubu. Oni imaju armije i armije navijaca, sirom sveta, po tome su medju prvima. A navijaci kupuju dresove, hiljade i hiljade dresova.... Realno, kad imaju toliko zvezda u klubu, boli njih uvo ako jedna od njih zakaze. Igrac se njima isplati za sezonu, dve max, samo marketingski gledano i posle ga prodaju za solidnu cifru i opet su u plusu... Malo je timova u svetu, koji mogu tako nesto, a Real to sasvim odlicno koristi.

U potpunosti se slazem s tobom :)

Zato pokupiš neki otpadak iz Reala za kikiriki i takvi najÄešće postanu igraÄine. Tipa Sneijder, Robben i slično...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.