Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Final: Manchester City vs Chelsea [29.05. sub.] Arena sport 1 (21h)

Istaknuti odgovori

Imamo podršku jednog od najgotivnijih glumaca :D

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1398611902432002048

Također tu je i Matt Damon :D

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1398595872561172480

https://twitter.com/FrankKhalidUK/status/1398617712000225284

https://twitter.com/FrankKhalidUK/status/1398617961368281091

https://twitter.com/FrankKhalidUK/status/1398620119442526211

https://twitter.com/ChelseaFCBlogs_/status/1398619156799496193

• Odgovori 130
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ojjj i ja sam nervozan, citav dan samo citam o utakmici, gledo sam ponovo utakmice sa Cityem, statistike prethodno odigranih utakmica. Sav sam se podredio ovoj utakmici. Ajmooooooo

Iskreno nisam vaÅ¡e postove danas čitao, cijeli dan pijem da bi mogao lakÅ¡e gledati utakmicu. Evo doÅ¡ao kući istuÅ¡irat se pa paljba u kafić gdje je okupljanje navijača (da napomenem da ste me malo razočarali Å¡to niste htjeli podjeliti objavu okupljanja momaka u Zenici). 
Nadam se da ćemo se večeras zajedno svi veseliti. 

KEEP THE BLUE FLAG FLYING  HIGH ! ! ! 

Cijeli dan mi je tekma na pameti, a evo sada i nervoza me počinje hvatati.

Nenormalno me strah neuspjeha, iako sam sebi rekao da ne trebam imati velika očekivanja.

Znam da će momci dati sve od sebe, pa kako bude-bude.

Ipak je City ovdje pod mnogo većim pritiskom s obzirom da su favoriti, a i veliko breme je osvojiti prvi put ovaj trofej. Mislim da bismo mogli iskoristiti tu činjenicu i strpljivom igrom slaviti.

Sta god da se desi, treba biti ponosan na ove momke i na sve sto su nam  priredili ove sezone. Vidim neka razna poredjenja, kao 'ova sezona lici na 2008' drugi kazu da je kao 2012, ovo nije ni jedno ni drugo ova sezona je svoja. Kazu 'ova ekipa nema sanse, nisu odigrali dobro protiv Ville, Leicestera u kupu i Arsenala', a zaboravljaju sve one utakmice protiv Reala, Leicestera u ligi, Porta, Atletica, Cityja, Liverpoola, Tottenhama i ostalih. Kazu 'gubili smo mnogo vise finala u poslednjih par godina nego sto smo osvojili'. Pa sta? Vreme je da se sada uzme trofej. Sve je moguce u 90/120 minuta, bukvalno sve.

Idemo po drugog nam klempu momci I NABIJEMO CITY NA KURAC JEDNOM ZA SVA VREMENA NE MOZETE PREKO NASIH LEDJA OSVOJITI PRVOG KLEMPU #COYB

Koliko nisam bio na ovom forumu, ima barem 8+ godina. Ali jedno od najdrazih sjecanja iz 2012. je bila glavna pjesma na forumu nakon uspjeha ili velike pobjede a to je bila od Miroslava ilica - Ova noc. Eto, neka bude i danas.

Mendy-Chilwell, Rudi, Thiago, Azpi, James- Jorgi, Kante-Mount, Havertz, Werner

Ederson, Zinchenko, Stones, Diaz, Walker-Gundogan, DeBruyne, Silva, Foden,Mahrez-Sterling

Zvanicna postava na Uefinoj stranici
Igrat ce Gundo i KDB u vezi radi bolje kontrole posjeda.

Meni se svidja odabir oba trenera, mogli bi ih mozda uzeti na prekide, poprilicno im je niska postava.

Ajde momci još jednom za kraj sezone. Još jednom jako za sebe, za milione i milione navijača širom svijeta. Krv i znoj na teren ako treba. Jebo majku kad vidim poruku Drogbe i svih legendi koje su igrali u tom čuvenom finalu 2012 i onom nesretnom 2008 pa ja se jebeno nabrijem a kamoli njih 11 što će istrčati na teren. Haaaajmo svim snagama, učinite nas ponosnim i upišite se u legende klubaa. CMON YOU BLUES!

Ja da sam na nekom od njihovih mjesta nocas,pa dao bi i dusu i krv i znoj pa sta bude bude.Odigrajte muski sve vam jebem,pa sto Bog da.
Prvo zao mi je sto sam vas ispalio za uvod.
A drugo, mnogo važnije:
Finale je, nisu bitni ni sastavi, ni formacije, niti forma.
Finalni mec je spektakularan upravo zbog toga jer milion stvari moze krenuti ili na tvoju ili na stranu protivnika a da ti to mozes samo nemo da posmatras. I nema popravnog. To sto se večeras desi ostaje za istoriju, ime napisano na trofeju se ne brise nikad.
Noc koja stvarno ima cudnu moc.
Momci hrabro večeras. Pamet u glavu, dusa u zubima. Neka vam nasleđe slavne Terijeve generacije ne bude teret vec vetar u leđa, da vas nosi do slave.
Sa stitom ili na njemu.
  • Autor

Prvo zao mi je sto sam vas ispalio za uvod.
A drugo, mnogo važnije:
Finale je, nisu bitni ni sastavi, ni formacije, niti forma.
Finalni mec je spektakularan upravo zbog toga jer milion stvari moze krenuti ili na tvoju ili na stranu protivnika a da ti to mozes samo nemo da posmatras. I nema popravnog. To sto se večeras desi ostaje za istoriju, ime napisano na trofeju se ne brise nikad.
Noc koja stvarno ima cudnu moc.
Momci hrabro večeras. Pamet u glavu, dusa u zubima. Neka vam nasleđe slavne Terijeve generacije ne bude teret vec vetar u leđa, da vas nosi do slave.
Sa stitom ili na njemu.

NABIJEMO TE NA KURAC SVI, KLICKO PRVI

AJMO SAD PO TITULUUUUUUUUUUUU

Daj vise hocemol iskoristiti prave sanse, bravo za Havetza. U drugom bih uveo Pulisica radi kontri a Havetza gurnuo u vrh umjesto Wernera.
Prvo poluvrijeme perverzija. Ne samo zbog rezultata i za neutralong fana je tekma vrh.
3 ključna detalja: Promasaj Wernera, blok Rudigera i naravno gol Kaiaaa.

Ne bi imao nista protiv da ostane ovako.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.