Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Final: Manchester City vs Chelsea [29.05. sub.] Arena sport 1 (21h)

Istaknuti odgovori

Samo da vam cestitam momci svima, vjerujem da ste svi presretni kao i ja. Ne mogu vam opisat srecu. Tekma je bila napeta smrso sam nekoliko kila haha.

Hvala igracima, hvala Tuchelu, hvala Bogu sto sam navijac ovog posebnog kluba. Uzivajmo momci, uzivajmo i neka nam ova LP bude tek druga od mnogih koje cemo osvojit u narednom periodu. Jos jednom cestitke svima nama momci, zasluzili smo ovo .
  • Odgovori 130
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Koliko poseban klub majko mila...

Uzivajte ljudi, velika, istorijska noc, najveca u istoriji kluba onu mi minhensku

Na krovu jebene Evrope

Mnogo mi drago zbog dva igraca koja najvise gotivim u ovom timu. Kai Havertza i NGolo Kantea! Prvi je jednim golom otplatio sve milione a drugi je napravio od Dragaua ne oranicu nego krater da ce ima trebati mnogo kubika zemlje da ga izravnjaju!
Takodje molim da se svi javno izvinu Gospodinu Ridigeru ako su bilo sta ruzno o njemu rekli sve ove godine. Covek je sebe urezao u ovaj pehar.
Takodje molim Risa Dzejmsa da se izvini Sterlingu za ovaj seks nad njime, bilo bi korektno, imace cojek kosmare. Za Mejsona Maunta da porucim svima koji ce dati ponude od 100 i kusur milki da odjebu! Za Azpija da porucim, jel sad znate zasto je kapiten?
Tomas Tuhel je i mene razuverio u neke stvari taman da fudbal gledam iz drugog ugla. Covek je sve rizikovao zbog ovog finala. Naspanovao ih, spremio. Verovatno nije ni spavao zvog ivog finala.

Ne skidam osmijeh s lica vec dva sata hahah, hvala svim igračima, Tuchelu, ostalim trenerima, vama ljudi i ovaj forum je nešto baš posebno. Uživajte svi kao što i ja uživam i više od toga. AJMOO PLAVIIII

Plavci, braco moja srećan vam usati pehar. Davno bese vec ta 2012a, zaslužili smo da se opet ovako radujemo.

Igračima Čelsija hvala sto su ponosno nosili sveti dres, sto su izginuli svi do jednog, casno se borili i upisali imena u istoriju.
Ponosan sam na svakoga od njih, na neizmernu zelju i cvrstu volju koju su demonstrirali.
U ime svih nas u plavom, hvala vam. Zadužili ste nas za sva vremena.

Fantazija od sezone. Bilo nam je svima tesko kad je Lampard otisao, ali vrijedilo je kada se ovako sve zavrsi. Vjerujem da je i Frank potajno imao smijesak na kraju veceri.

Sinoc tako majstorska utakmica. Zadnjih 20 minuta finala ljudi nam nisu mogli sanse napraviti. Nasi svi igraci poginuli na terenu, trcali, borili se ko lavovi. Tako se igra za Celzi i tako se osvajaju trofeji.

Moram reci nakon onako gorkog ukusa te noci u Moskvi 2008. konacno se saprao skoro sav osjecaj poraza nakon ove 2 titule. 

Kad je parada hehe

Iznenadio sam se što je City krenuo bez zadnjeg veznog, očekivao sam da će Rodri ili Fernandinho biti tu, ne kažem da su zbog toga izgubili finale ali smatram da je ta odluka da se krene bez tog "osigurača" odluka o kojoj bi se moglo diskutovati. Guardiola je to tako odlučio vjerovatno iz razloga što je znao da će se susresti sa našim zidom ispred gola, vjerovatno se iz tog razloga odlučio da žrtvuje klasičnog zadnjeg veznog igrača da bi dobio u ofanzivi još jednog igrača koji može doprinijeti probijanju našeg bloka. Na kraju nisi dobili ništa, takođe igra bez klasičnog špica je nešto što oni često rade, opet kad pogledaš zapostaviti dvije tako važne pozicije poput klasičnog zadnjeg veznog i klasičnog špica je bar za mene rizično, jer takva dva tipa igrača mislim da su potrebna svakoj ekipi bez obzira koji stil fudbala forsiraju.
Ojjj sto mi idu na kurac ovi punditi i generalno svi koji ne govore nista drugo nego o tome kako je Guardiola sam sebe izbacio, overthinking once again, bez klasicnog DM bla bla bla.

Mater vam jebem niko da Tuchela spomene i da njega i njegovu taktiku pohvali.

Pa taj isto Guardiola je u dvije utakmice prije ove igrao sa Fernandinjom, pa onda sa obojicom Fernandinhom i Rodrijem i obje ispusio. Covjek u tri utakmice pokusao sve nesto drugacije i svaki put ispusio.

Jebem vam majku i Guardiolu vise, jesu smorili u picku materinu.

Pored toga što smo osvojili trofej, drago mi je što smo i začepili usta arogantnih navijača Cityja. Malo sam ulazio na njihov forum prije utakmice, svi su očekivali da će City lagano uzeti trofej i to ubjedljivim rezultatom a nama su dali skoro pa nikakve šanse. 

Drago mi je zbog toga eto, a i što smo dokazali da smo ubjedljivo najveći tim u Londonu i opravdano ističemo onaj slogan " The pride of London".

Pored toga što smo osvojili trofej, drago mi je što smo i začepili usta arogantnih navijača Cityja. Malo sam ulazio na njihov forum prije utakmice, svi su očekivali da će City lagano uzeti trofej i to ubjedljivim rezultatom a nama su dali skoro pa nikakve šanse. 

Drago mi je zbog toga eto, a i što smo dokazali da smo ubjedljivo najveći tim u Londonu i opravdano ističemo onaj slogan " The pride of London".

Ja takve ne poznajem, ne mislim na arogantne nego na navijače Citya. 

Ja sam čuo za dvojicu. Jedan ima 25 godina, a drugi 14. Slabo imaju navijača na ovim prostorima iako su igrali Džeko, Kolarov, Jovetić, Čorluka..

Ojjj sto mi idu na kurac ovi punditi i generalno svi koji ne govore nista drugo nego o tome kako je Guardiola sam sebe izbacio, overthinking once again, bez klasicnog DM bla bla bla.

Mater vam jebem niko da Tuchela spomene i da njega i njegovu taktiku pohvali.

Pa taj isto Guardiola je u dvije utakmice prije ove igrao sa Fernandinjom, pa onda sa obojicom Fernandinhom i Rodrijem i obje ispusio. Covjek u tri utakmice pokusao sve nesto drugacije i svaki put ispusio.

Jebem vam majku i Guardiolu vise, jesu smorili u picku materinu.

NAFoNRm.png

FaLiO jE zAdNjI vEzNi

Najbolja im šansa na utakmici traljav šut Mahreza u 96-oj minuti

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.