Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36: Arsenal (H) 12.05. sre. (21:15) SK1

11 član je glasao

1. 1. Da li pobedom osiguravamo top 4?

• Da
      81%
      9
    • Ne
      18%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

thumb2-chelsea-vs-arsenal-2019-uefa-euro

Å ta reći, moj neverovatan niz se nastavlja pa s toga natavljam i sa otvaranjem tema za utakmice. Naime, na noge nam dolazi Arsenal, koji predvodi glupavi Arteta. Dolaze u trenutku kada su naÅ¡i igrači preumorni, igramo svaka 3,4 dana i tempo je neverovatan. Očekujemo ipak da naÅ¡i momci to lagano reÅ¡e, a iako smo na Emiratima izgubili sada je doÅ¡lo vreme za osvetu. Uvek derbi pun naboja koji svi željno iščekuju, iako je Arsenal poslednjih godina u rangu osrednjih ekipa najkvalitetnije lige na svetu. 

MiÅ¡ljenja?  :fantom:

• Odgovori 59
  • Pregledi 2,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Prvo udaram lajk pa onda čitam  :fantom:

Ne bih podcenio Arsenal nikako bez obzira na njihovu igru ove godine, bar mi znamo da iznenadimo sami sebe sa nekim ispadima tipa WBA.

Na stranu to, brine me možda najviše taj prenatrpan raspored, moraće ovo da se iznese možda na snagu i muda, ovako gledano na papiru, imajući u vidu našu formu u zadnje vreme, usudio bih se da kažem da ovaj i ovakav Arsenal ne bi trebalo da nam predstavlja pretnju .

Nadam se nekom silovitom startu, kad bi mogli nešto u prvih pola sata igre da napravimo a posle da se povuče kočnica.

PS: Sada nam je najviÅ¡e potrebno to da neko uleti sa golovima ili barem dobrom partijom, tipa Žiru, Abraham, Zijeh, CHO 

Mislim da su Tuhel i ekipa protiv Brajtona a posebno VBA shvatili da nema malih ekipa i malih utakmica, te da nema opuštanja ako se želi ostvariti pobeda.
Ne verujem da ce Tuhel narediti neku ofanzivu od starta, mislim da ni protiv Sitija to nije bio plan al smo prvi primili gol, pa smo morali.
Arsenal je jedna izuzetno lose vodjena ekipa, ali imaju pojedince koji su kvalitetni i sposobni da kazne grešku, tako da je koncentracija preko potrebna.
Umor kod naših igrača je sveprisutan i to je potpuno razumljivo i očekivano, mnogo je snage bilo potrebno da se ostvari sve što smo uspeli u poslednje vreme.
Mislim da jedino i mogu da nas ugroze na neku nasu grešku, eventualno kontra napad i to je to.
Očekujem da TT opet malo izmeni sastav, pre svega da Kante i Timo dobiju zaslužen odmor.
Moze ovde i Kepa da uradi posao, ako ga uopšte i bude imao.
Alonso je dao gol, mislim da mu to kupuje mesto startera, mada ne bih imao nista protiv da vidim Emersona po levoj strani.
Zuma, Rudi i Azpi na stoperskim, Džejms desno.
Bili je bio dobar protiv Sitija tako da bih mu dao jos jedan start, značiće mu mnogo. Pored njega ako moze Kova, ako ne onda Maunt.
Ispred Pulisa i Cho, u napadu Abraham.
Odgovorno tvrdim da pobeda protiv Arsenala donosi top4 i olakšava posao Tuhelu u pripremi dva finala koja nas očekuju.
Svakako smo bolja ekipa, očekujem da se to i potvrdi.

U ovim derbi utakmicama nikada ne mozes otpisati neku ekipu. Arsenal jos uvijek ima kakve takve sanse da bude 7. te samim tim izbori kvalifikacije za EL.

Arsenal kao ekipa ne zna kud udara, Arteta se veoma lose snalazi protiv velikih ekipa i isuksnih menadzera, protiv Villareala su bili jako jako losi.

Volio bih da ovo odigramo pametno te da ih rjesimo lagano i time osiguramo top 4 i njima stavimo tacku na sezonu i plasman u EL.

Finale kupa je u subotu tako da nekih rotacija mora biti.

Ja bih to ovako odradio

Kepa, Azpi, Zouma, Rudi po stranama kao WB, Reece i Emerson. Sredina Gilmour sa Kovom ako je spreman ili Jorginhom koji je odmorniji od Kantea. Sto se napada tice, CHO, Kai i Tammy, eventualno Ziyech umjesto Havertza ali ne znam koga Tuchel planira za pravih 11 za finale...

E sad, Tuchel ce vjerovatno gurnuti Alonsa, CHO i Tammy ce na klupu, Kai ce igrati u napadu a iza njega Mount i Ziyech :D

Već 36. kolo, nevjerovatno kako sezona brzo prolazi. Arsenal je tim koji ni za 35 kola nije uspio da nađe idealnu kombinaciju. Štoperi se stalno mijenjaju, desni bekovi također, ne zna se koji tandem na sredini je najbolji, niti se zna ko je starter u napadu. Nekako igrači koji su veća imena igraju lošiju sezonu od onih koji nemaju neki renome. Prešli su na 4-2-3-1 i to je jedina sigurna stvar kad je njihov sastav u pitanju. Treba reći da su i oni jako umorni. Igrali su tu Ligu Europe i tek u četvrtak ispali. Moraju i oni jako do kraja jer imaju neke šanse da uhvate sedmo ili šesto mjesto. U derbijima se nisu nešto proslavili. Protiv Liverpoola i Citya se na dvije utakmice nisu pojavili. Protiv Uniteda su odigrali slabo, ali im je protivnik bio još gori. Mi smo im poklonili sve što smo mogli, a protiv Tottenhama su jedino dobro odigrali (samo u drugoj utakmici, u prvoj baš i ne).

Sve nekako ukazuje na našu pobjedu. Trebamo im se osvetiti za onaj poraz iz prvog dijela sezone, trebamo im se osvetiti i za ono finale kupa. Dobro igramo velike utakmice otkako je Tuchel tu, podjednako smo umorni kao i oni i vjerujem u širinu našeg kadra. Očekujem da na ovoj utakmici odmori Azpilicuetu, Kantea i Wernera koji su sigurni starteri protiv Leicestera, a sagorili su u posljednje vrijeme. Kovačić ako je spreman igrat će sigurno, jer su Jorginho i Kante planirani za finale kupa. Siguran sam da se uz dosta rotacija može skockati dobrih 11 koji će nadigrati Arsenal.

Mi bi s pobjedom ovde mozda i osigurali top 4, pogotovo sto imamo utakmicu sa Leicesterom koji ima duplo tezi raspored. Navaliti od pocetka pa sta bude.

Koliko god lose Arsenal izgledao u poslednje vrijeme, a evidentan je rusfaj u klubu ovo je njihov vjerovatno poslednji voz da pokusaju izboriti ucesce u EL. Pored toga radi se o gradskom derbiju i poznato je da tada moze ekipa iznenaditi i uciniti sebi satisfakciju pobjedom. Logicno, ulazimo u utakmicu kao veliki favoriti bez obzira koliko izmjesan sastav bio. Ovo je utakmica za CHO definitivno kao i Gilmoura, ubacio bi u pocetni roster jos Alonsa i Kovacica. Odmoriti igrace koji ce nositi igru protiv Sitija i sacuvati se od ozljeda.
Mislim da nije mozda bas pemetno toliko odmarati neke igrace i ostaviti ih bez utakmica tako da bih ja stavio Mounta, Havertza i Silvu da ugrabe koju minutu. Vaznije je trenutno odmoriti Wernera i Kantea, pa tama izgubili od ovih levata.

Kad skontas da nam je mozda bas poraz protiv Arsenala bio kljucan u nastavku sezone. Meni licno prvom je taj poraz najteze pao i tu sam konacno prelomio #Lampard out.

Mislim i da je upravj tada bilo jasno da se moramo sa njim rastati, a svi znamo sta je posle toga bilo.

Zamislite samo obrnutu situaciju, da smo pobjedili mozda bi Arteta dobio otkaz pa doveli Tuchela.

Ne znam koliko je za Arsenal  presudna ta Liga Europe, u zadnjih par sezona su je igrali pa je nisu uspjevali osvojiti, samo im je bila dodatni teret na ekipu i zamor igrača. Ako i ne odu u LE imat će priliku naredne sezone skoncentrisati se samo na Premiership pa možda uspiju neÅ¡to ozbljnije (ne dajem im Å¡anse ali mogu pokuÅ¡ati, uz obaveznu promjenu na trenerskoj poziciji). 

Lester igra dan ranije i očekujem da će kiksati tako da ćemo imati Å¡ansu dodatno odmaći od njih. 

TakoÄ‘er očekujem rotacije u ekipi, da igraju neki igrači koji nisu u subotu , uz Billya , CHO  

Sigurno je da treba odmoriti Wernera i Kantea pred finale.Pod obavezno da Alonso ili Emerson startuju,a vjerovatno ce Reece na drugoj strani jer nije previse istrosen..na jednog od stopera Zouma isto.Sredina Gilmour i Kovacic ili Jorginho,ako ovaj nije spreman.U napad bih CHO dao sansu od prve minute,kao i Giroudu ili Abrahamu ukoliko ih ne planira prodati obojicu na kraju sezone,a uz njih ce Havertz ili Mount poceti svakako cini mi se.
Bice rotacija, najbolja smo ekipa iz Londona godinama, i volio bih da im vratimo za ono finale FA kupa. Arsenal je los ove sezone ali derbi je derbi i nikad se ne zna. Sastav: Mendi, Aspi, Zuma, Rudiger, volio bih Emersona da vidim prije no Alonsa, mada se ovome nema sto prigovoriti, Gilmor, Mount, James, CHO, Haverc, Zijeh.

Ovdje izrotirati sastav, bitnija utakmica nam je u subotu na Wembleyu. Na ruku su nam isli rezultati rivala za top 4, tako da ce nam vjerovatno trebati cetiri boda u posljednja tri kola za sigurno mjesto u top 4 na kraju sezone.

Odmoriti Kantea, obavezno, a Jorginho i Gilmour mogu odigrati u sredini. Vjerujem da će se Kovačić oporaviti do finala kupa, tako da bismo imali odmorne Kantea i Kovačića za finale.

U napadu izmiksati, poslati CHO-a i Girouda na teren, uz Mounta i Pulišića koji bi zamijenili jedan drugog u 60. minuti kod 3:0 za nas.

U odbrani definitvno treba odmoriti Azpija, neka igraju Rudiger, Zouma i Silva. Valjda Silva može spojiti dvije utakmice u 4 dana razmaka a da ne umre.

Svakako imamo igrače koji u svakom trenutku mogu odgovoriti zadatku. Ono Å¡to je bitnije - imamo sistem. 

Pobjedom protiv Arsenala definitvno matematicki onemogucujemo West Ham da nas prestigne na tabeli,a takodje bi postavili zadatak Liverpulu da mora dobititi sve 4 preostale utakmice do kraja(sledeci im je MU) i plus da mi kiksamo kasnije da bi nas izbacili iz top 4..
Tako da,pobjeda protiv Arsenala bi nam znacajno olaksala igranje poslednja dva kola pred finale LS.

Kako u zadnje vrijeme sve ostvarujemo na teži način, bojim se da će Artetina sreća i ovaj put doći do izražaja. Bitno je samo ne primiti glupe golove kao prošli put. Jedan ako se omakne nije strašno. Pokazali smo protiv Citya da primljeni gol ne znači poraz i da smo sposobni vratiti se.

Jedan godinama na najvisem nivou nastupa, drugi golobradi mladic sa ne vise od 20ak tekmi profesionalnog fudbala i u najmanju ruku receno ne vidis nikakve razlike, a ako bas pratis onda vidis da je ovaj drugi vec sad za klasu bolji.

A treneru ne bi bilo lose da ubaci kakvog napadaca, jer inace ce do prekosutra kruziti oko 16-erca.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.