Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36: Arsenal (H) 12.05. sre. (21:15) SK1

11 član je glasao

1. 1. Da li pobedom osiguravamo top 4?

• Da
      81%
      9
    • Ne
      18%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Pretpostavio sam da ovo moze da se desi a jos vise me boli sto je od vasljivog arsenala koji ne moze da se sastavi. Nije sve gotovo al ce biti jako tesko da okrenemo.
Jorginjo no coment. Umor se vidi i sto ima ulogu na koji nije navikao ali ovo nije prvi put.
Po meni morao je nesto da izmisli kao rezerva na toj poziciji. Mozda je trebao da gura Jamesa na tog box to box da vidi moze li se snaci. Ja mislim da bi to veceras 5 puta bolje odradio. Nemamo svezinu klupu i ti mc ovi su nam jako kriticni.
  • Odgovori 59
  • Pregledi 2,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma realno Arsenal je na nivou Burnleya, vode a ne znaju ni sami kako. Mi smo toliko rezervisano usli u mec ali i dalje smo mogli postici par golova.

Ne znam koji je kurac Havertzu, za Jorginha ne vrijedi trosit slova.

U drugom treba uci Kante sto prije i mozda Giroud, nek Werner odmori.
Ubaciti klasičnog špica, pokušati tako doći do gola jer ova trojka u napadu ocigledno nema svoj dan, ne mogu vjerovati da gubimo od ovih..

Za potez Jorginha nemam riječi, amaterski.

Bukvalno, imaju vodstvo na konto greske Zorzinja i nista osim toga nisu prikazali. Nadigrali smo ih prvo poluvrijeme u svakom smislu fudbala ali opet nam se događaju problemi u zavrsnici, nista jos nije gotovo mozemo okrenuti rezultat u nasu korist sigurno. Sto kaze hamco trebalo bi Zironju ne znam cemu toliko negodovanje za njega pogotovo na forumu vecina je misljenja da on ne treba igrati ni u jednoj utakmici. Ne znam zbog cega to, Ziru ima najbolji osjecaj za zavrsnicu u Celziju ako sam u krivu ispravite me koji to igrac ima bolju. Evidentno nam nedostaje golgeter sto se moglo vidjeti u poslednji 4 utakmice gdje na 8 stopostotnih pogodimo samo jednu. 

Cinjenica je da Tuchel nema neku ofanzivnu igru. Nemastovit je, mnogo ogranicen u razmisljanju jer se striktno drzi iste formacije i time smanjuje faktor iznenadjenja. Tu lezi i najveci problem njegove taktike. Sigurno je da ce se ekipa ovako muciti svaki put kad primi prva gol.
Arsenal je tu svjesno prepustio loptu nasima nakon gola jer znaju da cemo kruziti okolo, od wing beka do wing beka i tako do kraja tekme.

Utakmica za kladionice, ovako malo truda nije bilo ni kod Lamparda jos kad pogledas kakav gol je primljen, onako nesto se ne desava ni u superligama balkanskim, dobijamo Leicester u narednom kolu doduse da bude drama za top 4 i onda se sve na kraju resava u poslednjem kolu.

Svaku prilijku su igraci ispaljivali na tribine, Havertz ne nalece na loptu kad treba, sve nekako mlitavo kao da ne zele da daju gol.

Nadigras 2 puta Reala i 2 puta Citya i onda izgubis od ovakvog Arsenala, boljih ekipa ima u championshipu od njih, nemamo ni srece masamo ciste sanse.

zma iznervirao sam se kao da je finale Lige prvaka, jebeni raspali Arsenal dobije a ne znaju ni oni kako.
Bilo je jos takvih utakmica, ne samo protiv Arsenala. I bit ce ih nazalost.
Ljudi nas procitali. Zabili gol i onda prepustili nasima loptu da kruze cijelu utakmicu.
Karakter 0. Ovo je drugi mec zbog kojeg mi je pripala muka, vba i ovaj.
Umesto da dobijes ove pacere i da ne brines za top 4, ti anuliras i zaseres brejk protiv citija, i dovodis ekipu u opasnosost da te liverpul prestigne
Sto protiv ovih gubara da izgubite, pa draze bi mi bilo da nas je Brighton dobio nego Arsenal. Koliko mrska ekipa od igraca do trenera.

Mislim da smo previse opusteno usli u utakmicu iako nosi karakter derbija. Moralo je bolje narocito od igraca koji nisu standardni a dobili su veceras priliku da se dokazu. Pojedini igraci vuku umor pogotovo Zorzinjo sto je rezultiralo padom koncetracije iz kojeg smo primili gol i moze se reci da je to bila jedina sansa za topnike da postignu gol sto su i uradili. Promasaj Haverca ne treba ni komentirati mogao je da bira ugao u koji ce sutirati, pa i da nije sutirao iz drugog koraka mogao je da napravi jos par dodatni koraka i zaobiđe golmana. Ziru je morao igrati od prve minute. Cijelu utakmicu smo bili bolji, konkretniji i opravdano favoriti međutim ne koristimo sanse i kiksamo protiv bezopasnih rivala. Arsenal je dobio prikljucak za eventualni plasman u EL sto su i trazili u ovoj utakmici iako apsolutno ne zasluzuju. Opet se pokazala tacna teza o derbiju i kvalitetu ekipa, dosadasnjim rezultatima pa i definicija samog fudbala gdje razbijes rivala i izgubis utakmicu. Okrenuti se sada Lesteru i pokusati se dokopati prvog trofeja u sezoni i nadigrati ih tri dana posle u ligi da osiguramo poziciju.

Cinjenica je da Tuchel nema neku ofanzivnu igru. Nemastovit je, mnogo ogranicen u razmisljanju jer se striktno drzi iste formacije i time smanjuje faktor iznenadjenja. Tu lezi i najveci problem njegove taktike. Sigurno je da ce se ekipa ovako muciti svaki put kad primi prva gol.
Arsenal je tu svjesno prepustio loptu nasima nakon gola jer znaju da cemo kruziti okolo, od wing beka do wing beka i tako do kraja tekme.

Ja bih vise rekao da je danas do igraca nego do Tuchela. Pa brate imali smo prilika makar 1 gol zabiti, a i generalno su mi igraci bili van ritma. I to nije bio jedan igrac nego njih vise. Chilwel, Zouma, James, Jorginho, Mount, Havert, ma svi. Neke jednostavne odluke oni su odradili veoma lose.

Jebat ga.
Da dobijemo lester oba puta bice zajebano. A ako sutra liverpul dobije mancester mi smo u velikom problemu. Jer posle mancestera mogu sve da dobiju lagano.

luzerski mentalitet

nikad vise necemo gledati onaj chelse od prije 10+ godina

jebiga, takve generacije se vise ne radjaju.

a nek su se oni jedva docekali kraj utakmice da se izljube sa wilianom.

Mozda nismo zasluzili vise od ovog poraza jer smo bili indisponirani od samog starta. Ali kako neko moze recu da nas je Arsenal izrutinirao? Jel mi gledamo isti fudbal?!

Mozda nismo zasluzili vise od ovog poraza jer smo bili indisponirani od samog starta. Ali kako neko moze recu da nas je Arsenal izrutinirao? Jel mi gledamo isti fudbal?!

Zavisi kako gledas. Ljudi su iskoristili slabost nase igre, a to je ofanziva i nedostatak kreativnosti. Uz malo srece relativno lako do bodova dosli, s obzirom da je 95% tekme proteklo u jalovom kruzenju od wing beka do wing beka.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.