Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36: Arsenal (H) 12.05. sre. (21:15) SK1

11 član je glasao

1. 1. Da li pobedom osiguravamo top 4?

• Da
      81%
      9
    • Ne
      18%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 59
  • Pregledi 2,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma nista oni nisu iskoristili nego smo im mi poklonili. Druze oni nisu pogledali prema nasem golu, jesil ti vidio kakav smo mi gol primili? Da li si vidio sta su Havertz i Mount u prvom masili i sta su Zouma i Giroud u drugom masili? Da ne pricam o tome da je ovo i dalje u pitanju Arsenal a imao samo osjecaj da igramo protiv Burnleya koji je vise sretno nego spretno dao gol i onda se branio sa svih 10 igraca iza lopte 90 minuta. Ok, svaka cast Arteti i Arsenalu, vrhunska taktika i predstava. Tuchel je karinas obicni.

Meni na kraju ne pada ovaj poraz toliko teško kad samo vidim koliko je zaista jadan ovaj Arsenal.

Imaš ekipu tipa Atletiko koja kad se brani zna šta radi, ovi jadnici ne znaju ni šta rade, ne znaju ni kako su zabili go ni kako ga nisu primili. Kako tužna ekipa majke mi, bukvalno vreća govana sa par dobrih igrača.

Niko ne zna kako su oni ovo dobili večeras, majke mi, baš me zanima Artetina mastermind analiza poslije utakmice i da li će opet da isere gomilu govana i šuplje priče kao i obično... Da li će spomenuti onaj penal iz prvog poluvremena jer uvijek kukuriče kada se Arsenalu dosudi jedan korner manje

Nece ovo nas da spusti ko sto bi nas ni pobeda ne bi digla. Jeste zajebano da izvuces rutinu i max iz ovog tima sada jer to jos nije taj kvalitet. Ali nas svakako upozorava da mozemo do kraja da odigramo jos jedan ovakav mec. Samo da ne bude taj najbitniji.
A vila je slican rival i moze da bude jako zajebato jos na gostovanju. Samo da ovi klopovi govnari puknu sutra i bice lakse.

Koliko samo sere ovaj Arsenal protiv nas u zadnjih par tekmi.

Sinoć centra ne mogu da pređu i uzmu tri boda, tekma prije toga centarsut Sake koji na kraju ispadne golčina, mada ni u toj tekmi nisu nešto pokazali. Prošla sezona, uzmu nas u finalu kupa, isto ovako ne odigraju ništa, samo su nabijali lopte na Aubu i koristili naše greške...u ligi jednom prešli centar, Kante se okliznuo Martinelli zabio...

Pa mater vam jebem sretnu

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.