Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09 - QPR (A) 23.10.2011, 17:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 98
  • Pregledi 6,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kakav gol Torresa, treba pobjedit Arsenal tko god zabio...

Danas je sve bilo protiv nas ali Drogba ipak... naviknut sam na njegove slabe živce i netolerantnost ali brate mili.. sad, kad smo ga najviše trebali... :/ razoÄarao me je.. pa nema on više 25 godina da tako leti bezglavo a i vidio je da je sudac lud u mozak.

Prijatelju moj ja sebi evo u zadnjih par sati postavljam pitanje, kako je uopšte mogao tako postupiti, bez razmišljanja ? Ako je vidio da sudac brzo poteže za kartonima pa Äak i prije njegova starta bio je već jedan crveni i penal, nije smio to sebi dozvoliti. Ali ipak danas sam ja napravio veliku grešku tako sto sam se puno istresao na njega ipak to je nasa ikona kluba i bez obzira na sve, njemu ide respect !

Drogba, hvala ti na svemu, ali više se ne možemo na tebe oslanjati. Jednostavno, istrošen si, nema u tebi one prodornosti, onog žara. Puno mi Chelsea mnogo bolje stoji sa Torresom u napadu i puno mi sigurnije izgleda jer znam da imamo nekoga ko može preći 3-4 igrača i zabiti gol, dok to Drogba nažalost više ne može.

Drogba, hvala ti na svemu, ali više se ne možemo na tebe oslanjati. Jednostavno, istrošen si, nema u tebi one prodornosti, onog žara. Puno mi Chelsea mnogo bolje stoji sa Torresom u napadu i puno mi sigurnije izgleda jer znam da imamo nekoga ko može preći 3-4 igrača i zabiti gol, dok to Drogba nažalost više ne može.

Šta kažeš da ne potpišemo novi ugovor s njim ?

Šta kažeš da ne potpišemo novi ugovor s njim ?

Ne, za klupe je uvijek dobar, kao joker, ali kao prvotimac više ne dolazi u obzir.

Može mu se dati 30 minuta po utakmici, tada je i najopasniji, dali se ne može na njega oslanjati igra cijelu utakmicu.

Lijep oproštajni govor, ali ljudi nije sve tako crno, Drogba je iskusan golgeter koji nam može pomoći onda kada se svi najmanje nadamo.

A to sto si ti rekao sve je u pravu, Drogba sa 33 godine nije vise onaj stari, ali dolaze nove generacije i novi igrači koji će nas podsjećati na njega, nova nada LUKAKU :)

Prevelika plaća da bismo ga držali na klupi ?

I da možeš ove postove prebaciti u njegovu temu da ne spamamo ovdje.

Duboki naklon za ekipu što je igrala u drugom pol.

Kakva borba, napadanje iako ih je dvojica manje, neprocjenjivo. Onako nešto nisam nikad gledao. Još jednom svaka im cast.

Bossingwa nije trebao dobiti crveni, jest bilo povlacenja zadres, ali nije cini mi se bio zadnji igrač. Mogao je komotno dati zuti. Penal što je svirao je smijesan, nista drugo.

Ali Drogba, koji ima 34 godine, toliko iskustva, ono mu nije trebalo. Iskreno volio bih da ga kazne 10 tekmi, za onu glupost. Danas me razoÄarao.

Navijači QPR-a, koji seljaci u pm.

Ništa idemo dalje, danas pokradeni, vjerovatno ćemo opet tako biti u nekoj sljedecoj tekmi. Navikli smo na to. Nažalost.

Ma treba Drogbi dat novi ugovor, sve to stoji... ali morat će on poradit na sebi da bi bio od koristi momčadi. Ovakav nam nažalost nije od koristi.

Poraditi na egu, strpljenju i sliÄnim stvarima.. nadam se da je to moguće.

Dan kad on ode biti će jedan od najtužnijih u mom životu. Uvijek će biti moj najdraži igrač, što god bilo.

Drž se Didi :(

neće proći puno vremena a već će odlučiti neku bitnu utakmicu (masu puta bitniju od ove dns,LP npr.) uvjeren sam..pa ćete se sjetiti ovih postova ovdje a i moga, nadam se..

zato pojedinci malo umjerenije u izjavama..nije sturridge dobio crveni nego didier...

jedan je drogba :angry:

naravno teško da će biti na nivou na kakvom smo ga navikli gledati, to je razumljivo..ali opet mislim da je prerano za ove vaš oproštajne govore ;)

ne znam, možda nisam dovoljno objektivan, jer definitivno mi je on najdraži igrač od kad znam za sebe..ali eto,,moje mišljenje

Didier mi je najdraži igrač otkad znam za sebe i cijelo djetinjstvo sam proveo štovajući ga kao boga, još od njegovih ranih dana u dresu Marseillea, samo sam Äekao ponedjeljak i Peticu (bivša emisija na HRT-u) da vidim njego(e) gol(ove).

Teško je prihvatiti Äinjenicu da jedna takva liÄnost odlazi, pogotovo meni koji ga imam oslikanog preko cijelog zida, a svoju kolekciju Drogbinih dresova Äuvat ću do kraja života, no treba biti objektivan i reći 'Drog days are over'.

Što se tiče te agresivnosti i nepromišljenosti, Äini mi se da bi citat iz jednog od onih superherojskih filmova išao ovako 'S velikim moćima dolazi i velika odgovornost.' Svaki igrač je dvosjekli maÄ, u ovom ili onom smislu, te svatko ima teret koji nosi sa sobom, koliko god dobar bio. Danas je to Drogba, jučer je bio Torres zbog isplaćene svote, sutra će biti netko treći. Svaki igrač ima svoj teret, mi smo Titov, nadam se prihvatili.

Za kraj da kažem da sam se samom sebi već odavno zakleo da ću otići na Titovu oproštajnu utakmicu, pa makar to bilo i u Abidjanu.

• Autor

Drogba nije što je bio, ali je i dalje legenda kluba. Čovjek nepravdu ne podnosi, danas je reagirao instiktivno što se tiče crvenog kartona, bio je u afektu, ali kad se samo sjetim kako je ljudski psovao u kameru kada smo pokradeni protiv Farcelone 2009. godine u LP. Nitko nije imao muda da psuje u kameru i da se zamjera mafiji UEFA-i, ali on jeste. I neka je! Jebi im mater svima. A i ovo danas što smo izgubili nismo izgubili što nam je Drogba falio drugo poluvrijeme, nego što se sve urotilo protiv nas i sreća, a pogotovo sudac. Ima jedna pozitivna u Drogbinom crvenom kartonu, a to je da će Torresova zamjena biti Lukaku sljedećih par utakmica ;)

Pa ne bih baš reko da je ovo bilo ono 'jebi im mater'. Više je to bio potez kojim je presudio svojoj ekipi. Hoću reći, to što je legenda ne opravdava sranje koje je napravio na ovoj utakmici.

Al opet kažem, ni to nije srž problema, nego Drogba više nije na nivou iz prošlosti. Puno je sporiji i ne može više pratiti ovaj tempo.

• Autor

Pa nisam ni rekao da je srž problema njegovo ponašanje danas. Drogba je danas reagirao kao Äovjek, a Äovjek je grešno biće. Džaba sve, ne krivim ga nimalo, Bio je isfrustriran. Jbg, nije da ga opravdavam, ali ga i ne krivim. A što se tiče njegovih partija, vidan je pad forme i mislim da će Drogba uz Lukakua biti dobar džoker s klupe. Za druge stvari i nije više nažalost :(

Carling Cup 26.10.2011

Everton - Chelsea 21:00

Admine otvori temu .. :D

Sta mislite ocemo li odmarat igrace , il ce AVB izvest najbolji sastav ? ^_^

Carling Cup 26.10.2011 Everton - Chelsea 21:00 Admine otvori temu .. :D Sta mislite ocemo li odmarat igrace , il ce AVB izvest najbolji sastav ? ^_^

tema otvorena, hvala na napomeni, sastave možete iznijeti na za to odgovarajućem topicu ;)

Pa nisam ni rekao da je srž problema njegovo ponašanje danas. Drogba je danas reagirao kao Äovjek, a Äovjek je grešno biće. Džaba sve, ne krivim ga nimalo, Bio je isfrustriran. Jbg, nije da ga opravdavam, ali ga i ne krivim. A što se tiče njegovih partija, vidan je pad forme i mislim da će Drogba uz Lukakua biti dobar džoker s klupe. Za druge stvari i nije više nažalost :(

Znaš, slažem se ja s tobom. To da je Drogba obiÄan Äovjek i da je možda bio isfrustriran, ali kao što sam već rekao, on kao igrač sa možda i najviše iskustva nije SMIO onako reagirati. Već imamo crveni i on pravi glupost za još jedan. Samo je štete donio ekipi, ništa više.

Zamisli da je Kalou to uradio, oj nemogu ni zamisliti šta bi se pisalo. Glupost je napravi, nadam se da neće više nikad.

Što se tiče karijere njegove, vidi se da on ne može više kao što je prije. Nema kretnje više, on može skoÄiti, šutati, ali kako igramo sad, nama trebaju napadači koji se puno kreću. To rade i Torres i Lukaku i Anelka, ali nažalost Didier posustaje.

Hvala Bogu da se ne pitam ništa o njegovoj budućnosti. Nit ga ovakvog držat u ekipi, a niti ga pustiti da ode. Stvarno je legenda i punonam je radosti donio kroz utakmice Chelsea. Živio Drogba!!

Jel ima kakve vjesti šta je s Matom... nažalost nisam gledao tekmu ali sam cuo sta je sve bilo i pogledo sazetke... tako da nemam komentara... -.-

samo se nadam da s Matom nije nista strasno i da ce bit ubrzo spreman... :)

nadam se da će se bar uložit žalba na crvene kartone., iako vjerujem mala korist od toga.

Drogba je pogriješio ali mislim da nema mjesta napadanju i otpisivanju kao igrača, sami smo mogli vidjet po reakciji da mu nije bila namjera, više je pokušao na loptu

Tacno se od utakmice sa Barcelonom nisam ovako nervirao. Poslije svega, krivo mi je sto neko od nasih igraca nije slomio nogu onim seljacima iz QPR-a!

A zao mi svih igraca koji su dosli igrati fudbal i odraditi posao, uzeti 3 boda jer i sa 2 igraca manje smo ih prebili, a zao mi je i Boasa. Covjek je mlad, dosao voditi Chelsea, rekao da sebi nece oprostiti ako ne osvoji sve trofeje sa Chelsea-jem sto dovoljno govori koliku odgovornost preuzima, svaku utkamicu prozivljava emotivno kao da je on na terenu, svakog igraca je ucinio boljim u odnosu na proslu sezonu, uveo novi nacin treniranja - svi igraci prezadovoljni. Sve igrace tretira isto, uvodi novi stil igre Chelsea-ja i onda treba da ga jebe u zdrav mozak jedan smrad pizda li mu materina...

Ali uvijek uz Chelsea!

Crknite dusmanI!

Utakmica je bila više nego zanimljiva,koliko god mogli kukati i s fucking 9 igrača smo ih mogli dobiti,pogotovo da Anelka nije onako smiješno razvalio u golmana.Možda me je i najviše razoÄarao Maluda koji je ušao i njie se ni vidio,ali dobro.

Tekme s malim klubovima se moraju dobijati kako god stanje bilo...

Jose mogao samo sa žutim proći. Drogba zaslužio. Idemo dalje. Sad kukati i piziditi na sudiju, neide nećemo ništa dobiti. Uputiti žalbu FA-u,koja ne pije vode,a l et vriejdi pokušati. A pogodite ko nam sudi utakmicu u srijedu?

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.