Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09 - QPR (A) 23.10.2011, 17:00h

Istaknuti odgovori

devetautakmica.jpg

uvodniÄar: CROChFan

Vaša predviÄ‘anja i da li znate hoće li Ramires igrati??? Ja oÄekujem laganu pobjedu. Je da se igra u gostima, ali kao da igramo kući. Ostajemo u istom dijelu grada. U velikom smo zamahu sada igramo odliÄno za poraz ne znamo i moramo tako da nastavimo do kraja ovog dijela sezone. Sretno Plavci.

• Odgovori 98
  • Pregledi 6,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ovo tekma trebala bi nam biti jedna od lakših u ovoj polusezoni... Pošto smo u velikom naletu taj nalet moramo zadržat i protiv QPR-a kako bi u miru mogli docekat derbi s Arsenalom... :) ocekujem pobjedu 2:0 i golove ce dat A. Cole i Mata... ;)

U ovoj utakmici oÄekujem potpuno drugaÄiju jedanaestorku nego protiv Genka. Da se mene pita Ramires bi trebao s klupe ući ako je spreman, za svaki sluÄaj. Mislim da će vezu Äiniti Mikel, Meireles i Lampard; napad Mata, Drogba i Sturridge. Obranu Terry, Cole, Ivanović i Bosingwa.

Nadam se pobjedi i Äistoj mreži, 2 ili 3 nula bi bilo super u gostima.

Svidja mi se ova ekipa QPR-a, nisu mozda nesto jaki ali su doveli par poznatijih igraca (Traore, Barton, Wright- Phillips, Ferdinand, Young, Dyer) ocekujem pobjedu sa 2-3 gola i sa dosadasnjom igrom

Važno mi je samo da pobjedimo iako imam neki šmek da bi moglo biti demoliranje, al ovaj put se ne bih usudio reći koliko. Možda ako me ponese pred samu utakmicu. :lol:

TakoÄ‘er da napomenem, igraju dva Manchestera u nedjelju. Tako da ćemo sigurno napredovati na tabeli u sluÄaju pobjede.

Prizeljkujem slican sastav kao protiv Genka, makar opet ispao prase :D Salu na stranu, treba davati sansu mladima,. pre svega Lukakuu i McEchranu. Vidim da Romeu odlicno koristi svaku sansu, ali smatramda ne treba da igra vise, jer steta da nam Farca uzme takav potencjal za 15 miliona.

Imamo priliku da odmorimo kljucne igrace, samim tim pruzimo sansu mladjima i mislim da je trebamo maksimalno iskoristiti.

\

Najbolji rezultat za nas u Manchesterskom derbiju je definitivno remi, nadam se da će tako i završiti.

mislim da će ovo biti jedna od lakših utakmica, iako sam od QPR oÄekivao više na poÄetku sezone jer su kupili nekoliko sjajnih pojaÄanja i imaju sjajnog Adela Taarabta. Trebalo bi kao i protiv Genka napraviti više izmjena u prvih 11 da odmorimo glavne igraÄe jer sada predstoji težak period u Engleskoj.

Oriol neka opet poÄne umjesto Mikela, Ramires je pod znakom pitanja zbog povrede ali bi ga svakako trebalo ostaviti na klupi da ne obnovi povredu. U 1. poluvremenu riješiti pitanje pobjednika, i onda od poÄetka drugog poluvremena u igru ubaciti McEachrana i Lukakua.

Još se nadam povoljnom rezultatu u manÄesterskom derbiju, neka to bude remi :D :D

• Autor

Komotno Meireles može odigrati umjesto Ramiresa, da ovaj ne bi kao što Rikky kaže riskirao novu ozljedu. Meireles je odliÄan vezni priÄuvni igraÄ. Mi kao što sam već jednom rekao u veznom redu koji po AVB-ovoj formaciji broji 3 igraÄa imamo po dva igraÄa za svaku poziciju. Tako u vezi mogu igrati Ramires/Meireles, Mikel/Romeu, Lampard/McEachran. I u napadu ista situacija pa mogu igrati Sturridge/Anelka, Drogba/Torres i Mata/Malouda, a u špici ili po strani mogu upasti i Lukaku i nesretni Kalou kad baš zagusti. Samo za obranu nisam siguran da za svaku od 4 pozicije (bekovi i dva štopera) imamo po dva igraÄa.

Oriol ce vjerovatno igrati protiv Genka , tako da ne vjerujem da ce ga AVB ubaciti protiv QPR!

Mislim da ce Boas na teren izvesti onih jedanaest koje je kolega Tinmar vec naveo u svom postu!

Oriol ce vjerovatno igrati protiv Genka , tako da ne vjerujem da ce ga AVB ubaciti protiv QPR!

Mislim da ce Boas na teren izvesti onih jedanaest koje je kolega Tinmar vec naveo u svom postu!

Pa već je igrao protiv Genka, ili misliš na sljedeću utakmicu, gostovanje kod Genka?

Ovako bih ja to postavio: Cech - Bane, Luiz, Terry, Cole - Mikel, Meireles, McEachran - Sturridge, Drogba, Mata

Znaci u utakmicu uci ozbiljno, ukoliko se pobjeda osigura u prvom poluvremenu odmoriti Baneta drugo, i ubaciti Bozza kad vise ne moze zasrati gol, Romeua odmarati za Genk, Ramiresa zbog ozljede, Lampard takoder treba odmora s obzirom na godine, a Josh moze odigrati cijelu utakmicu bez problema na vrhunskoj razini, u drugom poluvremenu Lukakua i moze Anelka.

ÄŒuj odmarati Romeua, pa frajer je samo jednu tekmu odigrao citavu i vi bi da ga odmarate :unsure:

Onda džaba se svi nadamo za McEachrana, znamo da opet neće dobiti priliku makar igrali protiv Slavena Živinice,a ne QPR-a.

Lampsa će opet u prvu, Meireles i jedan od Oriola i Mikela. Ako bude nekoga izbacivao iz veznog reda, ući će malouda na tu poziciju, a ti Josh gledaj iza onog stakla, iza klupe...

ja mislim da će postava bit ovakva: Cech - Bosingwa, Luiz, Terry, Cole- Mikel, Meireles; Lampard- Mata, Drogba, Sturridge

Josh možda na klupi bude, mada sumnjam u to, vjerojatno on i Lukaku neće ovu utakmicu igrat , ali će onda u srijedu dobit priliku da zaigraju od prve u ¨"Mickey mouse kupu" protiv Evertona :D

U ovom sluÄaju kao sto je jedan od kolega rekao da smo u "naletu", po mom mišljenju ne bi trebali ići ispod 3 gola, samo možemo više pa prema tome oÄekujem veoma jaku utakmicu sa 4 ili 5 postignutih golova. A što se tiÄe sastava volio bi da igraju Cech - Bosingwa, Luiz, Terry, Cole - Mikel, Meireles,Lampard - Mata,Drogba,Sturridge, s tim da bi bilo izmjena u drugom poluvremenu

(Mikel/Oriol, Lampard/Josh, Drogba/Lukaku) ...

Imam nekakav veliki osjećaj da će biti RAZARANJE !!!

najvjerovatnije će tako i biti, a najviše bih volio kad bi se desile baš te 3 izmjene, i da napokon i McEachran i Lukaku dobiju neku pristojnu minutažu.

Barton malo podbada Terriya pred utakmicu, vjerujem da mu Terry neće ostat dužan ( par laktova, uklizavanja itd.) pa nek onda ide komentirat tuđe stvari

http://www.football365.com/premier-league/7258015/AVB-cools-Barton-Terry-row

Imam neki feeling da će Barton nešto gadno napravit, nedaj bože ozljedit nekoga, al nadam se da sam u krivu :unsure:

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.