Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09 - QPR (A) 23.10.2011, 17:00h

Istaknuti odgovori

Imam neki feeling da će Barton nešto gadno napravit, nedaj bože ozljedit nekoga, al nadam se da sam u krivu :unsure:

Tako se i meni cini.... Matu sto dalje od terena, pa i Danny-a, ako treba...

• Odgovori 98
  • Pregledi 6,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Evo raja proradio nam sajt i forum, ajmo zagrijavanje pred tekmu... :D

Moramo dobiti inaÄe nam plavi uragan iz Citya pobježe daleko. B)

Svidja mi se ovaj pocetni sastav, zele bez nekog rizika da dobiju ovu tekmu, ocekujem od ovog trojca Mata - Drogba - Sturridge da zabiju barem 2 gola

Luiz napravio ogromnu glupost. Nije mu prvi put. :rolleyes:

Napadamo, ali će biti jako teško okrenuti.

Fuj kako smo sad oštećeni pa to je strašno !!! :wacko:

Crveni Bosingwa.

Da su makar vodili, pa je lakse sacuvati barem rezultat a ovako moraju napadati sa igracem manje sto je jos opasnije po go Cecha, a i nazalost je zrtvovan Sturridge

Ovo je lakrdija od suđenja..Mislim na crveni Bosingwi. A jeli penal bio zaslužen?

Pa da je bilo ko drugi nego ove seljaÄine iz QPR-a. :rolleyes:

Pokušati nešto u drugom dijelu iz prekida i preko Nica, jebiga šta bude.

ŠTA REĆI ??? Ja samo mogu reći da ovo nije moguće i da je ovo san, pa ljudi moji kakva je ovo igra nit dodavanja nit prilika, a na suÄ‘enje da i ne govorim tko je ovaj majmun u pm ?!!!

A et nisam se kako treba ni ismijao Unitedu i vec se ovo desava, a lijepa se prilika ukazala da ih preskoce, ovako ako zavrsi City 6 bodova bjezi

Svaki naš faul je sudio žuti, pa to je nemoguće da je to jedan od najboljih sudaca u engleskoj..

Igramoo ko piÄkeeee, igramo ko piÄkeeeee !!! CCC bruka i sramota, dajte recite šta je to onaj debil DROGBA bolji od Anelke, pa ljudi moj ovaj Anelka je vise pokaza neg ološ Drogba u pm ...

Kako sam razocaran :( prva utakmica da su svi ovdje bili optimisticni i poraz :/ spomenuti napadacki trojac nazalost nije ni docekao drugo poluvrijeme zbog 2 crvena i povrede Mate, nije se ni moglo ocekivati nesto sa 2 igraca manje da se uradi, steta zbog ove utakmice gdje su se ocekivali relativno lagana 3 boda, sada je City pobjegao 6 bodova, ali ce i oni kiksat kad tad

Kakva kradja od sudjenja!

7 zutih, 2 crvena, penal u korist QPR-a.

Nerealan kriterijum sudjenja,nedosudjen penal za nas i bezbroj faulova koji su bili za zuti a nije nista dosudjeno igracima QPR - "korist" za Chelsea.

Ne znam samo kako ono nad Luizom nije penal a onon jeste??

Sudija mame ti se najebem, i dokad vise krasti Chelsea, mater vam dusmansku!!!

ÄŒestitam momcima na sjajnom drugom poluvremenu, da smo imali više sreće zabili bi ( Anelkin udarac glavom-zicer, i odliÄan pokušaj Luiza škaricama), sudac nam je presjekao utakmicu s onim penalom( koji uopće nije bio), a i Bossov crveni nema veze s vezom, Drogba je bio vidno iznerviran te je pukao i to je završilo nećete vjerovat opravdanim crvenim, sve u svemu ne možemo bit zadovoljni, ali što je tu je( samo se još nadam da Mata nije ozbiljnije ozlijeÄ‘en)

KTBFFH!!!!

jebace njima AVB mater, ako nista dolazi nam Torres sljedece kolo, a Bosingwa je ionako tup.... je li se ko povrijedio, to mi je bitnije da znam nego ova dva tupana sto su crveni dobili, i nemaju nekog utjecaja ove sezone. bez njih se definitivno moze.... zanima me je li se neko povrijedio.... nisam gledao tekmu jbg

Kako smo samo odigrali drugo poluvrijeme ! :)

Nevjerovatna borbenost, trka, ono je bio pravi Chelsea. Ponosan sam na momke i njihovu predstavu u drugih 45 minuta. U potpunosti smo nadigrali 14 ljudi (11 iz QPR i trojica sudija). B)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.