Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 20: Wolverhampton (H) 27. 1. (19:00)

21 član je glasao

1. 1. Da li ce Tuchel uspjeti prodrmati ekipu odmah?

• Da
      75%
      9
    • Ne
      16%
      2
    • Bit ce katastrofalan mec
      8%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

0_GettyImages-839772246-1.jpg

Dočekujemo Wolvese doma, oni kao i mi u katastrofalnoj formi, tako da je svašta moguće pogotovo zato što sve vraćamo u život. U slučaju poraza vrlo je moguće kako se opraštamo od Lamparda. Vaša očekivanja, sastav?

• Odgovori 78
  • Pregledi 3,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor
Kepa, Reece, Thiago, Zouma, Chilwell, Kovacic (C), Gilmour, Havertz, CHO, Ziyech, Abraham
Ocekujem Gilmoura i Mounta koji distribuisu lopte napred ka Ziyechu i Odoiju, i koji potom asistiraju Werneru i Abrahamu. Odbrana James, Zouma, Silva, Emerson, na golu Mendy.
  • Autor

Dakle odmah će Tuchel biti na klupi ?

U Njemačkoj je navodno i čeka test da dođe, moguće je
  • Autor
https://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1353997192902684675?s=19

Imaće priliku da upozna igrače večeras na treningu, i to ako sve bude teklo kako treba  :D

Vidjecemo na sto ce to liciti, samo da ne bude u sastsvu igraca koje smo otpisali tipa Kepe, Alonsa.
He kakav je babuka od napadaca bio Dzimi Flojd. Desna, lijeva, desna, kako hoces ih davao. Tehnika, snaga, sut. Strah i trepet za odbranu, a ne ko ove danasnje pickice.
Pa bas i tehnika....bio je on u svadji sa tehnikom. Kazu za njega da nije znao da pimpuje loptu vise od 20 puta. Al taj voljni momenat sut samopouzdanje brzina ....bas je bio gotiva. Uostalom i ceo taj tim skroz simpatican i u povoju. Jedva sam cekao svaki njihov mec. I publika nije bila pozorisna.

Heh pa nije tehnika pimplanje i trikovi na treningu, prava tehnika je jednostavnost, igra s obje noge, osjecaj za prijem lopte, okret, pravovremeno i odmjereno dodavanje ili precizan sut. To odlikuje majstore fudbala, a Dzimi je svakako znao itekako podici publiku na noge.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.